Yhdistä lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi

Tiesitkö, että yhdistämällä monta vanhaa lainaasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, säästät selvää rahaa pienempien lainanhoitokulujen takia? Jos sinulle on kertynyt useita pienlainoja joiden hallinta alkaa olla jo haastavaa, suomalaisen Fellow Financen lainojen yhdistämispalvelu on suunniteltu juuri sinun tilanteesi sopivaksi. Fellow Financella lainojen yhdistäminen perustuu siihen ajatukseen, että säästät selvää rahaa yhdistämällä useat lainasi yhdeksi lainaksi, koska et joudu enää maksamaan lainanhoitokuluja kuten tilinhoitomaksuja ja muita mahdollisia sivukuluja moninkertaisina. Lisäksi selkeytät talouttasi, koska lainojen yhdistäminen vähentää maksettavien lainojen eli laskujen määrän yhteen. Lainojen yhdistäjänä oleva Fellow Finance on täysin suomalainen ja Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu. Tilastollisesti tämä tarkoittaa, että kokeneen ja näin luotettavaksi todistetun lainapalvelumme kautta on välitetty lainoja jo yli 160 miljoonan euron edestä yli 240 000 lainanhakijalle.

Yhdistelmälainaa voit hakea aina 15 000€ asti alkaen kiinteällä 5% korolla. Voit valita joustavasti joko lyhyt- tai pitkäkestoinen laina-ajan aina 2 vuodesta jopa 10 vuoteen asti. Tosin sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainasi takaisin, milloin tahansa haluat ilman lisäkustannuksia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tarpeen vaatiessa pitää lyhennysvapaita kuukausia ja siirtää eräpäivää kahdella viikolla sekä korottaa lainaasi aina kolmen kuukauden välein. Fellow Financella laina joustaa aina eikä ihminen.


Yhdistä lainat

Tilanne, jossa henkilöllä on muutama vakuudeton kulutusluotto, luottokorttimaksuja rästissä sekä mahdollisesti vielä useita hetken hätään pakkona otettuja pikavippejä on yllättävän tavallista. Toisin sanoen ei ole mitään syytä paniikkiin ja masennukseen, koska samanlaiseen tilanteeseen ajautuneet ovat selviytyneet siitä järkevällä ja räätälöidyllä maksusuunnitelmalla sisältäen lainojen yhdistämisen. On myös tärkeätä sanoa itselleen, että tilanteen syy ei ole ihmisessä itsessään. Pääasiallisena syynä on melkeinpä aina, että lainaa on haettu liian kiireessä, jolloin lainaehtoihin syvällinen perehtyminen ja kunnon lainavertailu ovat jääneet tekemättä. Lisäksi usein on haettu vääränlaista lainaa. Esimerkiksi on haettu pikalainaa paikkaamaan toisia lainoja, vaikka tällöin henkilön olisi pitänyt hakea joustavampaa ja pitkäaikaisempaa lainojen yhdistämistä.

Kuinka haet yhdistelylainaa

Lainojen yhdistämisen hakeminen on ilmaista ja vaivatonta sekä onnistuu nopeasti minuuteissa. Lainayhdistelyhakemuksen jätettyäsi saat lainayhdistelytarjouksen välittömästi. Tämän jälkeen sinulla on rauhassa aikaa tutustua saatuun tarjoukseen ja päättää hyväksytkö vai hylkäätkö sen. Eli yhdistelyhakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua yhdistämään lainojasi. Jos et ole tyytyväinen saamaasi tarjoukseen, hakemuksesi peruutetaan ilman kuluja. Jos taas hyväksyt saamasi tarjouksen, maksamme puolestasi velkasi niille rahoituslaitoksille joille olet velkaa. Eli tällöin kaikki velkasi ovat siirtyneet Fellow Financelle yhdistelylainan periaatteen mukaisesti ja jatkossa maksat vain yhtä, halvempaa ja järkevämpää, lainaa suoraan Fellow Financelle.


Hae lainojen yhdistämistä


yhdistä lainat

Lainojen yhdistämisen hyödyt

Lainojen niputtaminen yhteen auttaa sinua hallitsemaan talouttasi sekä säästämään rahaa. Lisäksi Fellow Financen joustavat lainaehdot eli pidempi maksuaika ja haluamasi kuukausierä helpottavat takaisinmaksua ja sinulle jää rahaa muuhunkin kuin lainojen maksuun. Voit myös pitää tarvittaessa kuukausia, jolloin sinun ei tarvitse maksaa lainaa takaisin ollenkaan. Näin ollen lainojen yhdistäminen Fellow Financen kautta helpottaa arjen hallintaa ja säästää rahaa lompakkoon muuta elämistä varten.

Yhdistämällä lainat vähennät hallinnointikuluja

Yhdistä useat pienet lainat yhdeksi isoksi lainaksi ja näin et maksa monen lainatilin hallinnointikuluja. Yhden lainan kokonaiskulut koostuvat aina lainan lyhennyksen lisäksi tilinhoitopalkkiosta ja muista yrityskohtaisista sivukuluista. Jos henkilöllä on monia pienlainoja monesta eri lähteestä, voi pelkästään lainojen hallinnointikulut olla yllättävän suuria, koska ne ovat moninkertaistuneet. Tällöin on ehdottomasti järkevää yhdistää useat lainat yhdeksi lainaksi ja maksaa vain yhden lainatilin hallinnointikulua.

Yhdistelmälainalla selkeytät talouttasi

Useiden lainojen eräpäivien muistamiseen ja kuukausimaksujen hoitamiseen menee turhaa aikaa ja vaivaa. Toisin sanoen sinun tulisi olla jatkuvasti tietoinen kuinka paljon mitäkin lainaa on vielä maksamatta, mitä lainaa pitää milloinkin lyhentää ja onko lainanantajasi tehneet jotakin sinuun liittyviä uudistuksia palveluunsa. Näiden asioiden hallinta voi olla vaikeaa tai ainakin se on turhauttavaa ja aikaa vievää. Lainojen yhdistäminen takaa sen, että sinun ei tarvitse enää murehtia näistä ongelmista, koska maksat vain yhtä lainaa yhdellä lainaehdolla.

Laskuesimerkki yhdistelylainasta

Seuraavaksi esitetään hypoteettinen esimerkki kuvamaan tilannetta, jossa yhdistelemällä lainat henkilö säästää lainanhoitokuluissaan selvää rahaa ja selkeyttää talouttaan. Oletetaan aluksi, että henkilöllä on kolme eri lainaa kolmelta eri lainantarjoajalta, joista jokaista lainaa on jäljellä tasan 1000€. Kuukausittain jokaista lainaa lyhennetään 10% ja yhden lainatilin hallinnointikulut ovat 30€. Näin henkilö maksaa lainakuluja kyseisenä kuukautena 390€. Toisaalta, jos sama henkilö yhdistää lainat yhdeksi 3000€ lainaksi samoilla ehdoilla, hän maksaa kyseisenä kuukautena 330€. Eli henkilö on säästänyt yhdessä kuukaudessa 60€ poistamalla kahden lainatilin hallinnointikulut. Yhdistelmälainalla henkilö on päässyt tilanteeseen, jossa hän lyhentää vain yhtä lainaa ja maksaa vain yhden lainan tilinhoitopalkkiot. Lisäksi henkilö pystyy seuraamaan omaa talouttaan jatkossa huomattavasti helpommin, koska lainojen yhdistämisen seurauksena hänen tarvitsee seurata vain yhtä lainaa.
Hae yhdistelylainaa