Laina sinun tarpeisiisi

Laina-aika 1-10v

 ​Laina-aika 2-10v

Lainan kuukausierät saat sovitettua aina omaan talouteesi sopiviksi.

Laina ilman piilokuluja

Yksilöllinen

Aina yksilöllinen korkotarjous. Luotettava hakija saa lainaa halvemmalla. 

Yksilöllinen laina

Joustava

Maksa kuluitta kerralla pois, ota lyhennysvapaata tai korota 3 kuukauden välein.

Turvallinen kiinteä korko

​Turvallinen

Henkilötietosi ja verkkoasiointisi on suomalaisessa Fellow Financessa aina tietoturvallista.

Näin helposti haet ​lainaa

Fellow Finance vertaislainapalvelu

1. Fellow Finance

Valitse itsellesi sopiva laina ja kuukausittainen maksuerä lainalaskurilla.

Lainaa

2. Hakemus

Täytä lainahakemus täysin sähköisesti muutamassa minuutissa.

Sijoittaminen

3. Lainatarjous

Saat yksilöllisen lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä, hylätä tai jäädä odottamaan toista tarjousta.

Korko ja lainan lyhennys

4. ​Lainan nosto

Hyväksyttyäsi lainan, saat ​rahat tilillesi jopa tunnissa.

Joustava laina nopeasti ​eri tarkoituks​iin

  ​Suurempiin hankintoihin

  Yhteishakijan kanssa paremmat ehdot

  Suurempiin hankintoihin

  Perheen vuotuinen loma-matka, auton vaihto tai vaikka asunnon remontti on järkevää rahoittaa pitkäaikaisella, ennustettavalla ja kuluiltaan edullisella rahoitusratkaisulla. Lainalla vertaisiltasi. Näin voit itse valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan, etkä rasita talouttasi liikaa.

  Lainojen yhdistelyyn

  miksi sijoitaisi

  ​Lainojen yhdistelyyn

  Fellow Financella voit yhdistää helposti useita lainoja yhdeksi edulliseksi, pitkäaikaiseksi ja kerran kuukaudessa tasaeräisesti lyhennettäväksi lainaksi. Mikä parasta, me hoidamme yhdistämisen puolestasi - ilmoitat meille vain hakemu​ksella velkasummasi eri luotonantajille, niin maksamme lainasi pois suoraan luotonantajille. Meiltä saat yhdistelylainan paremmilla ehdoilla ja hoidettuasi ​sitä kolme kuukautta, voit tarvittaessa korottaa lainaa edullisin ehdoin.

  ​Arjen yllättäviin menoihin

  Arjen yllättäviin menoihin

  Joskus arjessa tulee yllättäviä isompia kulueriä kuten autoremonttia, kodinkoneiden hankintoja, lääkärikuluja jne.. Luottolimiiteillä tai pikaluotoilla siirrät menopiikin turhaan vain seuraavalle kuukaudelle, jolloin rahallinen ahdistus vain siirtyy hetkellisesti. ​Laina-ajaltaan pitkä kulutusluotto on järkevä vaihtoehto tasoittamaan menoja pidemmälle aikavälille ja rahaa jää käytettäväksi muuhunkin.

  tuotto

  Yksilöllinen

  Arvioimme lainahakemuksella ilmoittamiesi tietojen perusteella luottoluokituksen ja lainan korko määräytyy sinulle yksilöllisesti luokituksen perusteella. Korkean luokituksen lainanhakijat saavat lainaa muita halvemmalla.

  yksilöllinen laina

  ​Turvallinen

  ​Olemme panostaneet huolellisesti tietoturvaan - palvelumme tietoturva on toteutettu pankkistandardien mukaisesti. Voit olla varma, että henkilötietosi pysyvät salassa ja turvassa täysin kotimaisessa palvelussamme. Säilytämme myös anonymiteetin aina lainanhakijoiden ja lainanantajien välillä.

  tietoturvallinen2

  ​Joustava

  Fellow Financen laina on ehdoiltaan joustava. ​Voit koska tahansa maksaa jäljellä olevan ​lainan pois ilman lisäkuluja, halutessasi voit pitää ilman rajoituksia lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää lyhennyksen eräpäivää. Maksettuasi lainaa kolme kuukautta, voit hakea lainaasi korotusta helposti.

  edullisin laina

  Aina edullisin tarjous

  Fellow Finance toimii vertaislainaperiaattella eli rahoitus lainoihin tulee suoraan yksityisiltä lainanantajilta ilman välikäsiä. ​Hakijalle tämä tarkoittaa, että saat aina tarjouksen niiltä lainanantajilta, jotka tarjoavat lainaa alhaisimmalla korolla. Halutessasi voit myös asettaa itse korkokaton hakemuksellesi tai jäädä odottamaan halvempia lainatarjouksia. Vertaislainaamisessa lainanhakija kilpailuttaa lainanantajat. Sinulla on siis täysi päätäntävalta.

  edullisin laina

  Lainaa sinun ehdoillasi

  1. Kuukausierä alkaen 25€
  2. Yksilöllinen ja kiinteä lainakorko alkaen 8%*
  3. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  4. Laina-aika jopa 10 vuotta
  5. Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa tunnissa
  6. Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja
  7. Voit ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää eräpäivää kahdella viikolla
  8. Lainan korottaminen on mahdollista 3 kuukauden välein


  Hae lainaa

  *Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 299€ ja tilinhoitopalkkio 12€/kk. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.

  Laina vertaislainapalvelusta on kilpailukykyinen rahoitusmuoto kaikkiin arjen tarpeisiin

  Fellow Financen kautta voi hakea edullisesti vertaislainaa. Vertaislaina ei poikkea pankkien tai rahoitusyhtiöiden lainasta. Laina on yhtä helppoa hakea, mutta nopeampaa saada ja asiakasystävällisempää hakea täysin sähköisesti verkosta.

  Laina kannattaa valita omiin tarpeisiin soveltuvaksi

  Laina voi olla laina-ajaltaan jopa 10 vuotta ja ​lainasumma 15.000 euroa. Sinä voit itse päättää hakemasi lainan hyväksyttävät ehdot eli myös lainan koron. Lainaa voit hakea vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja myönnetyt lainat maksetaan arkisin klo 9-18 välillä lainansaajan tilille. Asiakaspalvelumme palvelee lainanhakijaa kaikissa lainaan liittyvissä asioissa puhelimitse ja sähköpostitse.

  Lyhytaikaisia kalliita lainoja kannattaa välttää, koska edullisemman vertaislainan voit hakea helposti ja vaivattomasti Fellow Financesta, mikäli sinulla on riittävä takaisinmaksukyky hakemaasi lainaan ja olet muutoinkin hoitanut raha-asiasi moitteetta. Lainan voi maksaa milloin tahansa takaisin ilman piilokuluja. Lainavertailu eri lähteistä kannattaa aina. Todellinen vuosikorko kertoo luoton kokonaiskustannukset. Sen avulla voit vertailla läpinäkyvästi eri luottomuotoja ja lainavaihtoehtoja.

  Muista nämä asiat valitessasi lainaa

  - Vertaile lainoja ja harkitse lainatarpeesi eri rahoitusvaihtoehtoja. Lainalaskuri auttaa valinnassa. 
  - Vakuudeton ja vakuudellinen laina tarvitsee aina myös hakijalta riittävän takaisinmaksukyvyn 
  - Vertaislaina on edullinen vaihtoehto muille vakuudettomilla luottomuodoilla. Selvitä vaihtoehtojen todelliset kustannukset eli todellinen vuosikorko.
  - Mikäli päädyt hakemaan pikavipin uuttaa muotoa eli tililimiittiä tai vippiä korotta, niin muistathan selvittää lainan muut ehdot ja kulut, koska todellinen vuosikorko nousee helposti jopa 200%:iin.