Laina sinun tarpeisiisi

Laina-aika 2-7v

 ​Laina-aika 2-7v

Lainan kuukausierät saat sovitettua aina omaan talouteesi sopiviksi.

Laina ilman piilokuluja

Yksilöllinen

Korko on aina henkilökohtainen ja ​se ​määräytyy luottokartoituksen jälkeen. 

Yksilöllinen laina

Joustava

Maksa kuluitta kerralla pois, ota lyhennysvapaata tai korota 3 kuukauden välein.

Turvallinen kiinteä korko

​Turvallinen

Henkilötietosi ja verkkoasiointisi on suomalaisessa Fellow Financessa aina tietoturvallista.

Joustava laina nopeasti ​eri tarkoituks​iin

  Lainojen yhdistelyyn

  miksi sijoitaisi

  ​Lainojen yhdistelyyn

  Fellow Financella voit yhdistää helposti useita lainoja yhdeksi edulliseksi, pitkäaikaiseksi ja kerran kuukaudessa tasaeräisesti lyhennettäväksi lainaksi. Mikä parasta, me hoidamme yhdistämisen puolestasi - ilmoitat meille vain hakemu​ksella velkasummasi eri luotonantajille, niin maksamme lainasi pois suoraan luotonantajille. Meiltä saat yhdistelylainan paremmilla ehdoilla ja hoidettuasi ​sitä kolme kuukautta, voit tarvittaessa korottaa lainaa ​entistä edullisemmin ehdoin.

  Yhdistä lainat

  ​Suurempiin hankintoihin

  Yhteishakijan kanssa paremmat ehdot

  Suurempiin hankintoihin

  Perheen vuotuinen loma-matka, auton vaihto tai vaikka asunnon remontti on järkevää rahoittaa pitkäaikaisella, ennustettavalla ja kuluiltaan edullisella rahoitusratkaisulla. Lainalla vertaisiltasi. Näin voit itse valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan, etkä rahaa jää muuhunkin.

  Hae lainaa

  ​Arjen yllättäviin menoihin

  Arjen yllättäviin menoihin

  Joskus arjessa tulee yllättäviä isompia kulueriä kuten autoremonttia, kodinkoneiden hankintoja, lääkärikuluja jne.. Luottolimiiteillä tai pikaluotoilla siirrät menopiikin turhaan vain seuraavalle kuukaudelle, jolloin rahallinen ahdistus ​ainoastaan siirtyy hetkellisesti. ​Laina-ajaltaan pitkä laina on järkevä vaihtoehto tasoittamaan menoja pidemmälle aikavälille.

  Hae lainaa
  tuotto

  Näin helposti haet ​lainaa

  Fellow Finance vertaislainapalvelu

  1. ​Lainasumma

  Valitse itsellesi sopiva laina ja kuukausittainen maksuerä lainalaskurilla.

  Lainaa

  2. Hakemus

  Täytä lainahakemus täysin sähköisesti muutamassa minuutissa.

  Sijoittaminen

  3. Lainatarjous

  Saat yksilöllisen lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä, hylätä tai jäädä odottamaan toista tarjousta.

  Korko ja lainan lyhennys

  4. ​Lainan nosto

  Hyväksyttyäsi lainan, saat ​rahat tilillesi saman arkipäivän aikana.

  Aina edullisin tarjous

  Fellow Finance toimii vertaislainaperiaattella eli rahoitus lainoihin tulee suoraan yksityisiltä lainanantajilta ilman välikäsiä. ​Hakijalle tämä tarkoittaa, että saat aina tarjouksen niiltä lainanantajilta, jotka tarjoavat lainaa alhaisimmalla korolla. Halutessasi voit myös asettaa itse korkokaton hakemuksellesi tai jäädä odottamaan halvempia lainatarjouksia. Vertaislainaamisessa lainanhakija kilpailuttaa lainanantajat. Sinulla on siis täysi päätäntävalta.

  aina edullisin tarjous

  ​Turvallinen

  ​Olemme panostaneet huolellisesti tietoturvaan - palvelumme tietoturva on toteutettu pankkistandardien mukaisesti. Voit olla varma, että henkilötietosi pysyvät salassa ja turvassa täysin kotimaisessa palvelussamme. Säilytämme myös anonymiteetin aina lainanhakijoiden ja lainanantajien välillä.

  tietoturvallinen2

  ​Joustava

  Fellow Financen laina on ehdoiltaan joustava. ​Voit koska tahansa maksaa jäljellä olevan ​lainan pois ilman lisäkuluja, pitää ilman rajoituksia lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää lyhennyksen eräpäivää. Maksettuasi lainaa kolme kuukautta, voit hakea lainaasi korotusta helposti.

  edullisin laina

  Yksilöllinen laina

  Arvioimme lainahakemuksella ilmoittamiesi tietojen perusteella luottoluokituksen ja lainan korko määräytyy sinulle yksilöllisesti luokituksen perusteella. Korkean luokituksen lainanhakijat saavat lainaa muita halvemmalla.

  yksilöllinen laina

  Lainaa sinun ehdoillasi

  1. Kuukausierä alkaen 25€
  2. Yksilöllinen ja kiinteä lainakorko alkaen 5% - 2​0%*
  3. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  4. Laina-aika 2-7 vuotta
  5. Vahvistetun lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa tunnissa
  6. Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja
  7. Voit ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää eräpäivää kahdella viikolla
  8. Lainan korottaminen on mahdollista 3 kuukauden välein


  Hae lainaa

  *Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Tyypilliselle 4000€ ja 4 vuoden lainalle kokonaisuudessaan takaisin maksettava summa on 5629€ sisältäen 250€ välityspalkkion ja 10€/kk tilinhoitopalkkion. KSL:n todellinen vuosikorko lainalle on 23,8% (Maksimi todellinen vuosikorko on 3​3%)

  Kilpailukykyinen laina 

  Fellow Financen kautta voi hakea edullisesti vertaislainaa. Fellow Financen laina ei poikkea pankkien tai rahoitusyhtiöiden lainasta, muuten kuin, että se on helppoa hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa. Täytä ilmainen hakemus täysin sähköisesti vaikka kotisohvallasi ja saat lainapäätöksen heti. Vertaislaina on joustava ja toimiva rahoitusmuoto kaikkiin arjen menoihin ja hieman isompiinkin hankintoihin.

  Laina kannattaa valita omiin tarpeisiin soveltuvaksi

  Laina voi olla takaisinmaksuajaltaan maksimissaan jopa 7 vuotta ja ​summa 15.000 euroa. Tulevaan kannattaa varautua summaa ja aikaa miettiessä ja ottaa itselle sellainen laina-aika ja summa, että voi nauttia elämästä ilman rahahuolia. Laina-ajaksi suosittelemme valitsemaan tarpeeksi pitkän, jotta et turhaan laita itseäsi takaisinmaksujen kanssa ahdinkoon ja pystyt lyhennykset tekemään. Mikäli näyttää, että pystyisit maksamaan lainaa enemmän kerralla takaisin on se tottakai ilman lisäkuluja mahdollista. Fellow Financen lainasta tekee erilaisen myös se, että asiakas voi aina itse määritellä, millä koroilla hän on valmis lainaamaan. Koska kyse on vertaislainasta, päättävät myös sijoittajat, millä korolla he ovat valmiita lainaa antamaan. Näiden kohtaamisesta syntyy aina markkina​hintainen korko. 

  Hakeminen on helppoa, sillä voit hakea sitä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja myönnetyt lainat maksetaan arkisin klo 9-18 välillä lainansaajan tilille. Asiakaspalvelumme palvelee lainanhakijaa kaikissa lainaan liittyvissä asioissa sähköpostitse ja puhelimitse arkipäivisin klo 17 asti. Lainan ottanut asiakas saa myös helposti asiakaspalveluun yhteyttä ja vastauksia kysymyksiin. Lisäksi palvelussamme näkee selkeästi reaaliaikaisesti takaisinmaksetut summat ja jäljellä olevan saldon.

  Vertaile tarkkaan

  Lyhytaikaisia kalliita lainoja kannattaa välttää, ellet ole varma, että voit huoletta maksaa sen heti kuukauden päästä takaisin. Edullisemmalla vertaislainalla voit hakea helposti ja vaivattomasti Fellow Financesta, jolloin saat haluamasi maksuajan, voit päättää itse maksimikorkosi ja silti voit milloin tahansa maksaa lainan kokonaisuudessaan ilman lisäkuluja takaisin. Mikäli sinulla on riittävä takaisinmaksukyky hakemaasi lainaan ja olet muutoinkin hoitanut raha-asiasi moitteetta, on vertaislaina sinulle sopiva ratkaisu. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luottaa ainoastaan meidän sanaamme asiasta, sillä lainavertailu eri lähteistä mielestämme kannattaa aina. Eri rahoittajia tarkastellessa kannattaa todellista vuosikorkoa erityisesti vertailla, sillä tämä kertoo luoton kokonaiskustannukset. Sen avulla voit vertailla läpinäkyvästi eri luottomuotoja ja lainavaihtoehtoja ja valita sinulle parhaimman vaihtoehdon.

  Muista nämä asiat valitessasi lainaa

  - Vertaile lainoja ja harkitse lainatarpeesi eri rahoitusvaihtoehtoja. Lainalaskuri auttaa valinnassa. 
  - Vakuudeton ja vakuudellinen laina tarvitsee aina myös hakijalta riittävän takaisinmaksukyvyn 
  - Vertaislaina on edullinen vaihtoehto muille vakuudettomilla luottomuodoilla. Selvitä vaihtoehtojen todelliset kustannukset eli todellinen vuosikorko.
  - Mikäli päädyt hakemaan pikavipin uuttaa muotoa eli tililimiittiä tai vippiä korotta, niin muistathan selvittää lainan muut ehdot ja kulut, koska todellinen vuosikorko nousee helposti jopa 200%:iin.