​Yrityslainaa kasvuun ja investointeihin

Yrityslaina-aika

 ​Laina-aika

Jopa 7 vuoden yrityslaina-ajalla kuukausierät kassavirtaan sopiviksi ja näin vältät liian kireät ​maksuehdot sekä kulut uudelleenjärjestelystä. Tutustu myös laskurahoitukseen.

Yrityslaina edullisella korolla

Yksilöllinen

Aina yksilöllinen korkotarjous. Kassavirraltaan vahva yhtiö saa yrityslainaa muita halvemmalla. 

Joustava yritysluotto

Joustava

Maksa yrityslaina halutessasi kerralla pois, ota lyhennysvapaata tai hae lisää rahoitusta yrityksellesi.
Tarve ratkaisee.

Luotettavaa rahoitusta yrityksille

Luotettava

Luotettavaksi todistetun markkinapaikkamme kautta on välitetty rahoitusta jo yli 210 miljoonalla eurolla palvellen samalla yli 290 000 asiakasta. Lue lisää meistä.

Yrityslaina joukkorahoituspalvelusta

  ​Tuhansilta sijoittajilla

  Rahoituspalvelu yrityksille

  Markkinapaikka yritysrahoitukselle

  Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu, jonka markkinapaikalla luottokelpoiset yritykset voivat kilpailuttaa ja saada ​yrityslainan hankkeilleen markkinaehdoin tuhansilta sijoittajiltamme. Tuemme suomalaista yrittäjyyttä ylläpitämällä ​avointa markkinapaikkaa, jonka avulla kotimaiset PK-yritykset pääsevät käsiksi täysin uuteen yritysrahoitusmuotoon, joka on ennen ollut avoinna vain suurille pörssiyrityksille.

  Helposti ja nopeasti

  Yrityslainaa heti

  Yrityslainaa ​ketterästi

  Yrityslainan hakeminen liiketoiminnan vauhdittamiseen ​täytyy olla helppoa ja nopeaa, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen eli yritystoimintaasi ja sen kehittämiseen. Olemme rakentaneet yritysrahoituksen hakemisen ketteräksi toteuttamalla sen kustannustehokkaasti ​ilman perinteistä ja turhaa byrokratiaa, jotta yrityksesi ei esimerkiksi menetä toimeksiantoa odotellessa välttämätöntä rahoitusta projektin vastaanottamiseksi.

  Näkyvyyttä ja uusia asiakkaita

  Yrityslainaa joukkorahoituksella

  Joukkorahoituksen voima

  Yrityslainaa hakemalla Fellow Financen joukkorahoituspalvelusta kasvatat ilmaiseksi luottamusta yritykseesi ja lisäät samalla yrityksesi näkyvyyttä tuhansien sijoittajiemme silmissä, joista voi jatkossa tulla hyvinkin uusia asiakkaitasi ja suosittelijoitasi. Verkostossa on voimaa.

  Markkinaehtoinen rahoitusmuoto

  Arvioimme lainahakemuksella ​antamiesi tietojen perusteella luottoluokituksen yrityksellesi ja lainan korko määräytyy ​yrityksellesi ​sijoittajien tekemien tarjousten perusteella. Korkean luottoluokituksen yritykset saavat lähtökohtaisesti markkinoilla yrityslainaa muita halvemmalla.

  Yritysrahoitus sijoittajilta

  Suomalaiselle yritykselle

  ​Olemme ​itsekin yrittäjiä ja tiedämme, mitä tarjota kanssayrittäjillemme. Olemme rahoittaneet suomalaisia jo sadoilla miljoonilla euroilla. Nopeus, helppous ja vaivattomuus. Siitä on meidät tehty ja niillä haluamme sinuakin palvella.

  Yrityslaina sijoittajilta

  ​Joustavat ja selkeät yrityslainaehdot

  Fellow Financen yrityslaina on ehdoiltaan joustava ja normaali velkakirjalaina. ​Voit koska tahansa maksaa jäljellä olevan ​lainan takaisin tai halutessasi ​hakea lyhennysvapaita kuukausia. Lainan korko lasketaan jäljellä olevalle pääomalle ilman mitään piiloehtoja.

  Yritysrahoitus sijoittajilta

  Aina edullisin rahoitustarjous

  Fellow Finance toimii joukkorahoitusperiaatteella eli rahoitus yrityslainoihimme tulee suoraan ​sijoittajiltamme. ​Hakijalle tämä tarkoittaa, että saat lainatarjouksen niiltä sijoittajilta, jotka ovat valmiita tarjoamaan lainaa alhaisimmalla korolla. Halutessasi voit myös asettaa itse korkokaton hakemuksellesi. Joukkorahoittamisessa lainanhakija kilpailuttaa lainanantajat. Sinä päätät.

  Lainaamme suomalaisille yrityksille, kun

  1. Liiketoimintaa on harjoitettu vähintään yksi tilika​usi 
  2. Luottotiedot ja maksuhistoria ovat kunnossa
  3. Kassavirta on riittävä haetun yrityslainan takaisinmaksuun
  4. Yrityslainan käyttötarkoitus on edistää yritystä menestymään jatkossakin
  5. Omistaja ja/tai vastuuhenkilö takaa lainan tai lainalle saadaan reaalivakuus


  Hae lainaa yrityksellesi

  Nykyaikainen lainamuoto yritykselle

  Fellow Financen kautta voit hakea edullisesti lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksellesi. Aikaisemmin tämä yritysrahoitusmuoto on ollut vain suurille yhtiöille mahdollinen tapa kerätä rahoitusta joukkovelkakirjalainamarkkinoilta. Joukkorahoitus ei poikkea pankkien tai rahoitusyhtiöiden lainasta. Täytä ilmainen yrityslainahakemus nopeasti ja vaivattomasti jo tänään, niin etsimme rahoituksen yrityksellesi tuhansilta sijoittajiltamme välittömästi. Tämän jälkeen voit rauhassa tarkastella mille tasolle yrityslainasi lopullinen korko asettui sijoittajien välisessä huutokaupassa ja päättää hyväksytkö vai hylkäätkö saadun lainatarjouksen. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, tarjous peruutetaan ilman kustannuksia. Voit myös jäädä markkinapaikallemme odottamaan toista lainatarjousta yritystoimintasi rahoittamiseen. Tarvitset vain seuraavat liitteet yrityslainan hakemiseen.

  Halutessasi lisätietoja yritysrahoituspalvelustamme, voit ottaa yhteyttä rahoitusasiantuntijaamme arkisin klo 9.00-21.00 puh. 044 230 4726 tai yritysrahoitus@fellowfinance.fi.

  Lauantaisin rahoitusasiantuntijamme on tavoitettavissa klo 11.00-15.00  puh. 044 230 4726.

  Asiakaskertomus: tv-tuotanto mahdolliseksi yrityslainalla

  Kultaisen Venlan voittanut tunnettu ohjaaja ja käsikirjoittaja Taavi Vartia kertoo kokemuksistaan tv-tuotannon joukkorahoittamisesta Fellow Financella. Katso videolta kuinka pienille ja keskisuurille yrityksille on nykyään avautunut mahdollisuus hakea yrityslainaa hankkeilleen suoraan markkinoilta.

  Näin helposti haet ​yrityslainaa

  Yrityslaina Fellow Finance

  1. Fellow Finance

  Valitse ​tarvittava laina ja kuukausittainen maksuerä lainalaskurilla.

  Yrityslainahakemus

  2. Hakemus

  Täytä lainahakemus verkossa muutamassa minuutissa.

  Yritysluotto heti

  3. Lainatarjous

  Saat yksilöllisen lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä, hylätä tai jäädä odottamaan toista tarjousta.

  Yritysrahoitus

  4. ​Lainan nosto

  Hyväksyttyäsi tarjotun lainan, saat ​rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.