Joustoluotto ja mitä se tarkoittaa

Joustoluotossa lainaajalla on käytössään lainanantajan tarjoama luottotili, josta lainaaja voi aina halutessaan nostaa rahaa omalle tilillensä luottorajan sallimissa rajoissa. Joustoluotto on jatkuva luotto, joka on koko ajan luottotilin avanneen lainaajan käytettävissä. Joustoluoton luottorajaa kutsutaan myös limiitiksi. Joustoluoton käyttäjä maksaa korkoa vain sen luoton määrästä, jonka hän on nostanut luottotililtä omalle henkilökohtaiselle käyttötilillensä. Nostettua luottoa vapautuu aina uudelleen lainaajan käyttöön sitä mukaan, kun lainaaja maksaa käytettyä luottoa takaisin.

Joustoluotto heti - vertailu kannattaa ensin

Joustoluoton, kuten minkä tahansa luottomuodon, vertailussa todellinen vuosikorko tulisi aina toimia luotonottopäätöksen todellisena mittarina mietittäessä luoton oikeata hintaa. Joustoluotosta perittävää korkoa kutsutaan usein nimelliskoroksi. Nimelliskoron lisäksi luoton kustannuksiin kuuluu erilaisia yrityskohtaisia luottotilin palvelumaksuja, joista pitää olla tietoinen luottojen vertailua tehdessä. Usein joustoluottotarjousten vuosikorkoja tarkastellessa huomataankin, että ensisilmäyksellä edullisin luottotarjous onkin itseasiassa tarkemmin tarkasteltuna yksi kalleimmista vaihtoehdoista, kun hintaan lisätään tilin palvelumaksut. Todellinen vuosikorko sisältää näin kaikki luotonoton kustannukset ja toimii luottovertailun kulmakivenä.

Joustoluoton ongelmat ja vaihtoehdot

Joustoluoton yhtenä suurimpana negatiivisena ominaisuutena on se, että lainaajalla on koko ajan suuri houkutus ottaa lisää rahaa käyttöön luottotililtänsä, vaikka akuuttia tarvetta ei olisikaan. Lisäksi luottotilin luottoraja ei yleensä reagoi riittävän nopeasti lainaajan elämäntilanteen mukaan, joka voi aiheuttaa haasteita lainaajan arjessa. Yleistäen joustoluotto on aina huono valinta, jos henkilöllä on taipumus käyttää huolimattomasti rahaa tilanteessa, jossa siihen on helppo ja nopea pääsy. Käytännössä joustoluottotiliä käyttävä henkilö on jatkuvassa velkatilanteessa.

Tutustu olisiko edullinen kertalainamme joustavilla lainaehdoilla sinulle oikeampi vaihtoehto. Rahoitusta voit saada jopa 30 000€ asti alkaen kiinteällä 7 prosentin korolla ja 24€ kuukausierällä. Luottoa varten et tarvitse myöskään perinteisiä vakuuksia tai takaajia. Luottopäätöksen saat heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana arkisin. Luoton voit maksaa milloin tahansa takaisin sekä voit ottaa lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää eräpäivää. Luoton korottaminen on mahdollista 3 kuukauden välein. Turvaa luottosi myös lainaturvavakuutuksella työttömyyden ja työkyvyttömyyden varalta.

Hae lainaa

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Laske lainalaskurilla lainan kuukausieräsi tarvitsemallasi lainasummalla ja talouteesi sopivalla takaisinmaksuajalla. Täytä tämän jälkeen ei-sitova lainahakemus muutamassa minuutissa verkkopalvelussamme. Saat heti lainatarjouksen, tutustu siihen ja päätä hyväksytkö vai hylkäätkö sen.

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00