Fellow Financen uutisarkisto

Palvelemme kaikissa vertaislainaamiseen, joukkorahoitukseen, lainan hakemiseen ja lainoihin sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissänne.

Kaikki tiedotteemme ovat saatavilla verkkosivuiltamme. Valokuvat johtoryhmästä ja hallituksesta löydät Yritys-sivultamme.

Ota yhteyttä

Parhaiten tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu(at)fellowfinance.fi tai ottamalla yhteyttä toimitusjohtaja Jouni Hintikkaan, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi.

Tervetuloa SIJOITUS-INVEST ja SLUSH tapahtumiin marraskuussa

09.10.2014 10:10
Fellow Finance sijoitusmessuilla

Olemme mukana Sijoitus-Invest tapahtumassa 12.-13.11.2014 esittelemässä  vertaislainasijoittamista vaihtoehtoisena korkosijoitusmuotona sekä yhtä markkinoiden edistyksellisintä lainasijoituspalveluamme. Tapahtuma järjestetään Wanhassa Satamassa osoitteessa Pikku Satamakatu 3-5, 00160 Helsinki.

Tervetuloa!

Slush and Fellow Finance

Osallistumme marraskuussa myös Slush tapahtumaan 19.11.2014 Helsingin Messukeskuksessa. Slush on paisunut hetkessä yhdeksi maailman suurimmista teknologian, innovaatioiden, sijoittajien ja start-up yrittäjien sekä median kohtauspaikaksi. Marraskuussa tapahtumaan odotetaan yli 10.000 osallistujaa.

Ohjelman ja liput löydät täältä: http://www.slush.org/info/agenda/

Nähdään Slushissa.