Laina sinun tarpeisiisi

laina-aika

 ​Laina-aika 2-7v

Sovita lainan kuukausierät talouteesi sopiviksi valitsemalla itsellesi sopivin laina-aika.

yksilollinen-lainatarjous

Yksilöllinen laina

Lainan korko ​määräytyy sille tasolle millä muut henkilöt ovat valmiita rahaa lainaamaan.

Joustavat-lainaehdot

Joustavat lainaehdot

Maksa laina kuluitta kerralla pois, ota lyhennysvapaata tai korota 3 kuukauden välein - sinä päätät.

turvallinen-lainapalvelu

​Lainaturva

Kattava lainaturvavakuutus kuoleman, työttömyyden ja työkyvyttömyyden varalle

Joustava laina nopeasti ​eri tarkoituks​iin

  Lainojen yhdistelyyn

  Laina

  Lainojen yhdistelyyn

  Fellow Financella voit yhdistää helposti useita lainoja yhdeksi edulliseksi, pitkäaikaiseksi ja kerran kuukaudessa tasaeräisesti lyhennettäväksi lainaksi. Mikä parasta, me hoidamme yhdistämisen puolestasi - ilmoitat meille vain hakemu​ksella velkasummasi eri luotonantajille, niin maksamme lainasi pois suoraan luotonantajille. Meiltä saat yhdistelylainan paremmilla ehdoilla ja hoidettuasi ​sitä kolme kuukautta, voit tarvittaessa korottaa lainaa ​entistä edullisemmin ehdoin.

  Yhdistä lainat

  ​Suurempiin hankintoihin

  luotto-suurin-hankintoihin

  Suurempiin hankintoihin

  Perheen vuotuinen loma-matka, auton osto tai vaikka asunnon remontti on järkevää rahoittaa pitkäaikaisella, ennustettavalla ja kuluiltaan mahdollisimman edullisella rahoitusratkaisulla – lainalla vertaisiltasi. Näin voit itse valita sinulle sopivimman lainan takaisinmaksuajan ja rahaa jää muuhunkin, etkä ylikuormita talouttasi.

  Hae lainaa

  ​Arjen yllättäviin kuluihin

  Arjen yllättäviin kuluihin

  Joskus arjessa tulee yllättäviä isompia kulueriä kuten auton korjaus, kodinkoneiden hankintoja, lääkärikuluja jne.. Luottolimiiteillä tai pikaluotoilla siirrät menopiikin turhaan vain seuraavalle kuukaudelle, jolloin rahallinen ahdistus ​ainoastaan siirtyy hetkellisesti. Tämä ei tuo ratkaisua tilanteeseen. ​Laina-ajaltaan pi​dempi laina on järkevä vaihtoehto tasoittamaan menoja pidemmälle aikavälille.

  Hae lainaa

  laina-arjen-kuluihin

  Näin helposti haet ​lainaa

  lainasumma

  1. ​Lainasumma

  Valitse itsellesi sopivin laina ja kuukausittainen maksuerä näppärällä lainalaskurilla.

  lainahakemus

  2. Lainahakemus

  Täytä lainahakemus ​netissä vaivattomasti ja nopeasti vain muutamassa minuutissa.

  lainatarjous

  3. Lainatarjous

  Saat heti lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä, hylätä tai jäädä odottamaan toista tarjousta.

  lainan-nosto

  4. ​Lainan nosto

  Hyväksyttyäsi lainatarjouksen saat ​rahat tilillesi nopeasti jopa saman arkipäivän aikana.

  Aina edullisin lainatarjous

  Fellow Finance toimii vertaislainaperiaatteella eli rahoitus lainoihin tulee suoraan yksityisiltä lainanantajilta ilman välikäsiä. ​Hakijalle tämä tarkoittaa, että saat aina edullisimman tarjouksen niiltä lainanantajilta, jotka tarjoavat lainaa alhaisimmalla korolla. Mikäli et ole tyytyväinen tarjoukseen voit jäädä odottamaan halvempia lainatarjouksia. Vertaislainaamisessa hakemus kilpailutetaan aina lainanantaj​illa, joka työntää korkoa alaspäin.

  aina edullisin tarjous

  ​Turvallinen lainapalvelu

  ​Olemme panostaneet huolellisesti tietoturvaan. Lainapalvelumme tietoturva on toteutettu pankkistandardien mukaisesti. Voit olla varma, että henkilötietosi pysyvät salassa ja turvassa täysin kotimaisessa palvelussamme. Säilytämme myös anonymiteetin aina lainanhakijoiden ja lainanantajien välillä.

  turvallista lainaamista

  ​Joustavaa lainaamista

  Fellow Financen laina on ehdoiltaan aina joustava. Tämä tarkoittaa, että voit koska tahansa maksaa jäljellä olevan ​lainan pois ilman lisäkuluja, pitää ilman rajoituksia lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää lyhennyksen eräpäivää. Maksettuasi lainaa kolme kuukautta, voit hakea lainaasi korotusta helposti.

  edullisin laina

  Yksilöllinen laina ja korko

  Arvioimme lainahakemuksella ilmoittamiesi tietojen perusteella luottoluokituksen ja lainan korko määräytyy sinulle yksilöllisesti luokituksen perusteella. Korkean luokituksen lainanhakijat saavat lainaa markkinoilta muita halvemmalla.

  yksilöllinen laina

  Yhteenveto lainasta

  1. Kuukausierä alkaen 2​4€
  2. Yksilöllinen ja kiinteä lainakorko alkaen 5% - 2​0%*
  3. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  4. Laina-aika 2-7 vuotta
  5. Vahvistetun lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa tunnissa
  6. Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja
  7. Voit ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää eräpäivää kahdella viikolla
  8. Lainan korottaminen on mahdollista 3 kuukauden välein
  9. Saatavissa kattavalla lainaturvavakuutuksella


  Hae lainaa


  *Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Tyypilliselle 4000€ ja 4 vuoden lainalle kokonaisuudessaan takaisin maksettava summa on 5629€ sisältäen 250€ välityspalkkion ja 10€/kk tilinhoitopalkkion. KSL:n todellinen vuosikorko lainalle on 23,8% (Maksimi todellinen vuosikorko on 3​3%)

  Kilpailukykyinen laina 

  ​Fellow Financen kautta voi hakea edullisesti vertaislainaa. Fellow Financen laina ei poikkea pankkien tai rahoitusyhtiöiden lainasta, muuten kuin, että se on helppoa hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa. Täytä ilmainen hakemus täysin sähköisesti, vaikka kotisohvallasi ja saat lainapäätöksen heti hakemuksen täytettyäsi. Vertaislaina on joustava ja toimiva rahoitusmuoto kaikkiin arjen menoihin ja isompiin harkittuihin hankintoihin.

  Laina kannattaa valita omiin tarpeisiin soveltuvaksi

  Laina voi olla takaisinmaksuajaltaan maksimissaan jopa 7 vuotta ja ​summa 15.000 euroa. Tulevaan kannattaa varautua summaa ja aikaa miettiessä ja ottaa itselle sellainen laina-aika ja summa, että voi nauttia elämästä ilman jatkuvaa huolta takaisinmaksusta ja rahaa jää myös elämästä nauttimiseen. Laina-ajaksi suosittelemme valitsemaan tarpeeksi pitkän, ehkä hieman pidemmän kuin alunperin ajattelitkaan, jotta et turhaan laita itseäsi takaisinmaksujen kanssa ahdinkoon ja pystyt lyhennykset tekemään. Mikäli näyttää, että pystyisit maksamaan lainaa enemmän takaisin tai haluat maksaa sen etuajassa kokonaisuudessaan takaisin, on se tottakai mahdollista ilman lisäkuluja. Fellow Financen lainasta tekee erilaisen myös se, että asiakas voi aina itse määritellä, millä koroilla hän on valmis ottamaan rahoituksen. Mikäli sen hetkinen korko ei miellytä, voi hakija odottaa kahden viikon ajan uusia tarjouksia. Koska kyse on vertaislainasta, päättävät myös sijoittajat, millä korolla he ovat valmiita lainaa antamaan. Näiden kohtaamisesta syntyy aina markkina​hintainen korko, joka vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan. 

  Hakeminen on helppoa, sillä voit hakea sitä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja myönnetyt lainat maksetaan arkisin klo 9-18 välillä lainansaajan tilille. Asiakaspalvelumme palvelee lainanhakijaa kaikissa lainaan liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@fellowfinance.fi ja puhelimitse numerosta 0203 80101  arkipäivisin klo 17 asti. Lisäksi kirjautumalla palveluumme lainanhakija näkee selkeästi reaaliaikaisesti takaisinmaksetut summat ja jäljellä olevan saldon.

  Vertaile lainoja tarkkaan

  Lyhytaikaisia kalliita lainoja ja pikavippejä kannattaa välttää viimeiseen asti, ellet ole täysin varma, että voit huoletta maksaa sen heti kuukauden päästä takaisin. Näiden lainojen korot nousevat heti yli sata prosenttisiksi, mikäli maksu ei tule ajallaan. Siksi mikäli et ole varma voitko maksaa summan heti takaisin, kannattaa vertailla muita vaihtoehtoja. Edullisem​paa vertaislainaa voit hakea helposti ja vaivattomasti Fellow Financesta, jolloin saat haluamasi maksuajan ja voit päättää itse maksimikorkosi ja silti voit milloin tahansa maksaa lainan kokonaisuudessaan ilman lisäkuluja takaisin – vaikka neljän kuukauden kuluttua. Mikäli sinulla on riittävä takaisinmaksukyky hakemaasi lainaan ja olet muutoinkin hoitanut raha-asiasi moitteetta, on vertaislaina sinulle sopiva ratkaisu. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luottaa ainoastaan meidän sanaamme asiasta, sillä lainavertailu eri lähteistä mielestämme kannattaa aina. Eri rahoittajia tarkastellessa kannattaa todellista vuosikorkoa erityisesti vertailla, sillä tämä kertoo luoton kokonaiskustannukset. Sen avulla voit vertailla läpinäkyvästi eri luottomuotoja ja lainavaihtoehtoja ja valita sinulle parhaimman vaihtoehdon.

  Kiinnitä huomiota näihin asioihin lainaa valitessasi

  1. Vertaile lainoja ja harkitse lainatarpeesi eri rahoitusvaihtoehtoja. Lainalaskuri auttaa valinnassa
  2. Vakuudeton ja vakuudellinen laina tarvitsee aina myös hakijalta riittävän takaisinmaksukyvyn 
  3. Vertaislaina on edullinen vaihtoehto muille vakuudettomilla luottomuodoilla. Selvitä vaihtoehtojen todelliset kustannukset eli todellinen vuosikorko ennen valintaa
  4. Mikäli päädyt hakemaan pikavipin uuttaa muotoa eli tililimiittiä tai vippiä korotta, niin muistathan selvittää lainan muut ehdot ja kulut, koska todellinen vuosikorko nousee helposti jopa 200%:iin

  Tärkeintä lainaa hakiessa on miettiä, onko tarve todellinen ja tarvitsetko sen juuri nyt? Monet kulut tosin yllättävät juuri pahimmalla hetkellä, jolloin lisärahoituksen tarve on todellinen, eikä aikaa ole säästää. Mikäli olet siinä onnellisessa tilanteessa, että säästäminen on sinulle vaihtoehto​, voit laittaa rahaa sivuun kuukausittain ja odottaa kunnes tarvitsemasi summa on kasassa. Tällöin raha kannattaa laittaa sivuun niin, että siihen ei ole pääsyä muuta kautta. Sillä ajan kuluessa tulee aina uusia tarpeita, joihin summan voi helposti laittaa ja joutuu säästämisen aloittaa jälleen alusta. Haettu laina auttaa sinua hankkimaan tuotteen tai palvelun heti ja sopivan pitkä laina-aika mahdollistaa normaalin elämisen maksuajan puitteissa. Mieti tarkkaan vaihtoehtosi ja osaat varmasti tehdä itsellesi parhaan ratkaisun.