Joustava rahoitus

  • Rahoita haluamasi laskut
  • 100% rahoitus laskuille
  • Rahat laskuista heti kassaan

Selkeä hinnoittelu

  • Rahoituskulu per rahoitettu lasku
  • Ei ​avaus-, kuukausi- tai vuosimaksua
  • Ei vakuustalletusta tai limiittimaksua

Rahat ​käyttöön

  • Nopeutat saatavien kiertoa
  • Tasaat kassanvaihteluita
  • Parannat maksuvalmiutta

Factoring rahoitus yritykselle edullisella hinnalla

Mitä factoring rahoitus tarkoittaa yritykselle? Factoring rahoitus tarkoittaa yrityksen myyntisaatavien kotiuttamista välittömästi yrityksen tilille ennen laskujen eräpäivää. Käytännössä yritys rahoittaa laskun oman rahoitusyhtiön palvelussa saaden laskun verran rahaa heti käyttöönsä sovittua korvausta vasten ja rahoitusyhtiö saa lainaamansa rahan takaisin laskun eräpäivänä laskun maksajalta. Factoring rahoituksella yritys parantaa omaa maksuvalmiuttaan.

Miksi yritykset käyttävät factoringia

Factoring rahoitus on vastaus useilla toimialoilla havaittavissa olevaan yleiseen maksuehtojen pidentymiseen. Lisäksi monissa alkavissa työmaissa kustannukset ovat usein etupainotteisia suhteessa saataviin, joka on synnyttänyt tarpeen factoring rahoitukselle. Esimerkiksi pieni yritys on saanut työtilauksen suurelta asiakkaalta, jonka yhtenä vaatimuksena on 30 päivän maksuehto laskulle ilman neuvottelumahdollisuutta. Luonnollisesti työtilauksen vastaanottaminen ja suorittaminen vaatii materiaalien ostoa ja sitoo työtekijöiden työpanosta, mutta raha materiaalien hankintaan ja työtekijöiden palkkoihin tulee kaukana viikkoja perässä. Yritys tarvitsee toimitukseen sitoutuvat rahat käyttöönsä ja factoring rahoitusta hyödyntämällä vapauttaa rahan myyntisaatavasta heti yrityksen kassaan materiaalikustannuksiin ja palkkoihin sekä uusien tuotteiden valmistamiseen.

Yrityksen liiketoiminnan pyörittäminen on haastava, jos ei tiedä milloin omista myyntisaatavista saa rahat omien laskujen maksamiseen ja uusien työprojektien vastaanottamiseen. Laskurahoituksella saat kassavirrastasi helpommin ennustettavaa poistaen epävarmuuden myyntilaskujen kotiutumisaikataulusta.

Factoring rahoituksen hinta

Factoring rahoituksen hinnoittelu on riippuvainen rahoitusyhtiöistä. Palvelussamme ei ole perinteisiä avaus-, kuukausi, tai vuosimaksuja. Yrityksesi ei myöskään tarvitse kerryttää erillistä vakuustiliä. Maksat vain kertakorvauksen per rahoitettu lasku. Kertakorvaus on aina yrityskohtainen, jonka pääset sopimaan olemalla meihin yhteydessä. Factoring palvelumme on markkinoiden joustavimpia. Palvelumme ei sisällä määräaikaisuutta eikä yrityksesi tarvitse siirtää kaikkia myyntilaskuja rahoitettavaksi palveluumme, rahoita vain haluamasi laskut. Laskujen rahoitus on osa yritysrahoituspalveluamme.

Palvelumme on avoinna kaikille yrityksille kokoon katsomatta. Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Otamme yhteyttä nopeasti ja kerromme lisää palvelusta ja yksilöllisesti hinnasta. Voi myös aloittaa laskujen rahoittamisen suoraan rekisteröitymällä palveluumme, otamme tällöin yhteyttä.

Avaa asiakkuus

Haluan lisätietoja laskurahoituksesta

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

Yhteenveto factoring rahoituspalvelusta

Avaa asiakkuus