08.11.2017 12:00

Fellow Finance ja AXA Partners aloittivat yhteistyön

Fellow Finance ja AXA Partners ovat aloittaneet yhteistyön tarkoituksena tarjota Fellow Financen kuluttaja-asiakkaille kattava ja edullinen lainaturva yllättävien elämäntilanteiden varalle. Lainaturvavakuutus on asiakkaille vapaaehtoinen vakuutus, joka lisää taloudellista turvaa odottamattomissa tilanteissa. Vakuutus turvaa lainan takaisinmaksua työttömyyden, sairauden tai kuoleman varalta.

"Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat markkinoilla olevat laina-, säästämis- ja sijoitustuotteet. AXAn myöntämä Fellow Finance Lainaturvavakuutus on erinomainen lisäarvopalvelu lainanhakijoillemme ja samalla se tuo lisäarvoa sijoittajillemme pienentäen luottotappioriskiä turvaamalla lainansaajien takaisinmaksukykyä laina-aikana myös yllättävissä elämäntilanteissa", kertoo Fellow Financen toimitusjohtaja Jouni Hintikka.

"Olemme erittäin innostuneita yhteistyöstä Fellow Financen kanssa. Kumppanuutemme luo lisäarvoa taloudellisella lisäturvalla sekä lainanottajille että lainoihin sijoittaville Fellow Financen innovatiivisessa vertaislainapalvelussa. Yhteistyö vahvistaa AXA Partnersin asemaa johtavana lainaturvavakuutuksien tarjoajana Suomessa ja odotamme innolla yhteistyömme syventymistä myös muille lainamarkkinoille, joissa Fellow Finance toimii ja tulee toimimaan”, jatkaa Lars von Sivers Lindmark, Regional Director Nordics AXA Partners.

Fellow Finance lainaturvavakuutukset myöntää vakuutusyhtiö AXA (Financial Insurance Company Limited ja Financial Assurance Company Limited, Suomen sivuliike). Fellow Finance Oyj toimii AXAn vakuutusasiamiehenä ja on rekisteröity Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin.

Lisätietoja:

Jouni Hintikka, toimitusjohtaja, Fellow Finance Oyj, Puh. 040 5855 009, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi

Lars von Sivers Lindmark, Regional Director Nordics, AXA Partners, tel. +46 70 989 05 43, lars.lindmark(at)partners.axa

AXA Partners

AXA Partners – Credit Lifestyle Protection on osa AXA-konsernia, joka on maailman johtava vakuutusliiketoimintaan ja varainhoitoon erikoistunut yritys. AXA:lla on 165 000 työntekijää ja 107 miljoonaa asiakasta 64 eri maassa. Vuonna 2016 AXAn liikevaihto oli 100,2 miljardia euroa ja liiketoiminnan tulos 5,8 miljardia euroa.

Fellow Finance – Crowdfunding for People and Businesses.

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin ja ensimmäinen euroalueen joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sekä vertaislainapalvelua kuluttajille että lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille. Fellow Finance on välittänyt rahoitusta yli 178 milj. eurolla ja palvelulla on 264 000 käyttäjää 43 eri maasta. Fellow Finance Oyj on perustajiensa ja finanssitalo Taaleri Oyj:n omistama suomalainen osakeyhtiö.