Mikä on joustoluotto

Joustoluotossa lainaajalla on käytössään lainanantajan tarjoama luottotili, josta lainaaja voi aina tarpeen vaatiessa nostaa rahaa omalle tilillensä luottorajan sallimissa rajoissa. Joustoluoton luottorajaa kutsutaan myös limiitiksi. Myönnetty luotto vapautuu aina uudelleen lainaajan käyttöön sitä mukaan kuin lainaaja maksaa sitä takaisin. Joustoluoton käyttäjä maksaa korkoa vain sen luoton määrästä, jonka hän on nostanut luottotililtä omalle henkilökohtaiselle käyttötilillensä.

Joustoluoton vertailu

Joustoluoton, kuten minkä tahansa luottomuodon, vertailussa todellinen vuosikorko tulisi aina toimia luotonottopäätöksen todellisena mittarina mietittäessä luoton oikeata hintaa. Joustoluotosta perittävää korkoa kutsutaan usein nimelliskoroksi. Nimelliskoron lisäksi luoton kustannuksiin kuuluu erilaisia yrityskohtaisia luottotilin palvelumaksuja, joista pitää olla tietoinen luottojen vertailua tehdessä. Usein joustoluottotarjousten vuosikorkoja tarkastellessa huomataankin, että ensisilmäyksellä edullisin luottotarjous onkin itseasiassa tarkemmin tarkasteltuna yksi kalleimmista vaihtoehdoista, kun hintaan lisätään tilin palvelumaksut. Todellinen vuosikorko sisältää näin kaikki luotonoton kustannukset ja toimii joustoluottojen vertailun kulmakivenä.

Valitse edullisempi luotto

Joustoluoton yhtenä suurimpana negatiivisena ominaisuutena on se, että lainaajalla on koko ajan suuri houkutus ottaa lisää rahaa käyttöön luottotililtänsä, vaikka akuuttia tarvetta ei olisikaan. Lisäksi luottotilin luottoraja ei yleensä reagoi riittävän nopeasti lainaajan elämäntilanteen mukaan, joka voi aiheuttaa haasteita lainaajan arjessa. Yleistäen joustoluotto on aina huono valinta, jos henkilöllä on taipumus käyttää huolimattomasti rahaa tilanteessa, jossa siihen on helppo ja nopea pääsy. Käytännössä joustoluottotiliä käyttävä henkilö on jatkuvassa velkatilanteessa.

Tutustu olisiko edullinen kertaluottomme joustavilla luottoehdoilla sinulle oikeampi vaihtoehto. Rahoitusta voit saada jopa 15 000€ asti alkaen kiinteällä 5 prosentin korolla ja 24€ kuukausierällä. Luottoa varten et tarvitse myöskään perinteisiä vakuuksia tai takaajia. Luottopäätöksen saat heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana arkisin klo 9.00-17.00. Edullisen luoton voit maksaa takaisin, milloin tahansa sekä voit ottaa lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää eräpäivää kahdella viikolla. Luoton korottaminen on mahdollista 3 kuukauden välein. Turvaa myös luottosi kattavalla lainaturvavakuutuksella työttömyyden, pitkäaikaisen sairasloman tai kuoleman varalta.

Joustoluottoa sinun ehdoillasi

Luoton hakeminen

Katso alla olevalla laina- eli luottolaskurilla sinulle sopivin luottosumma ja takaisinmaksuaika niin, että muodostuva kuukausierä on sopiva takaisinmaksukykyysi. Täytä tämän jälkeen ei-sitova luottohakemus muutamassa minuutissa verkkopalvelussamme. Saat heti luottotarjouksen, tutustu siihen rauhassa ja päätä hyväksytkö vai hylkäätkö sen. Luottohakemuksen tekeminen ei siis sido sinua nostamaan tarjoamaamme luottoa.

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 299€ ja tilinhoitopalkkio 12€/kk. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.