20.11.2018 11:00

Olemme mukana torstaina alkavassa Sijoitus Invest -tapahtumassa 22.-23.11. Helsingin Messukeskuksessa

Olemme jälleen mukana Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä Sijoitus Invest -tapahtumassa 22.-23.11.2018. Tapahtuma on ilmainen ja tarkoitettu kaikille sijoittamisesta ja säästämisestä kiinnostuneille. Tule moikkaamaan meitä ja keskustelemaan sijoittamisesta. Osastonumeromme on 5b29. Tervetuloa!
Tässä muutamia mielenkiintoisia poimintoja messuohjelmasta.

Torstaina vuoden pörssitulokkaat ja joukkorahoitus sijoituskohteena

Tänä vuonna olemme näkyvästi esillä Sijoitus Invest messuilla niin laina- kuin osakesijoittamisesta kiinnostuneille. Ensimmäisen kerran nousemme Päälavalle torstaina 22.11. klo 10.10-11.00, kun Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman haastattelee vuonna 2018 Nasdaq Helsinkiin ja First Northiin listautuneita yhtiöitä. Toisen kerran samana päivänä pääsemme tosi toimiin, kun klo 15.00 Jouni Hintikka esittelee Sijoituslavalla, miten saat tuottoa yritys- ja vertaislainoista.

Inderes ja analyytikon Q&A corner

Inderes järjestää osastollaan torstaina 22.11. klo 15.50 mahdollisuuden tavata yhtiötämme seuraavaa analyytikko Atte Riikolaa ja samalla toimitusjohtaja Jouni Hintikkaa.

Aamupalaa ja mielenkiintoista ohjelmaa: Markkinaraati ja korkojen kera

Sijoitus Invest -tapahtuma järjestää aamupalatilaisuuden yhteistyössä Taalerin kanssa perjantaina 23.11. klo 7.00-9.00. Tilaisuudessa pääset seuraamaan livenä lähetettävää Huomenta Suomen markkinaraatia Sijoituslavalta klo 7.35-8.00, jossa vieraina ovat mm. Taalerin osakesijoitusjohtaja Mika Heikkilä ja Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri. Tämän jälkeen lavalla nähdään Korkojen kera -ohjelma klo 8.15-9.00, jonka aiheena on sijoitusmarkkinoiden ja varainhoidon digitalisoituminen. Mukana Korkojen kera keskustelussa on myös Jouni Hintikka.

Aamupalatilaisuuteen pääset rekisteröitymällä messuille kävijäksi (maksuton). Olethan ajoissa paikalla, sillä tilaisuus televisioidaan. Osallistuville tarjolla puuroa, kahvia ja teetä.

Nähdään Sijoitus Investissä!