Avoimet työpaikat

Asiakkuus- ja myyntineuvottelija

Haemme myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen myymään rahoituspalveluitamme suomalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille.

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden johtava ja ensimmäinen euroalueen joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa palveluaan sekä kuluttajille että yrityksille. Fellow Finance on välittänyt rahoitusta yli 280 milj. eurolla ja palvelulla on ollut yli 400 000 käyttäjää 50 maasta.

Myyntineuvottelijan työssä vastaat palveluidemme aktiivisesta myynnistä asiakkaillemme ja potentiaalisille asiakkaille puhelimitse ja sähköpostitse. Haluat olla hyvä myyntityössä ja vaikuttaa palkkaasi myös omalla työpanoksellasi. Hakijalta toivomme hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen eivätkä monipuoliset asiakaspalvelutilanteet ole sinulle haastavaa. Työ edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa. Muiden kielten osaaminen on etu.

Tarjoamme sinulle:

Arvostamme aiempaa myyntikokemusta (esim. puhelinmyyjä, ständimyyjä, myymälämyyjä, asiakaspalvelija), mutta huomioimme yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät hakijat. Uskomme, että myyntityössä persoona ja asenne on cv:tä tärkeämpää.

Lähetä hakemuksesi "myyjä" ansioluetteloineen osoitteeseen jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi 31.8.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Nyholm puh. 050 5771028.

Myyntihenkinen asiakasneuvoja

Fellow Financen asiakaspalvelutiimiin haetaan nyt vahvistuksia.

Suomalainen Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jonka markkinapaikan kautta on välitetty rahoitusta yli 290 milj. eurolla yli 385 000 lainanhakijalle yli 8 000 sijoittajan toimesta. Fellow Finance on ainoa suomalainen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jolle on myönnetty maksulaitoksen toimilupa Finanssivalvonnalta. Yhtiö on perustajiensa ja Helsingin pörssiin listatun finanssitalon Taaleri Oyj:n omistama yhtiö.

Yhtiön kasvaessa haemme myyntihenkisiä asiakasneuvojia vastaamaan asiakasneuvonnasta puhelimitse ja sähköpostitse. Hakijalta toivomme hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen eivätkä monipuoliset asiakaspalvelutilanteet ole sinulle ongelma. Olet myös aktiivinen ja innokas oppimaan uutta sekä nopea sisäistämään uusia asioita. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin, ruotsin ja muiden kielten osaaminen on etu.

Tarjoamme sinulle:

Lähetä hakemuksesi "asiakasneuvoja" ansioluetteloineen osoitteeseen jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi 15.9.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Nyholm puh. 050 5771028.

Haluatko muuttaa rahoitusalaa?

Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin ja nopeimmin kasvava sekä kansainvälistyvä lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Meillä tekeminen tempaa mukaansa halutessamme haastaa koko ajan itsemme ja rahoitusmarkkinat uusilla toimintamalleilla. Miksi tehdä kuin muut, jos voi tehdä toisin ja paljon paremmin? Yrittäjähenki, huumori ja ensiluokkainen asiakkaiden palveleminen ovat meidän juttumme.

Ota yhteyttä sähköpostitse jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi ja kerro, mitä ne merkitsevät sinulle ja mitä toisit lisää tiimiimme. Liitä mukaan CV.

Lue mitä meistä kirjoitetaan muualla

 • Fellow Finance Kauppalehti
 • Fellow Finance Arvopaperi
 • Fellow Finance Reuters
 • Fellow Finance Talouselämä
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Helsinkin Sanomat
 • Fellow Finance Salkunrakentaja
 • Fellow Finance Sijoittaja.fi
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Yle
 • Fellow Finance Altfi
 • Fellow Finance Inderes

Uutisia

   Sosiaalinen media