​Yrityslainaa kasvuun

Laina-aika 1-10v

 ​Laina-aika

Jopa 7 vuotta​ – saat sovitettua kuukausierät kassavirtaan sopivaksi ja vältät liian kireät ​maksuehdot sekä uudelleenjärjestelyn kulut. Tutustu myös laskurahoitukseen.

Laina ilman reaalivakuutta

Yksilöllinen

Aina yksilöllinen korkotarjous. Kassavirraltaan vahva yhtiö saa lainaa muita halvemmalla. 

Luottamuksella joustava yrityslaina

Joustava

Maksa halutessasi kerralla pois, ota lyhennysvapaata tai hae lisää rahoitusta. Tarve ratkaisee.

Turvallinen kiinteä korko

Luotettava

Voit hakea sopivaa rahoitusta ilman suurta paperityötä. Tee hakemus verkossa, niin etsimme rahoituksen sinulle tuhansilta sijoittajiltamme jo ​tänään.

Yrityslaina joukkorahoituspalvelusta

  ​Kasvuun ja investointeihin

  Yrityslainaa joukkorahoittajalta

  Markkinapaikka rahoitusta tarvitsevalle

  Olemme joukkorahoituspalvelu, jonka markkinapaikalla yrityksesi voi kilpailuttaa ja saada rahoituksen tuhansilta sijoittajiltamme vaivattomasti. Teemme rahoituksen hakemisen sinulle nyt helpoksi ja toteutamme sen kustannustehokkaasti sekä nopeasti. 

  Helposti ja nopeasti

  tilastot

  Rahoitus jopa ilman reaalivakuuksia 24/7

  Rahoituksen hakeminen liiketoiminnan vauhdittamiseen ​täytyy olla helppoa ja nopeaa, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen eli yritystoimintaasi ja sen kehittämiseen. Me tuemme suomalaista yrittäjyyttä välittämällä rahoitusta markkinaehdoin luottokelpoisille yrityksille.

  Näkyvyyttä ja uusia asiakkaita

  Joukkorahoituksen voima

  Yrityslainaa hakemalla kasvatat ilmaiseksi luottamusta yritykseesi ja lisäät samalla yrityksesi näkyvyyttä Fellow Financen tuhansien sijoittajien silmissä, joista voi jatkossa tulla uusia asiakkaitasi ja suosittelijoitasi. Verkostossa on voimaa.

  Yrityslainaa markkinaehdoin

  Yksilöllinen ja markkinaehtoinen

  Arvioimme lainahakemuksella ​antamiesi tietojen perusteella luottoluokituksen yrityksellesi ja lainan korko määräytyy ​yrityksellesi ​sijoittajien tekemien tarjousten perusteella. Korkean luottoluokituksen yritykset saavat lainaa muita halvemmalla.

  Sijoita lainoihin

  Suomalaiselle yritykselle

  ​Olemme ​itsekin yrittäjiä ja tiedämme, mitä tarjota kanssayrittäjillemme. Olemme rahoittaneet suomalaisia jo sadoilla miljoonilla euroilla. Nopeus, helppous ja vaivattomuus. Siitä on meidät tehty ja niillä haluamme sinuakin palvella.

  Sijoita lainoihin

  ​Joustava ja selkeä

  Fellow Financen laina on ehdoiltaan joustava ja normaali velkakirjalaina. ​Voit koska tahansa maksaa jäljellä olevan ​lainan takaisin tai halutessasi ​hakea lyhennysvapaita kuukausia. Lainan korko lasketaan jäljellä olevalle pääomalle ilman mitään piiloehtoja.

  Sijoita lainoihin

  Aina edullisin rahoitustarjous

  Fellow Finance toimii joukkorahoitusperiaatteella eli rahoitus lainoihimme tulee suoraan ​sijoittajiltamme. ​Hakijalle tämä tarkoittaa, että saat lainatarjouksen niiltä sijoittajilta, jotka tarjoavat lainaa alhaisimmalla korolla. Halutessasi voit myös asettaa itse korkokaton hakemuksellesi. Joukkorahoittamisessa lainanhakija kilpailuttaa lainanantajat. Sinä päätät.

  Lainaamme suomalaisille yrityksille, kun

  1. Liiketoimintaa on harjoitettu vähintään yksi tilika​usi 
  2. Luottotiedot ja maksuhistoria ovat kunnossa
  3. Kassavirta on riittävä haetun lainan takaisinmaksuun
  4. Lainan käyttötarkoitus on edistää yritystä menestymään jatkossakin
  5. Omistaja ja/tai vastuuhenkilö takaa lainan tai lainalle saadaan reaalivakuus


  Hae lainaa yrityksellesi

  Nykyaikainen rahoitusmuoto yritykselle

  Fellow Financen kautta voi hakea edullisesti lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksellesi. Aiemmin tämä rahoitusmuoto on ollut vain suurille yhtiöille mahdollinen tapa kerätä rahoitusta joukkovelkakirjalainamarkkinoilta. Joukkorahoitus ei poikkea pankkien tai rahoitusyhtiöiden lainasta. Lainaa on helppo hakea verkkopalvelustamme, yleensä nopeampaa saada ja jopa ilman vakuuksia sekä ilman suurta paperityötä. Tarvitset vain seuraavat liitteet.

  Tarjoamme joukkorahoitusmarkkinat kaikkien saataville

  Haettava laina voi olla laina-ajaltaan jopa ​7 vuotta ja ​lainasumma 5.000 eurosta aina 1 miljoonaan euroon saakka. Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin joukkorahoituksen tarjoaja kuluttajille ja yrityksille. Olemme erikoistuneet lainamuotoiseen joukkorahoitukseen ja meistä voit lukea lisää täältä.

  Näin helposti haet ​yrityslainaa

  Fellow Finance vertaislainapalvelu

  1. Fellow Finance

  Valitse ​tarvittava laina ja kuukausittainen maksuerä lainalaskurilla.

  Lainaa

  2. Hakemus

  Täytä lainahakemus verkossa muutamassa minuutissa.

  Sijoittaminen

  3. Lainatarjous

  Saat yksilöllisen lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä, hylätä tai jäädä odottamaan toista tarjousta.

  Korko ja lainan lyhennys

  4. ​Lainan nosto

  Hyväksyttyäsi tarjotun lainan, saat ​rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.