Remonttilaina

Remonttilaina joustavilla lainaehdoilla sekä kohtuullisella korolla räätälöitynä sinun henkilökohtaiseen remonttitarpeeseesi. Fellow Financen suosittu remonttilaina sopii niin pienimuotoiseen pintaremonttiin, kuin myös rahoituksen yhtenä osana laajempaakin remonttiprojektia. Rahoituspalvelumme kautta remonttilainaa on otettu usein muun muassa keittiöremonttiin, piharemonttiin, mökkiremonttiin ja kylpyhuoneremonttiin sekä myös pienempiin asunnon korjaus- ja ylläpitoremontteihin. Lisäksi suosittua on ottaa nopeaa ja lyhytaikaista remonttilainaa uudisrakentamiseen paikkaamaan muuttunutta kokonaisbudjettia. Kodin mukavuuteen tähtäävät parannukset lasketaan myös remonttirahoitukseen.

Rahoitusta remontoimiseen on mahdollista saada Fellow Financen remonttipalvelun kautta 15 000€ asti alkaen kiinteällä 5 prosentin korolla. Remonttilainaa varten et tarvitse myöskään perinteisiä ja aikaa vieviä vakuuksia tai takaajia. Laina-aika on 2 vuodesta jopa 7 vuoteen asti, mutta voit joustavasti halutessasi maksaa lainasi milloin tahansa takaisin ilman lisäkustannuksia. Lisäksi tarpeen vaatiessa voit nauttia lyhennysvapaista kuukausista tai mahdollisesti siirtää eräpäivää kahdella viikolla eteenpäin. Remonttilainan korottaminen on mahdollista aina 3 kuukauden välein. Voit myös liittää kattavan lainaturvan remonttilainallesi lainahakemuksen yhteydessä. Lainaturvavakuutus auttaa lainalyhennysten maksamisessa, jos joudut työttömäksi, työkyvyttömäksi, sisältäen turvan myös kuoleman varalle.


Hae remonttilainaa

Remonttilainan korko

Remonttilainasi korko muodostuu joukkorahoituspalvelussamme huutokauppaperiaatteella. Tarjoamme vertaislainapalvelun, jossa yksityiset henkilöt lainaavat rahaa toisilleen yhteisesti sovittujen ehtojen mukaisesti. Lainanhakijana sinulla on mahdollisuus asettaa tietty maksimikorko remonttilainallesi, joka toimii kattona lainatarjouksille tai katsoa vapaasti minkälaisia lainatarjouksia alat saamaan muilta. Vastaavasti lainanantajat joutuvat kilpailemaan remonttilainasi rahoittamisesta, koska saat vain heiltä lainatarjouksen, jotka ovat valmiita tarjoamaan lainaa remonttiisi ​matalimmalla korolla.

Lainatarjouksen saatuasi voit tutustua siihen rauhassa ja katsoa mille tasolle lopullinen remonttilainasi korko asettui ja päättää vasta sen jälkeen hyväksytkö vai hylkäätkö lainatarjouksen. Lainahakemuksen tekeminen ei siis sido sinua vielä nostamaan remonttilainaa. Lainakoron muodostumisprosessin takia vertaislaina on tullut yhdeksi lainamarkkinoiden edullisimmaksi lainavaihtoehdoksi vertaillessa eri lainantarjoajien todellisia vuosikorkoja keskenään. Tämä johtuu siitä, että emme yrityksenä määritä korkoasi, vaan korkosi muodostuu vapaasti markkinoilla kysynnän ja tarjonnan lain mukaisesti.

  1. Remonttilainaa 15 000€ asti
  2. Takaisinmaksuaika 7 vuoteen asti 
  3. Kiinteä korko alkaen 5%
  4. Kuukausierä alkaen 24€
  5. Ilman vakuuksia tai takaajia
  6. Saatavissa kattavalla lainaturvavakuutuksella

Täytä remonttilainahakemus

Rahoita remonttisi nopeasti

Fellow Financen remonttilainapalvelu on rakennettu niin, että voit hakea remonttilainaa todella nopeasti tilanteen niin vaatiessa. Ilmaisen lainahakemuksen täytät vaivattomasti jopa muutamassa minuutissa. Saat lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen jätettyäsi. Jos hyväksyt lainatarjouksen, voit nostaa remonttirahat tilillesi mahdollisesti saman päivän aikana arkisin klo 9-17.

On tavallista, että remontin kustannukset voivat kasvaa helposti alkuperäisestä budjetista. Yksi yleinen syy tähän on se, että remontin aikana on löytynyt rakennuksesta yllättäviä ongelmia, joita ei olla osattu ottaa alkuperäistä budjettia ja remonttilainaa mietittäessä huomioon. Toinen yksinkertainen syy on, että alkuperäistä budjettia laadittaessa on tehty virhelaskelmia, eikä olla osattu laskea koko remontin todellista kokonaiskustannusta. Myös työmaalla sattuvat inhimilliset tapaturmat ja työkoneiden äkillinen hajoaminen pidentävät tavallisesti remontin aikataulua nostaen samalla kokonaisbudjettia ylöspäin. Remonteissa tulee siis usein vastaan tilanteita, joihin ei olla osattu täysin varautua remonttia suunniteltaessa. Fellow Financen nopea lainankäsittelyprosessi mahdollistaa sen, että voit hakea nopeasti lyhytaikaista remonttilainaa kohtuullisella korolla yllättäväänkin tilanteeseen.

Vinkkejä ennen remonttilainaa

Remonttiprojektisi helpottamiseksi olemme keränneet alapuolelle tärkeitä neuvoja ja vinkkejä liittyen onnistuneeseen remonttiin ja oikean remonttilainan valitsemiseen. Esittelemme muun muassa miksi vertaileminen kuuluu olennaisesti jokaiseen remonttiprojektiin sekä miksi remonttilainan ottaminen pitäisi nähdä investointina eikä kuluna.

Vertaille eri remonttilainoja ja remonttiyrityksiä

Suomen remonttimarkkinat ovat täynnä huomattavankin eritasoista osaamista omaavia remonttiyrityksiä vaihtelevilla hinnoilla. Toisin sanoen vertaileminen eri palveluntarjoajien kesken on välttämätöntä hinta-laatusuhteeltaan onnistuneen remontin toteutumisessa. Luonnollisesti mielenkiinto kiinnittyy vertailussa heti ensimmäisenä halvimpaan remonttitarjoukseen - jäähän rahaa enemmän remonttilainan lyhennyksiin ja muuhunkin elämiseen. Tutki kuitenkin kokonaiskuvaa ja mieti missä remonttitarjouksessa on paras hinta- laatusuhde. Aina ei välttämättä kannata valita automaattisesti halvinta remonttitarjousta, jos yritys vaikuttaa epämääräiseltä - työn laatu voi hyvinkin olla sen mukaista. Pitkällä aikavälillä tarkasteltuna muutaman satasen säästö ei kannata, jos sen takia joudut katsomaan huonosti maalattua olohuoneen seinää seuraavat 20 vuotta. Sama sääntö pätee lainoissa: muista aina verrata eri remonttilainoja keskenään parhaimman remonttilainatarjouksen saamiseksi.

Remonttilaina investointina eikä kuluna

Remonttilainan nostaminen taloudellisesti järkevän remontin rahoittamiseksi pitäisi aina suhtautua investointina eikä kuluna. Tämä näkökulma tarkoittaa, että viisaasti suunniteltu remontti nostaa asunnon hintaa ja parantaa samalla elämänlaatua kokonaisvaltaisesti paremman asumismukavuuden myötä. Lisäksi pitkällä aikavälillä katsottuna remontin tekeminen heti kun tarve syntyy, tulee huomattavasti halvemmaksi kuin remontin pitkittäminen tai huonoimmassa tapauksessa kokonaan jättämättä tekeminen. Usein mediassa tulee vastaan uutisia, joissa remonttilainaa ei ole haluttu nostaa ja remonttia on pitkitetty niin pitkälle, että korjaukset maksavat moninkertaisesti enemmän, kuin mitä ne olisivat maksaneet, jos remontti olisi heti toteutettu. Esimerkiksi, jos märkätilan kosteuseristeissä huomataan olevan vikaa, kannattaa vika korjata mahdollisimman nopeasti ennen kuin kosteus pääsee rakenteisiin. Vastaavasti remonttilainalla voidaan myös pienentää asunnon käyttökustannuksia pitkällä aikavälillä. Esimerkiksi vetoisten ikkunoiden vaihtaminen tiiviisiin voi näkyä heti pienempänä asunnon lämmityskuluna. Yksinkertaisesti todettuna, viisaasti suunniteltu remonttilaina pitäisi aina nähdä pitkän aikavälin investointia eikä kuluna.

Laske remonttilainalaskurilla laina-aika ja kuukausierä tarvitsemallesi remonttilainalle.

Lainasumma
Laina-aika
Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 299€ ja tilinhoitopalkkio 12€/kk. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.
Fellow Finance Oyj on joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.
Lainasumma
Laina-aika

Välityspalkkio
Takaisin maksettava
KSL:n todellinen vuosikorko
Tilinhoitopalkkio