Voita 1 000€ matka - kaikille osallistujille 250€!

Arvonta, jossa kaikki voittavat rahaa

Onko tuttavapiirissäsi sijoittamisesta ja säästämisestä innostuneita, joita voisi kiinnostaa sijoitussalkun laajempi hajauttaminen vertais- ja yrityslainoihin?

Suosittele sijoituspalveluamme onnistuneesti vähintään 5 kaverillesi ja osallistut 1 000€ matkalahjakortin arvontaan. Lisäbonuksena jokaisesta onnistuneesta suosittelusta saat nettona 50 euroa (bruttosumma 125€) suoraan sijoitustilillesi!

Suosittelun lähettäminen

Arvontaan oikeuttava suosittelu tulee tehdä lähettämällä suositteluviesti sähköpostin tai tekstiviestin muodossa henkilökohtaisen sijoitustilin kautta. Sijoitustilille kirjautumisen jälkeen suosittelu lähetetään painamalla vasemmasta yläkulmasta suosittelunappia ja valitsemalla lähetysmuoto sekä lisäämällä yhteystiedot suosittelusivulla. Suullisia suositteluja tms. ei lasketa mukaan arvontaan.

Kirjaudu ja lähetä suositteluja

Mikäli et ole vielä meillä sijoittajana, mutta haluat osallistua arvontaan, rekisteröidy sijoittajaksi minuuteissa ja kutsu kaverisi mukaan, niin osallistut arvontaan.

Rekisteröidy uudeksi sijoittajaksi.

Arvonnan ehdot

Matkalahjakortin arvontaan pääset osallistumaan kutsumalla onnistuneesti vähintään 5 ystävää sijoittajaksi Fellow Financen palveluun kesäkuun aikana (1.-30.6.2019). Onnistunut ja arvontaan oikeuttavaksi suositteluksi lasketaan tapahtuma, jossa suositeltava on saanut suositteluviestin, rekisteröitynyt palveluun ja aloittanut sijoittamisen lainoihin vähintään 300 eurolla kesäkuun aikana. Viiteen suositteluun ei kannata pysähtyä, koska saat vielä jokaisesta uudesta onnistuneesta suosittelusta nimesi aina uudestaan ja uudestaan arvontalistalle, jolloin voittomahdollisuuden moninkertaistuvat, unohtamatta 50€ lisäbonusta jokaisesta onnistuneesta suosittelusta.

Arvontaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan jokainen 5 onnistunutta suosittelua lähettänyt sijoittaja lasketaan kyseisellä aikavälillä mukaan (myös uudet sijoittajat). Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti heinäkuun aikana. Matkalahjakortin arvo on 1 000€ ja se on voimassa vuoden.

Onnea arvontaan!

Kirjaudu ja lähetä suositteluja

Vai haluatko saada lisätietoa sijoittamisesta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä pikaisesti ja kerromme lisää

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0757 568 603 arkisin kello 9.00-17.00