12.9.2018 11:00

Syyskuussa osallistumme Suomen suurimpaan sijoitustapahtumaan SijoitusSummittiin

SijoitusSummit on Suomen suurin, maksuton ja täysin verkossa oleva sijoitustapahtuma, jossa johtavat sijoitusalan ammattilaiset kertovat erilaisista sijoitusvaihtoehdoista ja sijoittamisesta yleensä. Meiltä toimitusjohtaja Jouni Hintikka oli Jasmin Hamidin haastateltavana ja vastasi mm. seuraaviin kysymyksiin:

Katso myös esittelyvideo sijoituspalvelustamme

Videolla näytämme, mitä palvelustamme löytyy ja miten pääset sijoittamisessa alkuun.

Fellow Financen palvelumaksut sijoittajalle

Rekisteröidy sijoittajaksi              

Palveluumme rekisteröityminen ei velvoita sinua mihinkään. Rekisteröityneenä sijoittajana sinulla on pääsy markkinapaikalle ja voit rauhassa tutustua tarkemmin palveluun ja tilastoihin sekä eri lainamarkkinoihin.

Vai haluatko saada lisätietoa sijoittamisesta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä pikaisesti ja kerromme lisää

Suomalainen Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu, jonka markkinapaikan kautta on välitetty rahoitusta yli 299 milj. eurolla yli 433 000 lainanhakijalle yli 8 000 sijoittajan toimesta. Fellow Finance on ainoa suomalainen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jolle on myönnetty maksulaitoksen lupa Finanssivalvonnalta. Yhtiö on perustajiensa ja Helsingin pörssiin listatun finanssitalon Taaleri Oyj:n omistama yhtiö.

Fellow Finance toimii joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelussa välittäjänä. Fellow Finance ei tarjoa ja anna palvelussa sijoitusneuvontaa tai suosituksia. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.