Vakuudeton luotto nopeasti tilille

Hae lainaa

Nopea ja edullinen luotto

Luottohakemuksen täyttäminen on helppoa ja voit tehdä sen, milloin tahansa, vaikka kotisohvalta, sillä olemme auki 24/7. Laina kilpailutetaan aina sadoilla luotontarjoajilla, joten saat aina edullisimman mahdollisen lainatarjouksen. Hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa miettiä asiaa. Saat kuitenkin luottotarjouksen heti hakemuksen täytettyäsi ja mikäli päätät hyväksyä tarjouksen, tulevat rahat tilillesi arkena jopa saman päivän aikana. Lainalaskurilla voit helposti laskea luoton kuukausierän ja lainasanasto tuo turvaa, mikäli osa lainatermeistä ei ole tuttuja.

Suurin osa meistä tarvitsee luottoa elämän rahoittamiseen aika ajoin. Sitä ei kuitenkaan kannata huoletta ottaa, vaan miettiä sen tarpeellisuuden ja oman takaisinmaksukyvyn. Muita vaihtoehtoja on tietenkin säästää kyseinen summa, mikäli voit rauhassa odottaa hankintaa. Meillä kaikilla ei kuitenkaan ole tällaista luksusta ja siihen Fellow Finance tarjoaa järkevän ratkaisun. Olemme ketterämpi kuin pankki ja edullisempi kuin monet muut tarjoajat vakuudettomissa luotoissa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada jopa 10 vuotta laina-aikaa, joka mahdollistaa talouteesi sopivat lyhennyserät, jolloin rahaa jää myös muuhun.

Luottojen vertailulla säästät rahaa

Olethan tietoinen kaikista luottoon liittyvistä kuluista ennen sopimuksen allekirjoitusta? Monet yritykset esittävät heille edullisimmat ehdot, jotka voivat olla kovin kaukana siitä, jonka lainallesi sait. Lisäksi yritykset ilmoittavat erilaisin tavoin korkoprosentit. Helpoin tapa on vertailla lainoja keskenään on katsomalla todellista vuosikorkoa, sillä tässä luvussa otetaan huomioon laina erilaiset kulut. Monissa pikavipeissä tämä nousee yli 100%, jolloin ns. ilmainen laina voi tulla erittäin kalliiksi, ellei sitä pysty maksamaan eräpäivänä kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli sinulla on erittäin kallis luotto, ei huolta, sillä voit milloin tahansa kuitenkin kilpailuttaa sen ja vaihtaa edullisempaan, mikäli haluat.

Luoton hakemiseen vinkkejä

Hae lainaa

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Laske lainalaskurilla luoton kuukausieräsi tarvitsemallasi lainasummalla ja talouteesi sopivalla takaisinmaksuajalla. Täytä tämän jälkeen ei-sitova lainahakemus muutamassa minuutissa verkkopalvelussamme. Saat heti lainatarjouksen, tutustu siihen ja päätä hyväksytkö vai hylkäätkö sen.

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00