Kulutusluotto on ratkaisu arjen ja hankintojen rahoittamiseen


 1. Kuukausierä edullisesti alkaen 25 €
 2. Lainakorko ilman euriboreja aina kiinteänä, alkaen ​5 %
 3. Kulutusluotto ilman vakuutta ja takauksia 
 4. Laina-aika kahdesta ​seitsemään vuotta
 5. Kilpailukykyisillä ehdoilla saat lainapäätöksen heti ja rahat tilille ​saman arkipäivän aikana 
Lainasumma
Laina-aika
Lainasumma
Laina-aika

Välityspalkkio
Takaisin maksettava
KSL:n todellinen vuosikorko
Tilinhoitopalkkio

Kulutusluottolla 500-15000€ edullisesti

Fellow Financen kautta voit hakea 500-1​5000€ suuruista kulutusluottoa. Laina-ajaksi voit valita kahdesta ​kymmeneen vuotta ja lainan kuukausittaiset takaisimaksuerät ovat tasaeräisiä. 

Hakemasi lainasumma myönnetään ja maksetaan pankkitilillesi jopa saman arkipäivän aikana hakemuksen jättämisestä. Lainahakemuksen voit tehdä täysin sähköisesti ja hakemuksen liitteeksi tarvitsemme vain tulotositteen säännöllisistä tuloistasi ja yli 2000 euron hakemuksissa lisäksi tiedot viimeisimmästä verotuspäätöksestä. Tulotositteen voit liittää hakemukseen sähköisesti lataamalla se ohjeidemme mukaan lainahakemuksen aikana tai lähettää sähköpostitse asiakaspalveluumme. Myös postitse tositteen voi asiakaspalveluumme toimittaa.

Lainavertailu vertaa kulutusluottoa pankkien ja muiden rahoitusyhtiöiden tarjoamiin luottoihin. Vertaa ja vakuutu. Fellow Financesta voit hakea markkinoiden yhtä edullisimmista kulutusluotoista. Lainasanasto muuntaa pankkitermit suomeksi.

Kulutusluotto haetaan seuraavasti


 1. Lainahakemuksen voit aloittaa lainalaskurilla tai tästä..
 2. Hakemiseen tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset
 3. Lainapäätöksen saat heti hakemuksen päätteeksi
 4. Tutustu lainaehtoihin huolellisesti
 5. Hyväksyttyäsi lainan sopimusehdot ja toimittaessasi tulotositteen säännöllisistä tuloistasi, kulutusluotto maksetaan pankkitilillesi tunnin kuluessa
 6. Lainasopimuksen liitteenä sinulle toimitetaan sähköpostitse takaisinmaksutaulukko eräpäivineen. Tämän lisäksi saat kuukausittain laskun sähköpostiisi.