miksi sijoitaisi

​Helpota arkeasi yhdistämällä

Fellow Financen lainalla voit yhdistää helposti useita lainoja yhdeksi edulliseksi, pitkäaikaiseksi jopa 10 vuoden lainaksi. Olemme joustava palveluntarjoaja, joten sinulla on mahdollisuus pitää lyhennysvapaita kuukausia ja korottaa lainaasi maksettuasi kolme kuukautta takaisinmaksueriä. 

Yhdistelylaina joustaa tarpeidesi mukaan

Kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan ja alunperin yksi lyhyeksi tarkoitettu laina voi päätyä olemaan monta pientä kulutusluottoa tai tililimiittiä. Näiden hallinta voi olla vaikeaa tai ainakin se on kallista. Vaikka lyhytaikaiset vipit ovat nopeita saada, ovat ne myös kuluiltaan aivan omassa luokassa. Lisäksi maksuaika ei ole joustava, joten se jonka pitää joustaa olet sinä.

Ota ohjat käsiisi

Lainojen niputtaminen yhteen auttaa sinua hallitsemaan talouttasi. Lisäksi pidempi maksuaika ja haluamasi kuukausierä helpottavat takaisinmaksua ja sinulle jää rahaa muuhunkin kuin lainojen maksuun. Voit myös pitää tarvittaessa kuukausia, jolloin sinun ei tarvitse maksaa lainaa takaisin ollenkaan. Tämä helpottaa arjen hallintaa. Lainoehtoihin voit tutustua lisää täältä.

Yhdistä lainat

Yhdistä lainasi yhteen edullisempaan lainaan

euro-bordered

 ​Lainaa jopa 10.000€

​Voit lainata 500-10.000€ sinulle sopivin lainaehdoin ja yhdistää kalliit pienlainat.

rajattu-riski-bordered

​Ilman vakuuksia

Voit saada lainaa joustavasti ilman vakuuksia ja takauksia. Jo tänään.

kiintea-korko-bordered

Kiinteä korko

Kiinteä lainakorko ei yllätä sinua laina-aikana, alkaen 8%.

maksuton-bordered

Ei piilokuluja

​Korko ja kulut kerrotaan sinulle selkeästi eikä niistä tule ikäviä yllätyksiä.