Matkalaina

Rahoita matkalainasi pitkäkatseisesti markkinoiden edullisimmilla koroilla ja joustavimmilla lainaehdoilla. Matkalaina sopii mainiosti niin kaupunkilomalle, rantalomalle, nuorisolomalle, perhelomalle sekä eksoottisemmalle seikkailulomalle tai näiden matkojen yhdistelmälomalle. Lainan reissua varten saat tilillesi mahdollisesti jopa saman päivän aikana lainahakemuksen jättämisestä, mikä mahdollistaa muun muassa nopean rahoituksen äkkilähdöille.

Matkalainaa on mahdollista saada jopa 15 000€ asti alkaen kiinteällä 5 prosentin korolla. Et myöskään tarvitse matkan rahoittamista varten vakuuksia tai takaajia. Voit valita laina-aikasi joustavasti 2 vuodesta aina 7 vuoteen asti, tosin halutessasi voit maksaa matkarahoituksesi takaisin heti kun haluat. Fellow Financen joustava ja vakuudeton matkalaina sisältää myös mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin ja lainan korottamiseen sekä eränpäivän siirtoon. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua vielä nostamaan lainaa matkailuun, vaan saat rauhassa miettiä saamaasi lainatarjousta. Voit myös turvata matkalainasi kattavalla lainaturvavakuutuksella lainahakemuksen yhteydessä. Lainaturva auttaa lainalyhennysten maksamisessa, jos joudut työttömäksi tai työkyvyttömäksi, sisältäen turvan myös kuoleman varalle.


Hae matkalainaa

Nopea matkalaina

  1. Lainasi korko määräytyy aina markkinaehtoisesti
  2. Joustavat lainaehdot tilanteesi mukaan
  3. Nopea ja ketterä lainanhakuprosessi ilman vakuuksia tai takaajia
  4. Saatavissa kattavalla lainaturvavakuutuksella

Matkalaina

Matkalaina edullisella ja kohtuullisella korolla

Fellow Financen joukkorahoituspalvelu on internetissä toimiva markkinapaikka, joka yhdistää ne yksityishenkilöt, jotka ovat valmiita tarjoamaan lainaa sitä tarvitseville yhteisesti sovittujen lainaehtojen mukaisesti. Yksityishenkilöltä toiselle yksityishenkilölle välitettyä lainaa kutsutaan vertaislainaksi. Tämä tarkoittaa, että jätettyäsi ilmaisen lainapyynnön palveluumme, alat saamaan lainatarjouksia matkalainasi rahoittamiseen muilta yksityishenkilöiltä. Vain ne yksityishenkilöt eli lainanantajat, jotka ovat valmiita tarjoamaan lainaa matkaasi varten alhaisimmalla korolla pääsevät mukaan lomamatkasi rahoittamiseen. Näin lainanantajien välinen kilpailu matkalainastasi painaa automaattisesti lainasi korkoa alaspäin, jonka ansiosta pääset nauttimaan markkinaehtoisesti halvinta mahdollista korkoa.

Tarjoamme sinulle lopulta vain yhden lainatarjouksen yhdellä kiinteällä korkoprosentilla. Vaikka kyseessä on yksi lainatarjous, jota maksetaan vain yhdelle pankkitilille, voi lainasi rahoittaja olla satoja yksityishenkilöitä. Lainaajan näkökulmasta lomamatkan rahoittaminen palvelumme kautta ei kuitenkaan ulospäin ole yhtään erilaisempi kokemus kuin muiden lainantarjoajien lainapalvelut. Ainoana erona on se, että koska lainan takaisinmaksuriski on yksityisellä lainanantajalla, korossa ei ole yrityskohtaisesti lisättyjä suuria riskikatteita. Tämä mahdollistaa sen, että palvelussamme lainanhakijat voivat saada matkalainan lainamarkkinoiden edullisimmilla ja kohtuullisimmilla koroilla. 


Täytä ilmainen matkalainahakemus


Lainaa matkailuun joustavasti sinun ehdoillasi

Fellow Financen matkalaina joustaa sinun tämän hetkisten tarpeidesi mukaan. Ensinnäkin lainahakemuksen jättäminen lainapalvelumme rahoitettavaksi ei vielä sido sinua nostamaan kyseistä lomalainaa – ethän vielä tiedä mille tasolle lainasi korko tulee lopulta asettumaan. Lainatarjouksen saatuasi voit rauhassa tarkastella lopullista korkoa ja päättää vasta sitten hyväksytkö vai hylkäätkö saadun lainatarjouksen. Jos et ole tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, tarjous peruutetaan automaattisesti ilman kustannuksia. Voit joustavasti jäädä myös lainapalveluumme odottamaan edullisempia lainatarjouksia matkasi rahoituksen turvaamiseksi.

Toiseksi voit valita itsellesi parhaiten sopivimman lainan takaisinmaksuajan. Matkalainan takaisinmaksuajaksi valitaan aluksi 2 ja 7 vuoden väliltä, mutta sinulla on mahdollisuus maksaa reissulainasi takaisin, milloin tahansa haluat ilman lisäkustannuksia. Lisäksi, jos suunnitelmissa on matkustaa pidempi aika tai sinulle tulee muuten vain tarve lisärahoitukselle, matkalainan korottaminen on aina mahdollista 3 kuukauden välein. Voit myös tarvittaessa ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää eräpäivää kahdella viikolla tarpeen vaatiessa.

Lainan hakeminen reissuun on nopeaa ja ketterää

Ilmaisen matkalainahakemuksen täyttäminen palvelussamme onnistuu todella nopeasti ja ketterästi muutamassa minuutissa. Saat lainatarjouksen välittömästi lainahakemuksen jätettyäsi. Jos hyväksyt saadun lainatarjouksen, nostamme matkalainasi rahat tilillesi mahdollisesti jopa saman päivän aikana. Lisäksi, koska Fellow Financen lainanhakuprosessi on suunniteltu nopeaksi ja ketteräksi lainapalveluksi, lainan saaminen reissuun lainapalvelumme kautta ei vaadi aikaa vieviä ja turhauttavia vakuuksia tai takaajia.

Lainasumma
Laina-aika
Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 299€ ja tilinhoitopalkkio 12€/kk. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.
Fellow Finance Oyj on joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.
Lainasumma
Laina-aika

Välityspalkkio
Takaisin maksettava
KSL:n todellinen vuosikorko
Tilinhoitopalkkio