Fellow Financen uutisarkisto

Palvelemme kaikissa vertaislainaamiseen, joukkorahoitukseen, lainan hakemiseen ja lainoihin sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissänne.

Kaikki tiedotteemme ovat saatavilla verkkosivuiltamme. Valokuvat johtoryhmästä ja hallituksesta löydät Yritys-sivultamme.

Ota yhteyttä

Parhaiten tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu(at)fellowfinance.fi tai ottamalla yhteyttä toimitusjohtaja Jouni Hintikkaan, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi.

Sijoittaja voi seurata verkkopalvelustamme ajantasaisesti lainasijoitustensa kehitystä ja kuukausittaista kassavirtaa

23.05.2014 11:05

Säästäjä ja sijoittaja voi seurata verkkopalvelustamme helposti lainasijoitustensa tuottoa ja kuukausittaista kassavirtaa kattavilla raporteillamme.sijoitusten kassavirta

Vertaislainaamisessa niin kuin kaikessa säästämisessä ja sijoittamisessa tärkeintä on muistaa varojen hajautus useisiin kohteisiin eli kaikkia munia ei kannata laittaa samaan koriin. Olemme tehneet hajauttamisen useisiin lainoihin helpoksi. Laina-allokaattorimme etsii sinun riski- ja tuottotavoitteesi mukaiset lainat automaattisesti tuhansien lainahakemuksien joukosta. Esimerkiksi 2500 euron sijoituksella saadaan tehtyä vaivattomasti laaja hajautus 100 eri lainaan ilman että tuottotavoitteestasi täytyy tinkiä.


Sijoitusten hajauttaminen

Tutustu ja ylläty, kuinka vaivatonta vertaislainaaminen on. Lainoihin voit säästää vaikka kuukausittain alkaen 25€/laina. Lainasijoittajana saat hyvää kuukausittaista korkotuottoa ja samalla tarjoat rahoitusratkaisun useille toisille suomalaisille.


Fellow Finance vertaislaina

Facebook -sivuillamme voit osallistua ja seurata keskustelua vertaislainapalveluumme liittyvistä kysymyksistä.