Fellow Financen uutisarkisto

Palvelemme kaikissa vertaislainaamiseen, joukkorahoitukseen, lainan hakemiseen ja lainoihin sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissänne.

Kaikki tiedotteemme ovat saatavilla verkkosivuiltamme. Valokuvat johtoryhmästä ja hallituksesta löydät Yritys-sivultamme.

Ota yhteyttä

Parhaiten tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu(at)fellowfinance.fi tai ottamalla yhteyttä toimitusjohtaja Jouni Hintikkaan, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi.

Tervetuloa Oulun Sijoitusmessuille 27.8.2014

01.07.2014 06:12

Tervetuloa Oulun Sijoitusmessuille keskiviikkona 27.8. tutustumaan Fellow Finance lainasijoituspalveluun. Pohjois-Suomen suurin sijoitustapahtuma järjestetään nyt ensimmäisen kerran Oulun Musiikkikeskuksessa. Messut järjestää Oulun Nuorkauppakamari ry.

Oulun Sijoitusmessut 2014

Oulun Sijoitusmessut tulee tarjoamaan laajan katsauksen sijoittamisen eri mahdollisuuksista ja ajankohtaista tietoa talouden tilanteesta. Sijoitusmessuilla tapaat aktiivisia yksityissijoittajia, sijoitusalan ammattilaisia, Suomen johtavia talouden asiantuntijoita, institutionaalisia sijoittajia sekä pörssiyhtiöiden rahoitus- ja talousjohtoa.

Oulun Sijoitusmessut 2014 löydät täältä ja twitteristä #sijoitusmessut sekä facebookista.

Nähdään Oulussa!