12.12.2017 10:59

Fellow Financelle maksulaitoksen toimilupa Finanssivalvonnalta

Finanssivalvonta on 11.12.2017 myöntänyt Fellow Finance Oyj:lle ensimmäisenä joukkorahoitus- ja vertaislainapalveluja tarjoavana yhtiönä maksulaitoksen toimiluvan. Toimilupa mahdollistaa Fellow Financelle uusien palvelujen tarjoamisen kuluttaja- ja yritysasiakkailleen, palveluidensa viennin ja tarjoamisen nykyistä laajemmin Euroopassa sekä tammikuussa 2018 voimaantulevan maksupalveludirektiivin (PSD2) hyödyntämisen palveluiden kehityksessä.

"Maksulaitoksen toimiluvan hakeminen osana kansainvälistymisstrategiaamme ja tuotekehitystämme oli meille yksi välitavoitteistamme matkalla Euroopan suurimmaksi toimijaksi. Samalla uuden direktiivin mukanaan tuomat mahdollisuudet avaavat meille pääsyn laajentamaan asiakassuhteitamme pankkialan murroksessa. Toimilupamme viitoittaa nopeasti kasvavan alan tietä aiempaa selkeämpään toimintaympäristöön ja vahvistaa luottamusta sekä uskottavuutta tarjoamaamme vaihtoehtoiseen sijoitus- ja rahoitusmuotoon", kertoo Fellow Financen toimitusjohtaja Jouni Hintikka.

Lisätietoja: Jouni Hintikka, toimitusjohtaja, Fellow Finance Oyj, Puh. 040 5855 009, jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi

Fellow Finance - Crowdfunding for People and Businesses

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin ja ensimmäinen euroalueen joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sekä vertaislainapalvelua kuluttajille että lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille. Fellow Finance on välittänyt rahoitusta yli 192 milj. eurolla ja palvelulla on 273 000 käyttäjää 43 eri maasta. Fellow Finance Oyj on perustajiensa ja finanssitalo Taaleri Oyj:n omistama suomalainen osakeyhtiö. Fellow Finance Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.