Laske lainalle kuukausierä

/kk

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 299€ ja tilinhoitopalkkio 12€/kk. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

 • Lainaa vaivattomasti netistä
 • Helppo ja nopea

  Ilmainen hakemus, päätös heti ja rahat pikaisesti

 • Suomalainen lainayritys
 • Suomalainen palvelu

  ​Lainaa 15.000€ asti ilman takaajia tai vakuuksia

 • Edullinen lainakorko
 • Kohtuulliset maksut

  Kiinteä vuosikorko alk. 5%, lyhennyserä alk. 2​4€

 • Joustavat lainaehdot
 • Joustavat ehdot

  Maksa kerralla pois, ota lyhennysvapaata tai korota

Laina ilman vakuuksia

Lainaa heti tilille

​Nopea

Jos hyväksyt tarjouksen, saat rahat tilille arkisin samana päivänä kello 9.00-17.00

Lainahakemus verkossa

Helppo

Ilmaisen hakemuksen täyttää verkossa vain muutamissa minuuteissa

Pienet lainakustannukset

Edullinen

Verkkopalvelustamme saa markkinoiden edullisimpia vakuudettomia lainoja

Lainaturvalla turvaa lainalle

Turvallinen

Kattava lainaturva työttömyyden, pitkäaikaisen sairausloman ja kuoleman varalle

Vakuudeton laina ​eri tarkoituks​iin

Lainayhdistely

Lainojen yhdistelyyn

Yhdistä useat lainasi yhdeksi pitkäaikaiseksi ja kerran kuukaudessa tasaeräisesti lyhennettäväksi lainaksi. Mikä parasta, me hoidamme yhdistämisen puolestasi - ilmoitat meille vain hakemu​ksella velkasummasi eri luotonantajille, niin maksamme ne pois suoraan luotonantajille. Meiltä saat yhdistelylainan paremmilla ehdoilla ja hoidettuasi ​sitä kolme kuukautta, voit tarvittaessa korottaa lainaa ​entistä edullisemmin ehdoin.

Yhdistä lainat

Lainaa isoon hankintaan

Suurempiin hankintoihin

Perheen vuotuinen loma-matka, auton osto tai vaikka asunnon remontti on järkevää rahoittaa pitkäaikaisella ja ennustettavalla rahoitusratkaisulla. Meillä voit valita talouteesi sopivimman takaisinmaksuajan, jolloin rahaa jää muuhunkin elämiseen etkä ylikuormita talouttasi. Takaisinmaksuajaksi valitaan 2-7 vuotta, mutta voit milloin tahansa maksaa lainan takaisin veloituksetta. Voit turvata myös lainasi lainaturvalla mm. työttömyyden varalle.

Hae lainaa

Lainaa arjen kuluihin

Arjen yllättäviin kuluihin

Joskus arjessa tulee yllättäviä isompia kulueriä kuten auton korjaus, kodinkoneiden hankintoja, lääkärikuluja jne. Luottolimiiteillä tai pikaluotoilla siirrät menopiikin turhaan vain seuraavalle kuukaudelle, jolloin rahallinen ahdistus ainoastaan siirtyy hetkellisesti. Tämä ei tuo pysyvää ratkaisua tilanteeseen. Maksuajaltaan pidempi laina, jopa 7 vuotta, on järkevä vaihtoehto tasoittamaan menoja pidemmälle aikavälille.

Hae lainaa

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

 • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00

Yhteenveto lainastamme

Hae lainaa

Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat välittömästi lainatarjouksen. Tutustu tarjoukseen ja päätä hyväksytkö vai hylkäätkö sen veloituksetta. Keskustelemme myös mielellämme tarjouksesta kanssanne, otathan tällöin yhteyttä.

Kilpailukykyinen laina

Fellow Financen laina ei poikkea pankkien lainasta, muuten kuin, että se on helppoa hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa. Täytä ilmainen hakemus sähköisesti ja saat päätöksen heti. Lainamme on joustava ja toimiva rahoitusmuoto kaikkiin arjen menoihin ja isompiin harkittuihin hankintoihin. Kilpailemme pankkien kanssa nopeudella ja helppoudella sekä muiden lainanantajien kanssa edullisuudella vakuudettomissa lainoissa.

Laina omiin tarpeisiin soveltuvaksi

Lainamme voi olla takaisinmaksuajaltaan maksimissaan jopa 7 vuotta ja ​summa 15.000 euroa. Tulevaan kannattaa varautua summaa ja aikaa miettiessä ja ottaa itselle sellainen takaisinmaksuaika ja summa, että voi nauttia elämästä ilman jatkuvaa huolta maksuista ja rahaa jää myös elämästä nauttimiseen. Siksi suosittelemme valitsemaan tarpeeksi pitkän laina-ajan, ehkä hieman pidemmän kuin alunperin ajattelitkaan, jotta et turhaan laita itseäsi takaisinmaksujen kanssa ahdinkoon ja pystyt tekemään lyhennykset. Mikäli näyttää, että pystyisit maksamaan lainaa enemmän takaisin tai haluat maksaa sen etuajassa kokonaisuudessaan takaisin, on se tottakai mahdollista ilman lisäkuluja. Fellow Financen lainasta tekee erilaisen myös se, että asiakas voi aina itse määritellä, millä koroilla hän on valmis ottamaan rahoituksen. Mikäli sen hetkinen korko ei miellytä, voi hakija odottaa kahden viikon ajan uusia tarjouksia haluamalleen summalle.

Lainan hakeminen on helppoa, sillä voit hakea sitä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja myönnetyt summat maksetaan arkisin klo 9.00-17.00 välillä lainansaajan tilille. Asiakaspalvelumme palvelee kaikissa lainaan liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@fellowfinance.fi ja puhelimitse numerosta 0203 80101 arkipäivisin klo 17.00 asti. Asiakastilillä lainaaja näkee takaisinmaksetut summat ja jäljellä olevan saldon ja hän pystyy tarkistamaan omia tietojansa.

Vertaile lainoja tarkkaan

Lyhytaikaisia kalliita lainoja ja pikavippejä kannattaa välttää viimeiseen asti, ellet ole täysin varma, että voit huoletta maksaa sen heti kuukauden päästä takaisin. Lyhytaikaisten lainojen korot voivat nousta jopa satoihin prosentteihin. Siksi mikäli et ole varma voitko maksaa koko summan heti takaisin, kannattaa vertailla muita vaihtoehtoja. Edullisem​paa lainaa voit hakea helposti ja vaivattomasti Fellow Financesta, jolloin saat haluamasi maksuajan ja voit päättää itse maksimikorkosi ja silti voit milloin tahansa maksaa lainan kokonaisuudessaan ilman lisäkuluja takaisin – vaikka neljän kuukauden kuluttua. Mikäli sinulla on riittävä takaisinmaksukyky hakemaasi lainaan ja olet muutoinkin hoitanut raha-asiasi moitteetta, on lainamme sinulle sopiva ratkaisu. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luottaa ainoastaan meidän sanaamme asiasta, sillä lainavertailu eri lähteistä mielestämme kannattaa aina. Eri rahoittajia tarkastellessa kannattaa todellista vuosikorkoa erityisesti vertailla, sillä tämä kertoo lainan kokonaiskustannukset. Todellisen vuosikoron avulla voit vertailla läpinäkyvästi eri luottomuotoja ja vaihtoehtoja ja valita sinulle ja kukkarollesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Lainahakemisen vinkkejä

Tärkeintä lainaa hakiessa on miettiä, onko tarve todellinen ja tarvitsetko sen juuri nyt? Monet kulut tosin yllättävät juuri pahimmalla hetkellä, jolloin lisärahoituksen tarve on todellinen, eikä aikaa ole säästää. Mikäli olet siinä onnellisessa tilanteessa, että säästäminen on sinulle vaihtoehto​, voit laittaa rahaa sivuun kuukausittain ja odottaa kunnes tarvitsemasi summa on kasassa. Tällöin raha kannattaa laittaa säästöön niin, että se ei ole käyttötilillä käytettävissä. Haettu laina auttaa sinua hankkimaan tuotteen tai palvelun heti ja sopivan pitkä laina-aika mahdollistaa normaalin elämisen maksuajan puitteissa. Mieti tarkkaan vaihtoehtosi ja osaat varmasti tehdä itsellesi parhaan ratkaisun.

Hae lainaa