Lainalaskuri

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Lainalaskuri toimii näin

Lainalaskurilla voit helposti ja nopeasti katsoa sinulle sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Laskuria käyttäessä takaisinmaksuerä kannattaa miettiä sopivan pieneksi, ettei sen kanssa tule ongelmia heti, mikäli kuukauden normaalikulut ylittyvät. Vaikka eläisit kuinka säännöllisesti ja osaat sanoa tarkalleen paljonko kulusi ovat kuukaudessa, voi elämässä tapahtua aina ikäviä yllätyksiä, jotka paisuttavat kuukausimenoja. Voit aina maksaa lainan halutessasi myös ennenaikaisesti takaisin ilman lisäkuluja tai lyhentää sitä suuremman summan kerrallaan kuukaudessa, kuin mitä aikaisemmin suunnittelit. Saat lainalaskurilla mitoitettua juuri sinulle sopivan lainan, jonka kulut eivät rasita liikaa maksukykyäsi ja sinulle jää rahaa muihinkin menoihin.

Lainoja kannattaa vertailla ja lainalaskurilla pääset hyvin vauhtiin. Tarkistathan aina lainan kokonaiskustannukset haluamallesi laina-ajalle. Kokonaiskustannuksia on helpoin tarkastella todellisen vuosikoron perusteella täysin erilaisten lainatarjousten välillä. Todellisessa vuosikorossa otetaan huomioon kaikki lainankustannukset avausmaksusta, kuukausimaksuihin ja mahdollisiin muihin veloituksiin.

Hae lainaa

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00