Avoimet työpaikat

Lakimies

Suomalainen Fellow Finance Oyj on vuonna 2014 toimintansa aloittanut kansainvälisesti toimiva, kasvuhakuinen fintech-konserni. Olemme nopeasti kasvaneet Pohjoismaiden suurimmaksi joukkorahoituspalveluksi välittäen rahoitusta yli 370 milj. eurolla palvellen yli 510 000 asiakasta. Palvelemme rahoitusta hakevia yrityksiä ja kuluttajia Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Puolassa. Palveluamme käyttää noin 11 000 sijoittajaa yli 50 maasta. Meitä on tällä hetkellä 37 henkilöä edustaen 8 eri kansallisuutta Suomen toimistoillamme. Fellow Finance Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa Finanssivalvonnalta ja yhtiö on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

Toimintamme kasvaessa ja kansainvälistyessä haemme lakimiestä tukemaan johtoamme ja liiketoimintojamme.

Tehtävässä vastaat Fellow Finance -konsernin lakiasioista:

Odotamme sinulta:

Tarjoamme monipuolisen, haastavan sekä mielenkiintoisen tehtävän kasvavan ja kansainvälistyvän Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle listatun Fintech -konsernin lakiasioista vastaavana asiantuntijana. Meillä Sinun on mahdollisuus kehittyä maksu-, rahoitus- ja joukkorahoituspalveluiden laaja-alaiseksi ammattilaiseksi yrittäjähenkisessä tiimissämme.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jouni Hintikka, puh. 040 5855 009.
Lähetä hakemuksesi "lakimies" ansioluetteloineen osoitteeseen jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi 10.2.2019 mennessä.

Asiakasneuvoja

Fellow Financen asiakaspalvelutiimiin haetaan myyntihenkistä asiakasneuvojaa.

Fellow Finance Oyj on vuonna 2014 toimintansa aloittanut kansainvälisesti toimiva, kasvuhakuinen fintech-konserni. Olemme nopeasti kasvaneet Pohjoismaiden suurimmaksi joukkorahoitus- ja vertaislainapalveluksi, jonka markkinapaikan kautta on välitetty rahoitusta yli 360 milj. eurolla yli 500 000 lainanhakijalle yli 10 000 sijoittajan toimesta. Meitä on 36 henkilöä 8 eri maasta. Fellow Finance Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa Finanssivalvonnalta ja yhtiö listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

Yhtiön kasvaessa haemme asiakasneuvojaa Suomen asiakaspalvelutiimiimme vastaamaan asiakasneuvonnasta puhelimitse ja sähköpostitse. Hakijalta toivomme hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen eivätkä monipuoliset asiakaspalvelutilanteet ole sinulle ongelma. Olet myös aktiivinen ja innokas oppimaan uutta sekä nopea sisäistämään uusia asioita. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin, ruotsin ja muiden kielten osaaminen on etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä dynaamisessa työympäristössä huipputiimissämme sekä mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työ. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi "asiakasneuvoja" ansioluetteloineen osoitteeseen niko.rauhamaa(at)fellowfinance.fi 31.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Nyholm puh. 050 577 1028.

Haluatko muuttaa rahoitusalaa?

Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin ja nopeimmin kasvava sekä kansainvälistyvä lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Meillä tekeminen tempaa mukaansa halutessamme haastaa koko ajan itsemme ja rahoitusmarkkinat uusilla toimintamalleilla. Miksi tehdä kuin muut, jos voi tehdä toisin ja paljon paremmin? Yrittäjähenki, huumori ja ensiluokkainen asiakkaiden palveleminen ovat meidän juttumme.

Ota yhteyttä sähköpostitse jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi ja kerro, mitä ne merkitsevät sinulle ja mitä toisit lisää tiimiimme. Liitä mukaan CV.

Lue mitä meistä kirjoitetaan muualla

 • Fellow Finance Kauppalehti
 • Fellow Finance Arvopaperi
 • Fellow Finance Reuters
 • Fellow Finance Talouselämä
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Helsinkin Sanomat
 • Fellow Finance Salkunrakentaja
 • Fellow Finance Sijoittaja.fi
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Yle
 • Fellow Finance Altfi
 • Fellow Finance Inderes

Uutisia

   Sosiaalinen media