31.3.2014 08:42

Uusi joukkorahoituspalvelu Fellow Finance avattu yksityishenkilöille

Fellow Finance Oy on avannut täysin uuden ja edistyksellisen vertaislainapalvelun yksityishenkilöille. www.fellowfinance.fi -palvelu yhdistää ajasta ja paikasta riippumatta ne ihmiset, joilla on rahaa, niihin ihmisiin, jotka sitä tarvitsevat.

Fellow Finance -palvelun tavoitteena on tarjota yksityishenkilöille helppokäyttöinen markkinapaikka, josta luottokelpoinen lainanhakija voi saada kilpailukykyistä korkotuottoa antamalleen lainalle. Sekä lainanhakija että lainoihin sijoittava päättää, millä ehdoin ja hinnalla he ovat valmiita rahaa lainaamaan.

- Ponnistamme liikkeelle Suomesta kokeneen tiimimme kanssa ja teemme rahan lainaamisesta yhtä helppoa, läpinäkyvää ja turvallista kuin mitä Ebay on tehnyt kuluttajien väliselle verkkokaupalle, toimitusjohtaja Hintikka sanoo.

Fellow Finance huolehtii lainanhakijan ja sijoittajan anonymiteetistä, lainojen hallinnoimisesta ja asiakaspalvelusta. Kaikkien lainanhakijoiden luottotiedot tarkistetaan ja hakijat pisteytetään hakemustietojen pohjalta lainanantajien eli sijoittajien arvioitavaksi. Fellow Financen toimintaperiaate on huutokauppa eli sijoittajat tarjoavat lainanhakijalle lainaa. Halvimmat korkotarjoukset valikoituvat lainanhakijan hakemaan lainaan. Markkinapaikka mahdollistaa näin joustavan ja tehokkaan kanavan rahan liikkumiselle sekä halvimman mahdollisen saatavilla olevan lainan lainanhakijalle.

Sijoittaja vastaavasti saa hyvää ja tasaista korkotuottoa kuukausittain lyhennettävistä lainoista ja vaivattoman sekä selkeän tavan hajauttaa sijoituksiaan yksityishenkilöiden lainoihin. Sijoittajalle vertaislainat tarjoavat täysin uuden ja mielenkiintoisen omaisuusluokan, mikä ei korreloi muiden sijoitusvaihtoehtojen kuten osakesijoitusten kanssa. Fellow Finance -palvelu tarjoaa sijoittajalle työkalut hajauttaa lainasijoitukset helposti jopa satoihin lainoihin sijoittajan valitsemien kriteerien mukaan.

Fellow Finance Oy on perustettu vuonna 2013 joukkorahoituspalvelujen kehittämiseen, ylläpitämiseen ja palveluiden tarjoamiseen Euroopassa. Yritys on henkilökuntansa omistama suomalainen osakeyhtiö.

Lisätietoja:
Jouni Hintikka, toimitusjohtaja, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi
Harri Tilev, myyntijohtaja, harri.tilev(at)fellowfinance.fi
Puhelin 0203 80101