Fellow Finance - Medialle

Otathan yhteyttä
asiakaspalvelu(at)fellowfinance.fi tai toimitusjohtaja Jouni Hintikkaan, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi.

Taavi Vartian tv-tuotanto mahdolliseksi joukkorahoituksella

05.09.2017 08:47

Kultaisen Venlan voittanut ohjaaja Taavi Vartia kertoo kokemuksistaan tv-tuotannon joukkorahoittamisesta. Lue kuinka pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on nykyään mahdollisuus hakea joukkorahoitusta hankkeilleen suoraan markkinoilta.

Kuka olet?

Taavi Vartia on tunnettu suomalainen käsikirjoittaja, ohjaaja ja kirjailija. Hän on ohjannut ja kirjoittanut suomalaiselle televisiolle satoja tunteja viihdettä, musiikkiohjelmia, draamasarjoja, tv-elokuvia, dokumentteja ja asiaohjelmia. Lisäksi Vartia on työskennellyt paljon myös tuottajana ja juontajana sekä live-viihteen ja teatterin parissa. Vartian lastenelokuvia ovat Rölli ja kultainen avain, Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus ja Lomasankarit. Televisiossa hänen töitään ovat muun muassa Diili, Itse valtiaat, Big Brother, Ota tai jätä, Käenpesä ja Syke. Näistä sairaalamaailmaan keskittyvä Syke voitti vuonna 2016 Kultaisen Venlan yleisöpalkinnon vuoden parhaana tv-ohjelmana. Lisäksi Vartia oli samana vuonna ehdolla Kultaisen Venlan vuoden parhaaksi ohjaajaksi.

Miksi hait yrityslainaa?

Vartia päätti hakea yrityslainaa Fellow Financelta, koska oli saanut kiireisen toimeksiannon, jonka vastaanottamiseen hän tarvitsisi nopeasti pääomaa ensimmäisten vaiheiden rahoittamiseen. Suomalainen joukkorahoituspalvelu Fellow Finance on asemoitunut toimimaan yrityksille pankkirahoituksen lisälähteenä. Yrityksen pääasiallisena rahoituslähteenä tulisi aina toimia pankki, jonka avulla liiketoiminta saadaan kokonaisuutena liikkeelle. Fellow Financen joukkorahoituspalvelu taas on rationaalinen vaihtoehto yllättävien ja nopeasti rahoitusta tarvitsevien projektien ja investointien rahoittamiseen. Vartia kertookin, että pankkirahoitus ei ollut tällä kertaa ajankohtainen vaihtoehto, koska rahoitus piti saada kasaan nopeasti. Houkutteleva toimeksianto olisi mennyt ohi, jos nopeaa ja ketterää rahoitusta ei olisi ollut tarjolla helposti. Lainan saaminen pankista kestää yleensä kauan, vaikka lainan tarve on usein välitön.

Miksi valitsit Fellow Financen?

Vartian mukaan Fellow Finance erottautui muista lainantarjoajista erityisesti joukkorahoituspalvelullaan. Joukkorahoituksessa yritys hakee tarvitsemansa lainan suoraan laajalta joukolta sijoittajia ilman pankkia tai rahoitusyhtiötä välikätenä. Vartia innostui erityisesti joukkorahoituksen voimasta levittää tietoisuutta omasta yrityksestään saaden ilmaista näkyvyyttä tuhansien sijoittajien silmissä, joista voi jatkossa tulla hyvinkin uusia asiakkaita ja tärkeitä suosittelijoita. Lisäksi Vartia antoi arvostusta Fellow Financen henkilökohtaisuudesta. Nykypäivänä netissä ollaan yhteydessä kasvottomien tahojen kanssa, mutta heti hakemuksen laitettuaan Fellow Financelta otettiin yhteyttä ja lähdettiin miettimään projektia eteenpäin. Näin yritys periaatteessa personoitui.

Kokemus tiivistäen kolmeen adjektiiviin?

Luotettava: Suomalaisen joukkorahoituspalvelumme kautta on välitetty rahoitusta jo yli 155 miljoonalla eurolla palvellen samalla yli 230 000 asiakasta 43 eri maasta, joten palvelumme luotettavuus on tullut todistettua.

Vakuuttava: Olemme lainavolyymiltaan Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu. Lisäksi tiimillämme on keskimäärin 15 vuoden kokemus rahoitusalasta. Olemme olleet myöntämässä kehittämillämme luottopäätösmenetelmin ja tietojärjestelmin yli ​600M€ luottoja sadoilletuhansille eurooppalaisille.

Henkilökohtainen: Yrityslainahakemuksen jätettyäsi olemme sinuun heti yhteydessä suunnitellen yhdessä sinulle parhaimman yksilökohtaisen ratkaisun tilanteesi mukaan. Fellow Finance on ketterä ja joustava digitalisaatioon nojautuva uuden ajan toimija, emmekä käsittele lainahakemuksia byrokraattisesti niin kuin isot ja vanhanaikaiset pankit.

Jätä lainahakemuksesi jo tänään ja katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa sinua yrityslaina-asioissasi.


Katso koko asiakashaastattelu