Haluatko muuttaa maailmaa?

Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin ja nopeimmin kasvava sekä kansainvälistyvä vertaislainapalvelu ja lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille tarjoava yritys. Meillä tekeminen tempaa mukaansa halutessamme haastaa koko ajan itsemme ja rahoitusmarkkinat uusilla toimintamalleilla. Miksi tehdä kuin muut, jos voi tehdä toisin ja paljon paremmin? Yrittäjähenki, palveluasenne ja ensiluokkainen asiakkaiden palveleminen on meidän juttu.

Jos ​tunnet ​nämä asiat omiksesi, niin ota yhteyttä sähköpostitse (jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi) ja kerro meille, mitä ne merkitsevät sinulle ja mitä toisit lisää meidän tiimiin. Liitä mukaan CV. 

Avoimet työpaikat

  • Asiakaspalveluumme haetaan vahvistusta

    Fellow Finance Oyj on Suomen suurin ja nopeimmin kasvava sekä kansainvälistyvä joukkorahoituspalvelun tarjoaja. Fellow Finance on markkinapaikka yksityishenkilöille ja yrityksille lainanhakemiseen ja lainoihin sijoittamiseen. Lainansaajat ja sijoittajat sopivat keskenään lainaehdoista palvelussamme täysin sähköisesti. Palvelumme käyttäjiä on jo yli satatuhatta 42 maasta. Tiimissämme työskentelee 15 henkilöä.

    Fellow Financen voimakkaasti kasvaessa haemme asiakaspalvelijaa vastaamaan lainahakemusten käsittelyn lisäksi puhelimitse ja sähköpostitse hoidettavaan aktiiviseen asiakaspalveluun. Hakijalta toivomme hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen eivätkä monipuoliset asiakaspalvelutilanteet ole sinulle ongelma. Olet myös aktiivinen ja innokas oppimaan uutta sekä nopea sisäistämään uusia asioita. Työ edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa. Ruotsin ja muiden kielten osaaminen on etu.

    Tarjoamme monipuolisen asiakaspalvelutehtävän dynaamisessa työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi joukkorahoittamisen parissa. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työ. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

    Lähetä hakemuksesi "asiakaspalvelija" ansioluetteloineen osoitteeseen jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi 5.12.2016 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Nyholm puh. 050 5771028