Fellow Financen uutisarkisto

Palvelemme kaikissa vertaislainaamiseen, joukkorahoitukseen, lainan hakemiseen ja lainoihin sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissänne.

Kaikki tiedotteemme ovat saatavilla verkkosivuiltamme. Valokuvat johtoryhmästä ja hallituksesta löydät Yritys-sivultamme.

Ota yhteyttä

Parhaiten tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu(at)fellowfinance.fi tai ottamalla yhteyttä toimitusjohtaja Jouni Hintikkaan, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi.

Vuosi 2015 korkean tuoton ja nopean kasvun aikaa

04.01.2016 19:19

On aika ​kiittää ​vuodesta 2015 kaikkia asiakkaitamme eli lainoihin sijoittaneita sekä lainaa hakeneita palvelumme käyttäjiä. Kiitos! Ja kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneillemme! Muutamat alla mainitut luvut tiivistävät menneen vuotemme ja asettaa riman meille kuluvalle vuodelle.

Vuonna 2015

  1. Sijoittajiemme keskimääräinen vuosituotto oli 13,4% 
  2. Käsittelimme lainahakemuksia yli 300M€
  3. Sijoittajamme sijoittivat lainoihin yli 22M€
  4. Asiakasmäärämme kasvoi yli 420% ja aktiivisia palvelun käyttäjiä oli lähes 50.000
  5. Sijoittajiemme luottotappioriski oli rajattu edistyksellisesti 30%:iin lainan pääomasta
  6. Avasimme palvelumme myös eurooppalaisille ja japanilaisille sijoittajille

Tutustu reaaliaikaisiin tilastoihimme tästä..Tuottovertailu osake- ja yrityslainamarkkinoiden kanssa

Keskimääräinen sijoittajamme saama tuotto pärjäsi viime vuonnakin hyvin vertailussa osakemarkkinoihin ja yrityslainoihin. Ja erityisesti, jos huomioidaan riski suhteessa saatuun tuottoon, niin vertaislainaus Fellow Financessa tuotti erinomaisesti maltillisella sijoitusriskillä. Sijoittajan luottotappioriski on rajattu 30%:iin maksamattoman lainan määrästä.

Tuottovertailu