Lainaturva takaisinmaksuturvana

Fellow Finance lainaturva on vapaaehtoinen ja kattava lainan takaisinmaksuturva yllättävien elämäntilanteiden varalle. Lainaturva tarjoaa taloudellista mielenrauhaa tukemalla lainalyhennysten maksamista, mikäli ​joudut tuotannollisista tai taloudellisista syistä työttömäksi tai joudut työkyvyttömäksi sairauden tai tapaturman seurauksena. Kattavalla lainaturvavakuutuksella suojaat itsesi lisäksi myös läheisesi, jolloin ikävät yllätykset eivät rasita koko perheen taloutta esimerkiksi kuolemantapauksessa.

Voit tutustua tarkemmin lainaturvan vakuutusehtoihin tästä.

Lainaturvavakuutus antaa apua lainan maksamiseen seuraavien yllättävien tilanteiden varalta:

  1. Tilapäinen työkyvyttömyys (sairausloma)
  2. Työttömäksi joutuminen
  3. Kuolemantapaus

Fellow Finance lainaturva maksaa keskimäärin vain 6 euroa kuukaudessa. Hintaan vaikuttaa asiakkaan ikä ja lainalyhennyksen suuruus. Saat yksilöllisen lainavakuutustarjouksen lainahakemuksen yhteydessä. Tutustu Fellow Financen lainatuotteeseen ja hae lainaa edullisella takaisinmaksuturvalla.

Hae lainaa lainaturvalla

Mikäli haluat lainaturvan olemassa olevaan lainaan, olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluun:
Arkisin klo 9.00-17.00 soittamalla puh: 0203 80101 sekä sähköpostilla asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Miksi lainaturva kannattaa

Lainahakemusta tehdessä on mahdotonta ennakoida mitä elämässä voi tapahtua laina-aikana. Usein lainanhakija ei ole edes miettinyt lainaturvaa saati erilaisten riskien vaikutusta laina-aikana omaan takaisinmaksukykyyn. Miten esimerkiksi pärjäisit lainan kanssa, jos joutuisit yllättäen työttömäksi tai sairauslomalle? Tiedätkö kuinka paljon palkkatulosi tippuisivat ​tämänkaltaisessa tilanteessa? Tai miten perheesi pärjäisi lainan kanssa, jos menehtyisit? Alapuolella olevaan taulukkoon on kerätty tietoa siitä, kuinka paljon palkansaajan tulot laskevat työttömyyden tai pitkäaikaisen työkyvyttömyyden vuoksi.

Katso oman bruttopalkkasi mukaan, kuinka paljon tulosi pienenisivät ja laske, miten tämä vaikuttaisi sinun lainasi takaisinmaksukykyyn. Olisiko lainaturva sinulle hyödyllinen ja järkevä vaihtoehto turvaamaan lainan takaisinmaksua ​yllättävän työttömyyden tai työkyvyttömyyden sattuessa?

Lainaturva

Hae lainaa lainaturvalla

Mikäli sinulle tulee mitään kysymyksiä liittyen lainaturvaan, autamme mielellämme arkisin kello 9.00-17.00 puhelinnumerossa 0203 80101 sekä sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Lainaturvan edellytykset

Seuraavassa on esitelty lyhyesti Fellow Finance lainaturvavakuutuksen myöntöedellytykset.
Voit tutustua tarkemmin lainaturvan myöntöedellytyksiin vakuutusehdoista tästä.

  1. Olet hakenut lainan Fellow Financelta, jota on lyhennetty takaisin ajallaan
  2. Olet iältäsi 18-64 -vuotias
  3. Et ole tietoinen tulevasta lomautuksesta tai työttömyydestä
  4. Olet ollut työsuhteessa viimeisten 6kk ajan ja vähintään 16 tuntia viikossa tai 64 tuntia kuukaudessa
  5. Olet terve
  6. ​Olet asunut Suomessa viimeiset 12 kuukautta

Lainaturvan korvaushakemus

Lainaturvaan sisältyvän korvattavan vahinkotilanteen (työttömyys, sairausloma, kuolema) sattuessa sinun tulee olla suoraan yhteydessä vakuutusyhtiöön. Vakuutusyhtiö antaa tarvittaessa yksityiskohtaisempaa tietoa lainaturvavakuutukseen sisältyvistä vakuutuskorvauksista ja kuinka ​korvausta voidaan hakea.

Vakuutusyhtiö AXA
PL 67, 00501 Helsinki
Vakuutuspalvelut, puh. 010 802 835
Korvauspalvelut, puh. 010 802 841

Hae korvausta vakuutusyhtiön sivulta

Lainaturvavakuutuksen myöntäjä

Vakuutuksen myöntää AXA. Fellow Finance Oyj toimii AXAn vakuutusasiamiehenä ja on rekisteröity Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin.

Löydät lainaturvavakuutuksen yleiset ennakkotiedot etämyynnistä sekä tarkemmat tiedot vakuutusyhtiöstä tästä.

Mikäli sinulle tulee mitään kysymyksiä liittyen lainaturvaan, autamme mielellämme arkisin kello 9.00-17.00 puhelinnumerossa 0203 80101 sekä sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Hae lainaa lainaturvalla