11.11.2016 08:42

Katso vinkit, miten säästät talvihankinnoissa

rahaa talvihankintoihin

Ilmojen viiletessä ja talven tullen kohdataan monesti sama ongelma - talvivaatteet ja urheilutarvikkeet ovat liian pieniä tai vain olet muuttanut mieltymystäsi kesän aikana ja haluaisit uudet. Lapset kasvavat nopeasti ja tarvitsevat uusia vaatteita ja kenkiä jatkuvasti. Täysin uusien ostaminen tulee erittäin kalliiksi, joten tässä muutama vinkki, jolla voit säästää talvihankinnoissa.

Facebook-kirpparit, sinun ei edes tarvitse lähteä kotoasi etsimään vaatteita ja tarvikkeita, vaan voit rauhassa selailla kotona. Näistä löytyy paljon hyvää ja vähän käytettyä tavaraa. Ainoa haaste on olla nopea. Monesti paras tavara varataan heti. Myy myös itse tarvitsemattomat talvivaatteesi ja varusteesi netissä tai kirpputorilla. Netissä tavaran myynti etenkin Facebookin kautta on helppoa ja maksutonta. Otat vain kuvat ja laitat tiedot esille. Nämä rahat voit käyttää uusiin hankintoihin tai säästää myöhempää tarvetta varten.

Me kaikki myös välillä innostumme uusista harrastuksista. Kannattaa kuitenkin aluksi vuokrata välineet ja kokeilla ensin, ennen kuin investoi kalliisiin varusteisiin. Esimerkiksi muutaman tunnin lasketteluvälineiden vuokra maksaa n. 20-40 euroa. Kuitenkin, mikäli tarvikkeita pitäisi lainata usein tai vuokrata useammaksi päiväksi, alkaa olla jo paljon edullisempaa ostaa välineet jopa uutena. Lumilautoja monoineen saa jopa 300 eurolla ja suksipaketin 250 eurolla. Mikäli tietenkin välineet ostaa vielä käytettynä säästää selvää rahaa. Talviurheilukausi on monesti myös sen verran lyhyt tai ihmisillä ei ole aikaa lasketella ja lähteä hiitämään, että käytetyt varusteet vastaavat melkein uusia.

Lisäksi varusteet kannattaa mahdollisuuksien mukaan ostaa vasta kauden jälkeen, jolloin ne saa edullisemmin. Tosin lasten kanssa tämä voi olla mahdotonta, kun ei voi tietää minkä kokoiset varusteet seuraavana talvena tarvitaan.

Välillä, vaikka valitsisimme edullisimman vaihtoehdon tarvitsemme hieman lisärahoitusta hankintoihin. Lainaakin kannattaa aina verrata, koska niissä on eroja. Meiltä haettaessa laina kilpailutetaan aina tuhansilla rahoittajilla ja näytämme sinulle sen hetkisen parhaimman tarjouksen.

Vinkit antoi talviliikkuja Essi markkinoinnistamme