Laina netistä ilman vakuuksia nopeasti tilille

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi välityspalkkio 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

 • Lainaa vaivattomasti netistä
 • Helppo ja nopea

  Ilmainen hakemus, päätös heti ja rahat pikaisesti

 • Suomalainen lainayritys
 • Suomalainen palvelu

  ​Lainaa 20.000€ asti ilman takaajia tai vakuuksia

 • Edullinen lainakorko
 • Kohtuulliset maksut

  Kiinteä vuosikorko alk. 5%, lyhennyserä alk. 2​4€

 • Joustavat lainaehdot
 • Joustavat ehdot

  Maksa kerralla pois, ota lyhennysvapaata tai korota

Lainaa 20 000€ asti talouteesi sopivalla maksuajalla

Lainaa heti tilille

​Nopea

Jos hyväksyt tarjouksen, saat rahat tilille arkisin samana päivänä kello 9.00-17.00

Lainahakemus verkossa

Helppo

Ilmaisen hakemuksen täyttää verkossa vain muutamissa minuuteissa

Pienet lainakustannukset

Edullinen

Verkkopalvelustamme saa markkinoiden edullisimpia vakuudettomia lainoja

Lainaturvalla turvaa lainalle

Turvallinen

Kattava lainaturva työttömyyden, pitkäaikaisen sairausloman ja kuoleman varalle

Vakuudeton laina ​eri tarkoituks​iin

Lainayhdistely

Lainojen yhdistelyyn

Yhdistä useat lainasi yhdeksi pitkäaikaiseksi ja kerran kuukaudessa tasaeräisesti lyhennettäväksi lainaksi. Mikä parasta, me hoidamme yhdistämisen puolestasi - ilmoitat meille vain hakemu​ksella velkasummasi eri luotonantajille, niin maksamme ne pois suoraan luotonantajille. Meiltä saat yhdistelylainan paremmilla ehdoilla ja hoidettuasi ​sitä kolme kuukautta, voit tarvittaessa korottaa lainaa ​entistä edullisemmin ehdoin.

Yhdistä lainat

Lainaa isoon hankintaan

Suurempiin hankintoihin

Perheen vuotuinen loma-matka, auton osto tai vaikka asunnon remontti on järkevää rahoittaa pitkäaikaisella ja ennustettavalla rahoitusratkaisulla. Meillä voit valita talouteesi sopivimman takaisinmaksuajan, jolloin rahaa jää muuhunkin elämiseen etkä ylikuormita talouttasi. Takaisinmaksuajaksi valitaan 2-7 vuotta, mutta voit milloin tahansa maksaa lainan takaisin veloituksetta. Voit turvata myös lainasi lainaturvalla mm. työttömyyden varalle.

Hae lainaa

Lainaa arjen kuluihin

Arjen yllättäviin kuluihin

Joskus arjessa tulee yllättäviä isompia kulueriä kuten auton korjaus, kodinkoneiden hankintoja, lääkärikuluja jne. Luottolimiiteillä tai pikaluotoilla siirrät menopiikin turhaan vain seuraavalle kuukaudelle, jolloin rahallinen ahdistus ainoastaan siirtyy hetkellisesti. Tämä ei tuo pysyvää ratkaisua tilanteeseen. Maksuajaltaan pidempi laina, jopa 7 vuotta, on järkevä vaihtoehto tasoittamaan menoja pidemmälle aikavälille.

Hae lainaa

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

 • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00

Yhteenveto lainasta

Hae lainaa

Miten lainoja kannattaa vertailla?

Erilaisia lainatarjouksia voi parhaiten verrata toisiinsa todellisen vuosikoron avulla. Tämä siksi, että todellinen vuosikorko ottaa huomioon lainan kaikki kulut: nimelliskoron, avausmaksun ja kuukausimaksut sekä mahdolliset muut kulut. Näin voit helposti vertailla erilaisia lainatarjouksia toisiinsa. Lisäksi vertailussa kannattaa ottaa huomioon laina-aika ja kuukausilyhennyksen määrä ja sovittaa nämä talouteesi sopiviksi niin, että pystyt maksamaan kuukausierät ja rahaa jää vielä muuhunkin.

Lyhytaikaisia kalliita lainoja ja pikavippejä kannattaa välttää viimeiseen asti, ellet ole täysin varma, että voit huoletta maksaa sen heti kuukauden päästä takaisin. Lyhytaikaisten lainojen korot voivat nousta jopa satoihin prosentteihin. Siksi mikäli et ole varma voitko maksaa koko summan heti takaisin, kannattaa vertailla muita vaihtoehtoja. Edullisem​paa lainaa voit hakea helposti ja vaivattomasti Fellow Financesta, jolloin saat haluamasi maksuajan ja voit päättää itse maksimikorkosi ja silti voit milloin tahansa maksaa lainan kokonaisuudessaan ilman lisäkuluja takaisin – vaikka neljän kuukauden kuluttua. Mikäli sinulla on riittävä takaisinmaksukyky hakemaasi lainaan ja olet muutoinkin hoitanut raha-asiasi moitteetta, on lainamme sinulle sopiva ratkaisu. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luottaa ainoastaan meidän sanaamme asiasta, sillä lainavertailu eri lähteistä mielestämme kannattaa aina. Eri rahoittajia tarkastellessa kannattaa todellista vuosikorkoa erityisesti vertailla, sillä tämä kertoo lainan kokonaiskustannukset. Todellisen vuosikoron avulla voit vertailla läpinäkyvästi eri luottomuotoja ja vaihtoehtoja ja valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lainalaskuri taas auttaa lainan kuukausierän laskemisessa.

Kilpailukykyinen laina

Fellow Financen laina on hieman kuin pankkilaina, mutta helpompi hakea ja hallinnoida netistä. Voimmekin sanoa, että kilpailijoihimme verrattuna haastamme pankit nopeudella ja helppoudella sekä muut lainanantajat edullisuudella vakuudettomissa lainoissa. Täytä ilmainen hakemus sähköisesti minuuteissa, vaikka kohtisohvaltasi, ja saat alustavan lainapäätöksen heti. Hyväksyttyäsi tarjouksen saat rahat tilille arkena saman päivän aikana, mikäli hakemus on täysin tehty. Lainatarjouksemme on voimassa 30 päivää, joten voit myös rauhassa harkita asiaa ja nostaa tarvittaessa. Lainamme on toimiva rahoitusmuoto kaikkiin arjen menoihin ja isompiin harkittuihin hankintoihin. Kiinteä vuosikorkomme alkaa 5%, mutta ainoastaan täyttämällä ei-sitovan hakemuksen voit nähdä, millä korolla tiedoillanne on tällä hetkellä mahdollisuus saada laina. Lainojemme korko on markkinaperusteinen, joten voit myös 3 kuukauden päästä hakea uudelleen ja katsoa, onko tarjous pysynyt samana tai ottaa meihin yhteyttä ja katsomme tarjousta uudelleen.

Lainaa joustavasti ehdoillasi

Lainamme voi olla takaisinmaksuajaltaan maksimissaan jopa 10 vuotta ja ​summaltaan 20.000 euroa. Hakijan kannattaa aina ottaa tulevaisuus huomioon ja varautua pahan päivän varalle sopivaa summaa mietittäessä. Liian suuri lainasumma voi ajaa kohtuuttomaan ahdinkoon esimerkiksi työttömyyden yllättäessä. Sopiva summa on mielestämme sellainen, joka sallii sinun nauttia elämästä ilman jatkuvaa huolta ja sinulle jää pakollisten kulujen jälkeen rahaa myös muuhun. Siksi suosittelemme valitsemaan mahdollisimman pitkän laina-ajan, ehkä hieman pidemmän kuin alunperin ajattelitkaan, jotta et turhaan laita itseäsi takaisinmaksujen kanssa ahdinkoon ja pystyt helposti tekemään lyhennykset. Voit sitten halutessasi tehdä suurempia lyhennyksiä kulutta milloin vain tai maksaa koko lainan ennenaikaisesti takaisin ilman lisäkuluja. Lainastamme tekee erilaisen myös se, että asiakas voi aina itse määritellä, millä koroilla hän on valmis ottamaan rahoituksen. Mikäli sen hetkinen korko ei miellytä, voi hakija odottaa kahden viikon ajan uusia tarjouksia haluamalleen summalle.

Lainan hakeminen on helppoa, sillä voit hakea sitä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja myönnetyt summat maksetaan arkisin klo 9.00-17.00 välillä lainansaajan tilille. Asiakaspalvelumme palvelee kaikissa lainaan liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@fellowfinance.fi ja puhelimitse numerosta 020 380 101 arkipäivisin klo 17.00 asti. Asiakastilillä lainaaja näkee takaisinmaksetut summat ja jäljellä olevan saldon ja hän pystyy tarkistamaan omia tietojansa.

Lainahakemisen vinkkejä

Lainaa hakiessa tärkeintä on miettiä onko tarve todellinen ja tarvitsetko rahan juuri nyt. Monet kulut tosin yllättävät juuri pahimmalla hetkellä, jolloin lisärahoituksen tarve on todellinen, eikä aikaa ole säästää. Mikäli olet siinä onnellisessa tilanteessa, että säästäminen on sinulle vaihtoehto​, voit laittaa rahaa sivuun kuukausittain ja odottaa kunnes tarvitsemasi summa on kasassa. Tällöin raha kannattaa laittaa säästöön niin, että se ei ole käyttötilillä käytettävissä. Haettu laina auttaa sinua hankkimaan tuotteen tai palvelun heti ja sopivan pitkä laina-aika mahdollistaa normaalin elämisen maksuajan puitteissa. Mieti tarkkaan vaihtoehtosi ja osaat varmasti tehdä itsellesi parhaan ratkaisun. Lisälukemisena löydät täältä hyödyllistä tietoa lainaamisesta.

Hae lainaa