Instituutiosijoittajat

Joukkorahoitus ja vertaislainaaminen ovat kasvaneet viime vuosina nopeasti ja ovat tänä päivänä maailmanlaajuisesti tunnettuja vaihtoehtoisen rahoituksen ja sijoittamisen muotoja. Lainat eivät korreloi merkitsevästi osake- tai muiden korkomarkkinoiden kanssa, joten ne sopivat hyvin institutionaalisille sijoittajille sijoitussalkun monipuolistamiseksi ja riskin hajauttamiseksi. Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu, jonka markkinapaikalla on sijoitettavana kuukausittain keskimäärin yli 15 miljoonan euron edestä lainoja, joten myös suurta pääomaa voidaan tehokkaasti sijoittaa lainoihin kauttamme.

Fellow Finance Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

Edut instituutiosijoittajalle

Instituutiosijoittajalle on tarjolla yksilöllinen raportointi sijoituksista sisältäen halutut suorituskykymittarit. Tarjoamme myös ainutlaatuisesti pääsyn koko lainahistoriaamme. Voit esimerkiksi luoda omia sijoituskriteereitäsi analysoimalla demografisten tekijöiden pohjalta lainansaajien maksukäyttäytymistä. Lähtökohtaisesti asiakkaalla itsellään täytyy olla valmius rajapinnan käyttöönottoon. Huomioithan, että rajapintaa hyödyntävät tekniset ratkaisut ovat tarjolla vain valituille instituutiosijoittajille ja niiden käyttöönotosta neuvotellaan aina erikseen tapauskohtaisesti.

Referenssit

Seuraavat yhtiöt ovat muun muassa sijoittaneet lainoihin markkinapaikkamme kautta:

Citadele Bank

Citadele Bankin missio on nykyaikaistaa pankkisektori ja tarjota enemmän mahdollisuuksia yksityishenkilöille ja yrityksille Baltiassa. Perinteisten pankkipalveluiden ohella Citadele tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita nojaten seuraavan sukupolven finanssiteknologiaan. Vähittäisasiakasmäärällä mitattuna Citadele on Latvian kolmanneksi suurin pankki ja toiseksi suurin yritysasiakkuuksissa. Citadele -konsernia johdetaan Latviasta. Pankilla on tytäryhtiöt ja sivuliikkeet Latviassa, Liettuassa ja Virossa.

Taaleri

Helsingin pörssiin listattu finanssitalo Taaleri Oyj. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoimintasegmentistä: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Vuonna 2017 Taaleri-konsernin liikevaihto oli noin 81 miljoonaa euroa, hallinnoitava varallisuus 5,6 miljardia ja takauskanta 1,5 miljardia euroa. Fellow Financen kanssa Taaleri tarjoaa varainhoitoa omille asiakkailleen eli mahdollisuutta heille sijoittaa markkinapaikkamme lainoihin yksilöllisin sijoituskriteerein.

Banco BNI Europa

Banco BNI Europa on Portugalin nopeimmin kasvava verkkopankki. Pankki pyrkii haastamaan perinteisen pankkisektorin strategisten kumppanuuksiensa kanssa. Yhteistyömme avulla pankki pääsi nopeasti ja kustannustehokkaasti hajauttamaan tasettaan pohjoismaisiin ja keskieurooppalaisiin kuluttaja- ja yrityslainoihin. Esimerkiksi pankin ei tarvinnut nyt perustaa kallista operatiivista organisaatiota uusille markkinoille, vaan se pääsi tehokkaasti tarjoamillemme lainamarkkinoille täysin digitaalisen alustamme kautta. Vuoden 2016 aikana pankin tase ylitti yli 500 miljoonaa euron rajapyykin.

Crowdcredit

Japanilainen globaali rahastosijoitusyhtiö, joka pyrkii edistämään tehokkaampaa rahavirtaa yhdistämällä lainanottajat ja lainanantajat kaikkialla maailmassa. Crowdcredit tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden sijoittaa lainoihin markkinapaikallamme rahastoidensa kautta Japanissa. Yhtiö on Japanin Finanssivalvonnan valvottavana.

Yhteydenotto

Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, otathan yhteyttä sijoittajapalveluumme sähköpostilla sijoittajapalvelu@fellowfinance.fi tai puhelimitse 0757 568 603.

Lue mitä meistä kirjoitetaan muualla

 • Fellow Finance Kauppalehti
 • Fellow Finance Arvopaperi
 • Fellow Finance Reuters
 • Fellow Finance Talouselämä
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Helsinkin Sanomat
 • Fellow Finance Salkunrakentaja
 • Fellow Finance Sijoittaja.fi
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Yle
 • Fellow Finance Altfi
 • Fellow Finance Inderes

Uutisia

   Sosiaalinen media