Joustava rahoitus

  • Myy vain haluamasi laskut
  • 100% rahoitus laskuille
  • ​Rahat laskuista heti ​tilille

Selkeä hinnoittelu

  • Kulu per rahoitettu lasku
  • Ei ​muita maksuja
  • Ei määräaikaisuutta

Rahat ​käyttöön

  • Rahan kierto nopeutuu
  • Kassavaihtelut tasoittuvat
  • Maksuvalmius paranee

Laskujen myynti yritykselle

Laskujen myynnillä yrityksesi voi hakea rahoitusta myyntilaskuillaan. Älä odota enää myyntilaskujesi eräpäiviä, vaan kotiuta rahat heti laskustasi yrityksesi tilille myymällä laskusi. Laskut myymällä nopeutat pääoman kiertoa ja parannat omaa maksuvalmiuttasi. Samalla saat kassavirrastasi helpommin ennustettavaa, kun voit saada laskun loppusumman heti tilillesi etkä vasta myyntilaskun eräpäivänä tai pahimmassa tapauksessa vielä myöhemmin. Maksuajat ovat myös monella alalla pidentyneet huomattavasti ja samalla vakuusvaatimukset pankkirahoitukselle kasvaneet. Laskujen myynti tarjoaa näin yrityksellesi muita rahoituskanavia täydentävän muodon, jossa voit itse päättää, mitkä laskut haluat rahoittaa heti ja millä ehdoilla. Laskujen myynnillä asiakkaillesi antama mahdollisesti pitkäkin maksuaika voi vaihtua yhteen vuorokauteen.

Hinta laskujen myymiselle

Laskupalvelussamme ei ole perinteisiä avaus-, kuukausi, tai vuosimaksuja. Yrityksesi ei myöskään tarvitse kerryttää erillistä vakuustiliä tai maksaa laskujen myynnistä limiittimaksua tai komissiota. Yrityksesi ei tarvitse siirtää kaikkia myyntilaskuja palveluumme vain voit myydä vain haluamasi laskut. Ei sitoutumispakkoja tai määräaikaisia sopimuksia laskujen myymiseen. Palvelumme joustaa tarvitsemallasi tavalla ja on aina tarvittaessa heti saatavillasi laskumyymiseen. Myydystä laskustasi rahoitetaan 100% ja maksat rahoituksesta ainoastaan edullisen rahoituskulun per myyty lasku. Laskupalvelussamme perustuu huutokauppaperiaatteeseen tuhansien palveluumme rekisteröityneiden sijoittajien kesken. Sijoittajien välinen kilpailu yritysten myyntilaskuista ajaa rahoituskulua alas sekä varmistaa aina parhaan markkinahinnan laskullesi. Pyydä ei-sitova ja ilmainen rahoitustarjous ja saat hinnan laskullesi.

Haluan lisätietoja laskurahoituksesta

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

Kuinka myyt laskusi

Laskupalvelussamme voivat yritykset kokoon katsomatta myydä laskunsa. Avaa vain asiakkuus portaalissamme ja syötä lasku, jonka haluat myydä. Laskun syöttämisen jälkeen otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja esittelemme rahoitustarjouksen laskullesi, jonka hyväksyt tai hylkäät. Voit myös suoraan ottaa meihin yhteyttä yläpuolella olevalla yhteydenottolomakkeella, jolloin palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti tarjouksen kanssa. Ensimmäisen hyväksytyn laskun myymisen jälkeen voit ladata laskujasi palveluumme myytäväksi mihin aikaan tahansa samoilla ehdoilla kuin ensimmäisen laskun kanssa. Samassa verkkopalvelussa voit lisäksi tarkastella reaaliajassa omaa laskutilannettasi ja luoda raportteja laskutapahtumista, esimerkiksi kirjanpitäjällesi. Koska laskujen myynti on meillä pitkälti automatisoitu prosessi, tarjoamme käyttöösi markkinoiden vaivattomimman työkalun laskujen myymiseen, joka on aina ulottuvillasi nopeasti ja mihin tahansa aikaan vuorokaudessa.

Avaa asiakkuus

Miksi yritykset myyvät laskunsa

Samalla kuin pankkien vaatimukset yritysten rahoittamiselle ovat kiristyneet viranomaisten taholta on yrityksille ilmestynyt uusia rahoitusmahdollisuuksia. Liiketoiminnan kasvu voi olla nopeaa ja joustavuutta halutaan. Aina ei ole aikaa odotella päätöstä tai pankkien pääomavaatimukset tai mahdollisten reaalivakuuksien puute laittaa etsimään uusia ratkaisuja. Tarjoamme yrityksille tähän helpon vaihtoehdon, jonka hakeminen on helppoa ja lisäksi erittäin joustavaa. Yritys ei ole kiinni pitkäaikaisissa sopimuksissa, vaan rahoitus mukautuu tarpeiden mukaan ja yritys voi itse päättää, mitkä laskut myydään. Fellow Financelta yritys voi myös hakea pidempiaikaista yrityslainaa joukkorahoituksena suoraan sijoittajiltamme. Rahoituspalvelumme täydentää yritysten perinteisiä pankki- ja julkisen rahoituksen lähteitä monipuolistaen ja joustavoiden Suomen yritysrahoitusmarkkinaa.

Aloita laskujen myyminen jo tänään

Aloita laskurahoitus