Haluatko muuttaa maailmaa?

Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin ja nopeimmin kasvava sekä kansainvälistyvä vertaislainapalvelua ja lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille tarjoava yritys. Meillä tekeminen tempaa mukaansa halutessamme haastaa koko ajan itsemme ja rahoitusmarkkinat uusilla toimintamalleilla. Miksi tehdä kuin muut, jos voi tehdä toisin ja paljon paremmin? Yrittäjähenki, palveluasenne ja ensiluokkainen asiakkaiden palveleminen ovat meidän juttumme.

Jos ​tunnet ​nämä asiat omiksesi, niin ota yhteyttä sähköpostitse (jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi) ja kerro meille, mitä ne merkitsevät sinulle ja mitä toisit lisää meidän tiimiin. Liitä mukaan CV. 

Avoimet työpaikatAsiakkuuspäällikkö B2B myyntiin

Haemme Helsingin tai Turun toimistollemme asiakkuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen myymään rahoituspalveluitamme suomalaisille yrityksille. Asiakkuuspäällikkönä toimit yrityspalveluidemme aktiivisena ja myyntivastuullisena myyjänä nimetyille sekä uusille asiakkaille. Tehtävään kuuluu uusasiakashankinta, asiakkuuksien hallinta sekä luottopäätöstä varten vaadittavien tietojen hankinta. Lisäksi valmistelet esitykset luottopäätöksiä varten ja vastaat sopimusten teosta asiakkaiden kanssa. Haluat olla uusasiakashankinnassa erinomainen ja siten vaikutat palkkaasi omalla työpanoksellasi.

Toivomme sinulta:
- Hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja
- Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
- B2B myyntikokemusta
- Ymmärrystä yritysrahoituksesta
- Sujuvaa suomenkielen taitoa. Ruotsin ja muiden kielten osaaminen on etu
- Vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta

Tarjoamme sinulle:
- Kokopäiväisen, vakituisen työsuhteen
- Energisen myyntitiimin ja aktiivisen markkinointimme tuen
- Viihtyisät ja keskeisillä paikoilla sijaitsevat toimistomme Helsingissä ja Turussa
- Kilpailukykyisen palkkauksen

Lähetä hakemuksesi ”asiakkuuspäällikkö" ansioluetteloineen osoitteeseen jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi 30.8.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Hintikka puh. 040 5855 009. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin ja ensimmäinen euroalueen joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sekä vertaislainapalvelua kuluttajille että lainamuotoista joukkorahoitusta ja laskurahoitusta yrityksille. Fellow Finance on välittänyt rahoitusta yli 150 milj. eurolla ja palvelulla on 226 000 käyttäjää 43 eri maasta. Fellow Finance Oyj on perustajiensa ja finanssitalo Taaleri Oyj:n omistama suomalainen osakeyhtiö.

Lue meistä lisää..