Vertaislaina tililuottoa parempi vaihtoehto

  1. Maksuerä alkaen 25 € / kk
  2. Kiinteä korko sovitaan lainanantajan kanssa, alkaen 5% 
  3. Et tarvitse vakuuksia, panttia tai takauksia
  4. Laina-aika 24-84 kk
  5. Lainapäätöksen saat heti ja lainan tilille jopa tunnissa 

Tililuottoa edullisempi laina itse valituin ehdoin. ​Testaa laskurilla sitoumuksetta.

Lainasumma
Laina-aika
Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 299€ ja tilinhoitopalkkio 12€/kk. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.
Fellow Finance Oyj on joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.
Lainasumma
Laina-aika

Välityspalkkio
Takaisin maksettava
KSL:n todellinen vuosikorko
Tilinhoitopalkkio

Tililuotto myydään yleensä pikavipin ehdoin

Tililuotto on yleistynyt Suomen lakien tiukentuessa ja 50 % korkokaton syntyessä vuonna 2013. Tililuotto on yleensä luoton rajamäärältään hieman yli 2000 euron luotto ja todellinen vuosikorko kipuaa jopa yli 400%:iin. Lainavertailu paljastaa lainojen ja tililuottojen huomattavat hintaerot.

Vertaislaina ei poikkea pankkien kuukausittain lyhennättävästä lainasta. Vertaislainasopimus lainanantajan kesken noudattaa Suomen lainsäädäntöä ja laina on yhtä vaivattomasti haettavissa kuin muutkin verkkoluotot.

Tililuotto - vaihtoehtona vertaislaina

Luotto kannattaa valita huolellisesti ja oman takaisinmaksukyvyn mukaan

  1. Tililuotto aina vain hetkelliseen käyttöön
  2. Vertaa eri rahoitusmuotoja ennenkuin valitset ja haet luottoa
  3. Arvioi oma takaisinmaksukykysi realistisesti ja huomioi riittävän säästösummankin kertymisestä kuukausittain pahan päivän varalle
  4. Mikäli haet tililuottoa tai vippiä korotta, niin muistathan selvittää tililuoton kaikki ehdot, koska todellinen vuosikorko nousee helposti jopa yli 400%:iin