Instituutiosijoittajat

Joukkorahoitus ja vertaislainaaminen ovat kasvaneet viime vuosina nopeasti ja ovat tänä päivänä maailmanlaajuisesti tunnettuja vaihtoehtoisen rahoituksen ja sijoittamisen muotoja. Lainat eivät korreloi merkitsevästi osake- tai muiden korkomarkkinoiden kanssa, joten ne sopivat hyvin institutionaalisille sijoittajille sijoitussalkun monipuolistamiseksi ja riskin hajauttamiseksi. Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu, jonka markkinapaikalla on sijoitettavana kuukausittain keskimäärin yli 15 miljoonan euron edestä lainoja, joten myös suurta pääomaa voidaan tehokkaasti sijoittaa lainoihin kauttamme.

Fellow Finance Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

Tarjoamme edut

Saat palvelustamme yksilöllisen raportin sijoituksistasi sisältäen valitsemasi suorituskykymittarit. Tarjoamme myös ainutlaatuisesti pääsyn koko lainahistoriaamme. Esimerkiksi analysoimaan demografisten tekijöiden pohjalta lainansaajien maksukäyttäytymistä voit luoda omia sijoituskriteereitäsi. Tutustu tarkemmin API-rajapinnan asentamisesta sijoitusten raportointiin ja sijoituspäätösten automatisointiin.

Referenssit

Nämä yhtiöt ovat mm. sijoittaneet markkinapaikkamme kautta

Taaleri

Helsingin pörssiin listattu finanssitalo Taaleri Oyj. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoimintasegmentistä: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Vuonna 2017 Taaleri-konsernin liikevaihto oli noin 81 miljoonaa euroa, hallinnoitava varallisuus 5,6 miljardia ja takauskanta 1,5 miljardia euroa. Fellow Financen kanssa Taaleri tarjoaa varainhoitoa omille asiakkailleen eli mahdollisuutta heille sijoittaa markkinapaikkamme lainoihin yksilöllisin sijoituskriteerein.

Banco BNI Europa

Banco BNI Europa on Portugalin nopeimmin kasvava verkkopankki. Pankki pyrkii haastamaan perinteisen pankkisektorin strategisten kumppanuuksiensa kanssa. Yhteistyömme avulla pankki pääsi nopeasti ja kustannustehokkaasti hajauttamaan tasettaan pohjoismaisiin ja keskieurooppalaisiin kuluttaja- ja yrityslainoihin. Esimerkiksi pankin ei tarvinnut nyt perustaa kallista operatiivista organisaatiota uusille markkinoille, vaan se pääsi tehokkaasti tarjoamillemme lainamarkkinoille täysin digitaalisen alustamme kautta. Vuoden 2016 aikana pankin tase ylitti yli 500 miljoonaa euron rajapyykin.

Crowdcredit

Japanilainen globaali rahastosijoitusyhtiö, joka pyrkii edistämään tehokkaampaa rahavirtaa yhdistämällä lainanottajat ja lainanantajat kaikkialla maailmassa. Crowdcredit tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden sijoittaa lainoihin markkinapaikallamme rahastoidensa kautta Japanissa. Yhtiö on Japanin Finanssivalvonnan valvottavana.

Yhteydenotto

Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, otathan yhteyttä alla oleviin sijoitusasiantuntijoihimme

Lue mitä meistä kirjoitetaan muualla

 • Fellow Finance Kauppalehti
 • Fellow Finance Arvopaperi
 • Fellow Finance Reuters
 • Fellow Finance Talouselämä
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Helsinkin Sanomat
 • Fellow Finance Salkunrakentaja
 • Fellow Finance Sijoittaja.fi
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Yle
 • Fellow Finance Altfi
 • Fellow Finance Inderes

Uutisia

   Sosiaalinen media