Luotto ilman vakuuksia

Hae luottoa

Vaivaton luottohakemus

Luottohakemuksen täyttäminen on helppoa ja voit tehdä sen milloin tahansa vaikka kotisohvalta, sillä olemme auki 24/7. Joukkorahoituspalvelussamme luottohakemus kilpailutetaan aina sadoilla sijoittajilla, joten saat varmasti aina edullisimman mahdollisen lainatarjouksen. Hakemuksen täyttäminen ei vielä tietenkään sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa miettiä asiaa. Saat kuitenkin luottotarjouksen heti hakemuksen täytettyäsi ja mikäli päätät hyväksyä tarjouksen, tulevat rahat tilillesi arkena, jopa saman päivän aikana.

Turvallinen ratkaisu

Suurin osa meistä tarvitsee luottoa elämän rahoittamiseen aika ajoin. Sitä ei kuitenkaan kannata huoletta ottaa, vaan miettiä sen tarpeellisuuden ja oman takaisinmaksukyvyn. Muita vaihtoehtoja on tietenkin säästää kyseinen summa, mikäli voit rauhassa odottaa hankintaa. Meillä kaikilla ei kuitenkaan ole tällaista luksusta ja siihen Fellow Finance tarjoaa järkevän ratkaisun. Olemme ketterämpi kuin pankki ja edullisempi kuin monet muut tarjoajat vakuudettomissa luotoissa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada jopa 10 vuotta laina-aikaa, joka mahdollistaa talouteesi sopivat lyhennyserät, jolloin rahaa jää myös muuhun

Luottojen vertailulla säästät rahaa

Olethan tietoinen kaikista luottoon liittyvistä kuluista ennen sopimuksen allekirjoitusta? Monet yritykset esittävät heille edullisimmat ehdot, jotka voivat olla kovin kaukana siitä, jonka lainallesi sait. Lisäksi yritykset ilmoittavat erilaisin tavoin korkoprosentit. Helpoin tapa on vertailla lainoja keskenään on katsomalla todellista vuosikorkoa, sillä tässä luvussa otetaan huomioon laina erilaiset kulut. Monissa pikavipeissä tämä nousee yli 100%, jolloin ns. ilmainen laina voi tulla erittäin kalliiksi, ellei sitä pysty maksamaan eräpäivänä kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli sinulla on erittäin kallis luotto, ei huolta, sillä voit milloin tahansa kuitenkin kilpailuttaa sen ja vaihtaa edullisempaan, mikäli haluat.

Mikäli sinulla jäi kysyttävää, voit soittaa asiakaspalveluumme numeroon 020 380 101 arkipäivisin klo 17.00 asti ja autamme sinua mielellämme.

Vinkkejä luottohakemuksiin

Hae luottoa