8.12.2020 9:00 YHTIÖTIEDOTE

Fellow Financen uusi strategia ja taloudelliset tavoitteet vuoden 2023 loppuun asti – merkittäviä tuotejulkistuksia 2021

FELLOW FINANCE OYJ YHTIÖTIEDOTE 8.12.2020 KLO 9:00

Fellow Finance vastaa uudella strategialla ja tuotteilla osto- ja maksukäyttäytymisen trendeihin sekä tavoittelee kannattavaa kasvua jatkuvilla, matalamman riskitason, asiakkuuksilla.

Fellow Finance Oyj:n hallitus on tänään vahvistanut yhtiön strategian ja taloudelliset tavoitteet vuoden 2023 loppuun asti.

Yhtiö hakee strategiakaudella voimakasta kasvua laajentamalla tuotevalikoimansa kattamaan kokonaisvaltaisemmin pk-yritysten rahoituspalvelut ja kuluttajien rahoitus- ja maksupalvelut. Joukkorahoitetut maksutavat (luottokortit, laskut) verkkokaupassa ja kivijalassa tarjoavat uuden ostamisen ja maksamisen trendien mukaisen vaihtoehdon.

Laajempi tuotevalikoima lisää kosketuspisteitä yritys- ja kuluttaja-asiakkaisiin ja siten tukee asiakkuuksien jatkuvuutta ja yhtiön kannattavuutta. Fellow Finance hakee kasvua erityisesti matalamman riskin laina-asiakkuuksista sekä lainasijoittajille suunnatuista tasaisesti tuottavista korkotuotteista.

Fellow Financen strategian painopisteet:

Laajennamme tuotevalikoimaa uusilla maksamisen ja verkkokaupan tuotteilla

Haemme kasvua matalamman riskin tuotteista

Haemme kannattavuutta kokonaisvaltaisilla ja jatkuvilla asiakkuuksilla

Panostamme valittuihin kansainvälisiin markkinoihin

"Yritysten ja kuluttajien osto- ja maksukäyttäytyminen käyvät läpi suurta murrosta, mm. verkko-ostamisen lisääntyessä voimakkaasti. Tämä on avannut Fellow Financelle merkittäviä liiketoimintamahdollisuuksia, joihin tartumme tuomalla markkinoille useita uusia tuotteita. Tuotteet ovat hyvin skaalautuvia niin teknologiansa kuin pääomatarpeen suhteen. Tuomme tuotteet markkinoille ensin Suomessa ja myöhemmin myös kansainvälisesti", sanoo Fellow Financen hallituksen puheenjohtaja Kai Myllyneva.

"Jatkuvilla asiakkuuksilla on merkittävä vaikutus kannattavuuteemme. Haemme asiakaspysyvyyttä tarjoamalla kokonaisvaltaisempia, kilpailukykyisesti hinnoiteltuja palveluja kuluttajille ja yrityksille. Esimerkkeinä kevään ja vuoden 2021 aikana esiteltävistä tuotteista ovat verkko-ostamisen ja maksamisen palvelut sekä luottokortit. Lainasijoittajille tarjoamme aiempaa matalamman riskitason korkotuotteita, mikä mahdollistaa kilpailukykyisemmin hinnoiteltujen lainatuotteiden tarjoamisen", sanoo Fellow Financen toimitusjohtaja Teemu Nyholm.

Taloudelliset tavoitteet vuodelle 2023

Fellow Finance järjestää strategiainfon tänään 8.12.2020 klo 10.00–11.00. Esitysmateriaalit ja tilaisuuden webcast ovat katsottavissa Fellow Financen kotisivuilla infotilaisuuden jälkeen. Esitystä voi seurata linkistä tv.streamfabriken.com/2020-12-08-fellow-financen-sijoittajatilaisuus.

Lisätietoja

Teemu Nyholm, toimitusjohtaja, Fellow Finance Oyj, teemu.nyholm@fellowfinance.fi, puh. +358 50 577 1028

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, puh. +358 40 579 6210

Fellow Finance Oyj on lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Yhtiön missio on muuttaa perinteinen rahoitus ja maksaminen suoraan ihmisten ja yritysten väliseksi. Fellow Finance on välittänyt kuluttaja- ja yritysrahoitusta yli 680 miljoonalla eurolla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa ja Tsekeissä palvellen yli 900 000 asiakasta. Yhtiöllä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. www.fellowfinance.fi