Remonttilaina nopeasti netistä

Remonttilaina netistä ilman vakuuksia tai takaajia alkaen 5% korolla. Verkkopalvelumme remonttilaina sopii niin pienimuotoiseen pintaremonttiin kuin myös rahoituksen yhtenä osana laajempaakin remonttiprojektia. Remonttilainaa on otettu usein muun muassa keittiöremonttiin, piharemonttiin, mökkiremonttiin ja kylpyhuoneremonttiin sekä myös pienempiin asunnon korjaus- ja ylläpitoremontteihin. Lisäksi nopean rahoituspalvelumme ansiosta remonttilainaa voidaan ottaa myös uudisrakentamiseen paikkaamaan äkillisesti kasvanutta kokonaisbudjettia. Kodin mukavuuteen tähtäävät parannukset lasketaan myös palvelussamme remonttirahoituksen alle. Kilpailuta remonttilainasi täyttämällä ei-sitova sähköinen rahoitushakemus.

Hae lainaa

Remonttilainan korko

Remonttilainan korko muodostuu verkkopalvelussamme huutokauppaperiaatteella. Rahoittajat joutuvat kilpailemaan remonttilainasi rahoittamisesta, koska saat vain heiltä lainatarjouksen, jotka ovat valmiita tarjoamaan lainaa remonttiisi matalimmalla korolla. Lainatarjouksen saatuasi voit tutustua siihen rauhassa ja katsoa mille tasolle lopullinen remonttilainasi korko asettui ja päättää vasta sen jälkeen hyväksytkö vai hylkäätkö lainatarjouksen. Lainahakemuksen tekeminen ei siis sido sinua vielä nostamaan remonttilainaa. Lainakoron muodostumisprosessin takia palvelumme on yksi lainamarkkinoiden edullisimpia vaihtoehtoja rahoittaa remontti ilman vakuuksia. Tämä johtuu siitä, että emme yrityksenä määritä korkoasi, vaan korkosi muodostuu vapaasti palvelumme markkinapaikalla kysynnän ja tarjonnan lain mukaisesti.

Laina-aika on 2 vuodesta jopa 7 vuoteen asti, mutta voit milloin tahansa halutessasi maksaa koko remonttilainan takaisin veloituksetta. Tarpeen vaatiessa voit nauttia lyhennysvapaista kuukausista tai mahdollisesti siirtää eräpäivää kahdella viikolla eteenpäin. Remonttilainan korottaminen on mahdollista aina 3 kuukauden välein. Voit myös liittää kattavan lainaturvan remonttilainallesi lainahakemuksen yhteydessä. Lainaturvavakuutus auttaa lainalyhennysten maksamisessa, jos joudut työttömäksi, työkyvyttömäksi, sisältäen turvan myös kuoleman varalle.

Raha remonttiin heti

On tavallista, että remontin kustannukset voivat kasvaa helposti alkuperäisestä budjetista. Yksi yleinen syy tähän on se, että remontin aikana on löytynyt rakennuksesta yllättäviä ongelmia, joita ei olla osattu ottaa alkuperäistä budjettia ja remonttilainaa mietittäessä huomioon. Toiseksi alkuperäistä budjettia laadittaessa on tehty virhelaskelmia, eikä olla osattu laskea koko remontin todellista kokonaiskustannusta. Myös työmaalla sattuvat inhimilliset tapaturmat ja työkoneiden äkillinen hajoaminen pidentävät tavallisesti remontin aikataulua nostaen samalla kokonaisbudjettia ylöspäin. Remonteissa tulee siis usein vastaan tilanteita, joihin ei olla osattu täysin varautua remonttia suunniteltaessa.

Remonttilainamme pitkälle automatisoitu lainankäsittely mahdollistaa sen, että voit saada jopa samana päivänä remonttilainan yllättäväänkin tilanteeseen. Ilmaisen lainahakemuksen täytät vaivattomasti jopa muutamassa minuutissa. Saat lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen jätettyäsi, jonka hyväksyt tai hylkäät. Jos hyväksyt lainatarjouksen, voit nostaa remonttirahat tilillesi samana päivän arkisin kello 9.00-17.00.

Remonttirahoitus

Remonttiprojektisi helpottamiseksi olemme keränneet alapuolelle tärkeitä neuvoja ja vinkkejä liittyen onnistuneeseen remonttiin ja oikean remonttilainan valitsemiseen. Esittelemme muun muassa miksi vertaileminen kuuluu olennaisesti jokaiseen remonttiprojektiin sekä miksi remonttilainan ottaminen pitäisi nähdä investointina eikä kuluna.

Vertaileminen kulmakivenä

Suomen remonttimarkkinat ovat täynnä huomattavankin eritasoista osaamista omaavia remonttiyrityksiä vaihtelevilla hinnoilla. Toisin sanoen vertaileminen eri palveluntarjoajien kesken on välttämätöntä hinta-laatusuhteeltaan onnistuneen remontin toteutumisessa. Luonnollisesti mielenkiinto kiinnittyy vertailussa heti ensimmäisenä halvimpaan remonttitarjoukseen - jäähän rahaa enemmän remonttilainan lyhennyksiin ja muuhunkin elämiseen. Tutki kuitenkin kokonaiskuvaa ja mieti missä remonttitarjouksessa on paras hinta- laatusuhde. Aina ei välttämättä kannata valita automaattisesti halvinta remonttitarjousta, jos yritys vaikuttaa epämääräiseltä - työn laatu voi hyvinkin olla sen mukaista. Sama sääntö pätee remontin rahoittamisessa: muista aina verrata eri remonttilainoja keskenään parhaimman remonttilainatarjouksen saamiseksi.

Remonttilaina investointi eikä kulu

Remonttilainan nostaminen taloudellisesti järkevän remontin rahoittamiseksi pitäisi aina suhtautua investointina eikä kuluna. Viisaasti suunniteltu remontti nostaa asunnon hintaa ja parantaa samalla elämänlaatua kokonaisvaltaisesti paremman asumismukavuuden myötä. Lisäksi pitkällä aikavälillä katsottuna remontin tekeminen heti kun tarve syntyy, tulee huomattavasti halvemmaksi kuin remontin pitkittäminen tai huonoimmassa tapauksessa kokonaan jättämättä tekeminen. Usein mediassa tulee vastaan uutisia, joissa remonttilainaa ei ole haluttu nostaa ja remonttia on pitkitetty niin pitkälle, että korjaukset maksavat moninkertaisesti enemmän, kuin mitä ne olisivat maksaneet, jos remontti olisi heti toteutettu. Esimerkiksi, jos märkätilan kosteuseristeissä huomataan olevan vikaa, kannattaa vika korjata mahdollisimman nopeasti ennen kuin kosteus pääsee rakenteisiin. Vastaavasti remonttilainalla voidaan myös pienentää asunnon käyttökustannuksia pitkällä aikavälillä. Esimerkiksi vetoisten ikkunoiden vaihtaminen tiiviisiin voi näkyä heti pienempänä asunnon lämmityskuluna. Yksinkertaisesti todettuna, viisaasti suunniteltu remonttilaina pitäisi aina nähdä pitkän aikavälin investointia eikä kuluna.

Laske lainalaskurilla talouteesi sopivin kuukausierä tarvittavalla lainamäärällä vaihtelemalla laina-aikaa ja täytä ei-sitova lainahakemus minuuteissa.

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 299€ ja tilinhoitopalkkio 12€/kk. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00