Fellow Financen uutisarkisto

Palvelemme kaikissa vertaislainaamiseen, joukkorahoitukseen, lainan hakemiseen ja lainoihin sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissänne.

Kaikki tiedotteemme ovat saatavilla verkkosivuiltamme. Valokuvat johtoryhmästä ja hallituksesta löydät Yritys-sivultamme.

Ota yhteyttä

Parhaiten tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu(at)fellowfinance.fi tai ottamalla yhteyttä toimitusjohtaja Jouni Hintikkaan, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi.

Luotettavaa suomalaista vertaislainausta Bisnoden avulla

20.01.2015 10:24

Fellow Finance on vertaislainoja välittävä suomalainen yritys. Vertaislainaus on rahan lainaamista henkilöiden välillä.

Fellow Financen asiakkaita ovat lainanhakijat ja sijoittajat, jotka lainaavat varojaan omilla ehdoillaan. Yritys käyttää Bisnoden palveluita lainanhakijoiden luotto- ja osoitetietojen tarkistamiseen.

"Palvelumme kautta sijoittaville asiakkaille on ensiarvoisen tärkeää, että heidän rahaansa ei lainata maksuhäiriömerkinnän saaneille henkilöille. Bisnodelta saamme luotettavat ja ajantasaiset tiedot lainaajan luottokelpoisuudesta, asuinpaikasta ja osoitteesta."  Sanoo Fellow Financen toimitusjohtaja Jouni Hintikka.

vertaislainaus-fellow-finance

Lue lisää osoitteesta: http://www.bisnode.com/suomi/juuri-nyt/caset/fellow-finance--luotettavaa-suomalaista-vertaislainausta-bisnoden-avulla/