07.06.2016 05:30

60M€ välitetty ja Suomen joukkorahoitusennätykset rikottu

Fellow Finance on saavuttanut uuden virstanpylvään ja olemme toimintamme aikana välittäneet lainoja jo yli 60 miljoonalla eurolla Suomessa. Tämän lainamäärän välittämiseen olemme käsitelleet yli 400 000 lainahakemusta, joilla on haettu rahoitusta yhteensä noin 2 miljardia euroa. Toukokuussa meistä tuli myös ensimmäinen suomalainen vertaislaina- tai joukkorahoituspalvelu, joka on välittänyt rahoitusta yli 4M€ yhden kuukauden aikana.

Aktiivisia sijoittajia Fellow Financella on noin 2500, jotka ovat tehneet yli 620.000 sijoitusta lainoihin verkkopalvelumme välityksellä. Keskimääräinen vuotuinen tuotto sijoittajalle on ollut 12%.

Tästä eteenpäinkin haluamme jatkaa voimakkaasti kasvaen ja tarjota parasta verkkopalvelua valitsemillamme markkinoilla niin lainanhakijoille kuin lainaa antaville sijoittajille.

Kiitos kaikille palveluamme käyttäville asiakkaillemme,

Fellow Financen tiimi

Fellow Finance Oyj lyhyesti

Fellow Finance Oyj on suomalainen finanssiteknologia-alan yritys, joka kehittää ja ylläpitää Euroopan edistyksellisintä vertaislainapalvelua. Fellow Financen palvelun välityksellä sijoittajat rahoittivat suomalaisia kuluttajia tammi-toukokuussa 2016 yhteensä 15,8 milj. eurolla, mikä oli noin 70% koko vertaislainamarkkinasta Suomessa. Rekisteröityneitä palvelun käyttäjiä on 28 maassa.