Yhdistä lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi

Onko sinulle kertynyt useita pienlainoja, joiden hallinta alkaa jo olla haastavaa? Haluamme helpottaa elämääsi mahdollistamalla sinulle lainojesi yhdistämisen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että siirrät lainasi meille edullisemmalla korolla ja voit valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan aina 10 vuoteen saakka. Me maksamme puolestasi velkasi eri rahoituslaitoksille.

Miten hyödyt lainojen yhdistämisestä?

- Et maksa montaa tilien hallinnointikulua
- Edullinen korko - säästät rahaa
- Selkeytät talouttasi

Yhdistä lainat

yhdistä lainat

​Helpota arkeasi yhdistämällä

Fellow Financen lainalla voit yhdistää helposti useita lainoja yhdeksi edulliseksi, pitkäaikaiseksi kahden tai jopa kymmenen vuoden lainaksi. Koska olemme joustava palveluntarjoaja sinulla on mahdollisuus pitää lyhennysvapaita kuukausia, maksaa lainasi kokonaisuudessaan takaisin ilman lisäkuluja milloin vain sekä tarvittaessa korottaa lainaasi maksettuasi vähintään kolme kuukautta takaisinmaksueriä. 

Yhdistelylaina joustaa tarpeidesi mukaan

Kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan ja alunperin yksi lyhyeksi tarkoitettu laina voi päätyä olemaan monta pientä kulutusluottoa tai tililimiittiä. Näiden hallinta voi olla vaikeaa tai ainakin se on kallista. Vaikka lyhytaikaiset vipit ovat nopeita saada, ovat ne myös kuluiltaan aivan omassa luokassa. Lisäksi maksuaika ei ole joustava, joten se jonka pitää joustaa olet sinä.

Ota ohjat käsiisi

Lainojen niputtaminen yhteen auttaa sinua hallitsemaan talouttasi. Lisäksi pidempi maksuaika ja haluamasi kuukausierä helpottavat takaisinmaksua ja sinulle jää rahaa muuhunkin kuin lainojen maksuun. Voit myös pitää tarvittaessa kuukausia, jolloin sinun ei tarvitse maksaa lainaa takaisin ollenkaan. Tämä helpottaa arjen hallintaa. Lainoehtoihin voit tutustua lisää täältä.

Hae yhdistelylainaa

Lainasumma
Laina-aika
Lainasumma
Laina-aika

Välityspalkkio
Takaisin maksettava
KSL:n todellinen vuosikorko
Tilinhoitopalkkio