Autolaina ilman vakuuksia netistä

Autolaina oman auton huoltoon ja korjaamiseen tai käytetyn auton ostamiseen kohtuullisella korolla ja talouteesi sopivalla kuukausierällä. Fellow Financelta lainaa yleensä haetaan monen erityyppisen moottoriajoneuvon kuten esimerkiksi perheauton, käytetyn pikkuauton, kesäauton ja vaihtoauton sekä moottoripyörän ostamiseen. Autolainaa on yleensä käytetty joko koko kauppasumman kattamiseen tai vain osan, jos kyseessä on ollut uusi kallis ajoneuvo. Autolainaa voidaan myös hakea nykyisen ajoneuvon korjaamiseen, huoltoon ja ylläpitoon. Autorahoitusta on haettu esimerkiksi erilaisiin varaosiin, määräaikaishuoltoon, ajoneuvon maalipinnan uusimiseen, uusiin talvirenkaisiin tai autovakuutuksen maksamiseen.

Hae lainaa

Autolainan korko

Kilpailuta autolainasi korko modernissa verkkopalvelussamme tuhansilla rahoittajilla ja saat markkinaehtoisesti palvelumme halvimman mahdollisen vakuudettoman autolainatarjouksen. Etuna palvelussamme verrattuna muihin vakuudetonta autorahoitusta tarjoaviin lainantarjoajiin on, että emme yrityksenä määritä autolainasi korkoa. Palvelussamme korko muodostuu huutokauppamaisesti niiden rahoittajien välillä, jotka haluavat tulla mukaan rahoittamaan autoiluasi varten tarvitsemaasi lainaa. Rahoittajien välinen kilpailu painaa automaattisesti autolainasi hintaa alaspäin, jolloin pääset nauttimaan markkinaehtoista korkoa kysynnän ja tarjonnan lain mukaan ilman yrityskohtaisesti määrättyä korkotasoa.

Lainaa autoiluun netissä

Autolainan hakeminen on ilmaista ja onnistuu internetissä nopeasti minuuteissa. Autolainahakemuksen täytettyäsi saat lainatarjouksen välittömästi. Tarjouksen saatuasi voit tutustua siihen rauhassa ja päättää hyväksytkö vai hylkäätkö sen. Autorahoituksen hakeminen ei sido sinua vielä nostamaan tarjottua lainaa autoiluun. Jos et ole tyytyväinen saamaasi tarjoukseen, hakemuksesi peruutetaan ilman mitään kustannuksia. Jos taas hyväksyt saamasi tarjouksen, saat rahat autoprojektiasi varten samana päivänä. Laina-aika on 2 - 10 vuotta, mutta voit aina maksaa autolainasi milloin tahansa takaisin ilman lisäkuluja, vaikka jo kuukauden päästä seuraavasta palkasta. Voit halutessasi ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää eräpäivää kahdella viikolla. Autolainan korottaminen on myös mahdollista 3 kuukauden välein. Lisäksi tarjoamme vapaaehtoisen kattavana lainaturvavakuutuksen lainahakemuksen yhteydessä. Lainaturva auttaa lainalyhennysten maksamisessa, jos joudut työttömäksi tai työkyvyttömäksi, sisältäen turvan myös kuoleman varalle.

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Autolainalaskuri

Autolainaamisessa on muistettava ottaa kaikki autoilun kustannukset huomioon. Pitkällä aikavälillä esimerkiksi itse auton ostosumma on vain pieni osa kokonaiskustannuksista. Ostohinnan lisäksi kustannuksia kasvattaa autolainan korot, autoverot, autovakuutus, polttoaine, huolto ja muut äkilliset korjaustoimenpiteet. Autoilun kokonaisbudjetin hahmottaminen on todella tärkeätä, jotta osaat laskea, kuinka kalliin auton sinun on taloudellisesti järkevää ostaa. Autolainan vaikutus autoilusi kokonaisbudjettiin on mahdollista laskea käyttämällä kätevää autolainalaskuria.

Laske lainalaskurilla talouteesi sopivin kuukausierä tarvittavalla lainamäärällä vaihtelemalla laina-aikaa ja täytä ei-sitova lainahakemus minuuteissa.

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00

Laina käytetyn auton ostoon

Olemme kirjoittaneet hyödyllisiä käytetyn auton ostamiseen ja autolainan ottamiseen liittyviä ohjeita ja vinkkejä, joista kaikkien tulisi olla tietoisia ennen lainaamista auton ostoa varten. Vinkit pätevät erityisesti silloin kun ollaan ostamassa käytettyä autoa yksityiseltä henkilöltä. Toisaalta esiteltävät autovinkit ovat luonteeltaan yleisiä, joten ne on syytä palauttaa aina mieleen autokauppatilanteessa sekä autolainaa mietittäessä.

Vertaileminen kulmakivenä

Autolainojen ja ajoneuvojen etsimisessä ja vertailussa internet on nykypäivänä yksi tehokkaimpia kanavia. Kun olet löytänyt verkossa itsellesi mieleisen auton tai moottoripyörän, on suotavaa tarkistaa muiden vastaavien ajoneuvojen myyntihinnat ennen ostamista. Vertailemalla eri moottoriajoneuvotarjouksia keskenään voit säästää jopa satoja euroja auton ostosummasta ja näin säästää rahaa esimerkiksi autolainan lyhennyksiä varten. On myös luonnollista, että kaikki haluavat löytää unelma-autonsa markkinahintaa huomattavasti alhaisemmalla hinnalla ja innostuvat helposti halvalta vaikuttavista autotarjouksista – jäähän rahaa autoilun rahoittamiseen ja muuhunkin elämiseen enemmän. Kiinnitä kuitenkin erityistä huomiota, jos löytämäsi auto on todella edullinen verrattuna muihin vastaaviin vaihtoehtoihin. Kyseessä voi tietysti olla yksinkertaisesti hyvä löytö, mutta alhaisen pyyntihinnan takana voi olla myös jotain hämärää. Sama vinkki pätee myös autolainoissa: muista aina verrata ennen lainaamista. Esimerkiksi tarkista kuinka paljon autolainan todellinen vuosikorko on ja kuinka joustavat lainaehdot lainassa on.

Vertailun jälkeen

Kun oikea autolaina ja ajoneuvo ovat löytyneet, on aika sopia tapaaminen kasvotusten automyyjän kanssa. Jos vain mahdollista, on aina suotavaa ottaa autoista kokemusta omaava hyvä ystävä mukaan kaupantekotilaisuuteen. Tämä on erityisen tärkeätä silloin, kun vastapuolena on yksityishenkilö. Kulkuneuvon voi myös aina viedä puolueettoman tahon tarkistukseen, kuten katsastusasemalle.

Varmista heti ensimmäiseksi, ennen kuin innostut siirtämään autolainasta saamasi rahat myyjän pankkitilille, että auton valmistenumero ja rekisteritunnus ovat samat kuin rekisteröintitodistuksessa. Selvitä, että auton ajoneuvovero on maksettu ja määräaikaiskatsastus suoritettu. Osta auto myös aina suoraan rekisteriin merkityltä omistajalta ilman välikäsiä, jotta vältyt tulevaisuudessa mahdollisilta ikäviltä ongelmilta liittyen omistusoikeuteen, liikennevakuutukseen ja veroihin. Näin myös tiedät, että uuden autosi paperit ovat kunnossa ja osaat varautua vain autolainasi lyhennyksiin ja muihin auton käyttökustannuksiin. Lisäksi muista tarkistaa auton historia huoltokirjasta. Esimerkiksi kuinka monella omistajalla auto on ollut, mitä huoltoja ja korjaustoimenpiteitä autoon on tehty ja onko auton ylläpito ollut jatkuvaa. Auton huoltokirja tarjoaa sinulle hyvän kuvan kuinka hyvää ja säännöllistä huolta autosta on pidetty. Suorita myös riittävän pitkä koeajo eri nopeuksilla testaten samalla, että kaikki auton perustoiminnot toimivat. Esimerkiksi auton vilkut, jarrut, pitkät valot, pyyhkijät ja ilmastointilaite sekä vaihdelaatikko toimivat moitteettomasti.

Hae lainaa