Fellow Financen uutisarkisto

Palvelemme kaikissa vertaislainaamiseen, joukkorahoitukseen, lainan hakemiseen ja lainoihin sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissänne.

Kaikki tiedotteemme ovat saatavilla verkkosivuiltamme. Valokuvat johtoryhmästä ja hallituksesta löydät Yritys-sivultamme.

Ota yhteyttä

Parhaiten tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu(at)fellowfinance.fi tai ottamalla yhteyttä toimitusjohtaja Jouni Hintikkaan, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi.

Korkoa korolle -efekti on lainasijoittajan turbo

20.07.2014 10:07

Finanssialan Keskusliiton Vakuutustutkimus 2014 mukaan 36% suomalaisista varautuu eläkepäiviensä toimeentulon täydentämiseen säästämällä pankkitilille. Pitkäaikaissäästäminen ja varautuminen tulevaan on erittäin kannustettavaa, mutta säästäjän kannattaa muistaa valita säästökohteensa huolella. Pitkällä aikavälillä jo muutaman prosentin ero sijoituskohteen tuotossa on todella merkityksellinen. Ja mitä nuorempana tavoitteellisen säästämisen aloittaa, sitä suurempi ero myöhään aloittaneeseen säästäjään syntyy.

Alla oleva kuva havainnollistaa, kuinka 150 euroa kuukausittain säästävän säästöt kehittyy tyypillisellä 1%:n säästötilin korolla ja esimerkiksi 13%:n vertaislainakorolla 1-20 vuoden aikavälillä. Sijoitusaika, korkoa korolle -efekti ja kohtuullinen tuotto kasvattavat säästöt suuriksi verrattuna tilisäästäjään.


tuotto, korkoa korolle

Fellow Financen lainasijoittajana voit säästää vertaislainoihin myös kuukausittain yhtä helposti kuin säästämällä pankkitilille tai rahastoihin. Sijoituksista kuukausittaisin saamasi lainojen lyhennykset ja korot voit sijoittaa vaivattomasti edelleen uusiin vertaislainoihin ja pääset nauttimaan korkoa korolle -efektistä. Rahatiedon laskurilla voit laskea, millaisen säästösumman voit saada kerrytettyä 65 vuoden ikään mennessä.

Avaa Fellow-tili tästä tai lue lisää vertaislainasijoittamisesta ja Fellow-tilin avaamisesta täältä..

Halutessasi lisää tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme:
- puhelimitse: 0203 80101
- sähköpostitse:

asiakaspalvelu@fellowfinance.fi