Kulutusluotto heti tilille ilman vakuuksia netistä

Kulutusluotto on vakuudeton tai vakuudellinen laina, joka haetaan kulutukseen tavallisesti internetin välityksellä hakemisen nopeuden ja helppouden takia. Suomessa tyypillisiä kulutusluoton kohteita ovat remontoiminen, autoilu ja lomamatkailu. Arvoltaan pientä kulutusluottoa käytetään myös arkihankintojen, kuten yllättävästi rikki menneen astiapesukoneen vaihdon rahoittamiseen kauppojen tarjoaman osamaksumahdollisuuden kautta. Tavallisesti kulutusluotto on tasasuurissa erissä lyhennettävä, mutta usein luottoa voi lyhentää myös takaisinmaksusuunnitelmaa nopeammin tai jopa maksaa kokonaisuudessaan pois ennenaikaisesti. Osalla luottoyhtiöistä kulutusluottojen suurimmat lainasummat voivat nousta jopa 50 000 euroon.

Kulutusluoton vertailu

Kulutusluottoja vertailemalla voi saada jopa satojen euron vuosisäästöt. Suosituimmat ja edullisimmat kulutusluottotarjoajat löydät helposti verkosta ja erilaisilta vertailusivustoilta. Vertailussa keskeistä on selvittää kulutusluoton todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki muut maksut, kuten esimerkiksi kuukausittaisen tilinhoitomaksun ja luoton avauspalkkion, ja näin toimii ainoana oikeana mittarina rahan hinnalle. Todellinen vuosikorko pitäisi löytyä luottoyritysten verkkosivuilta sekä luottohakemuksen yhteydessä selkeästi kerrottuna. Lainanhakijan kannattaa kulutusluottojen vertailun lisäksi aina harkita luoton todellista tarvetta sekä omaa takaisinmaksukykyä ennen rahan lainaamista.

Kulutusluotto kohtuullisella korolla jopa 30 000€ asti

Fellow Financesta voit hakea markkinoiden edullisimpia vakuudettomia kulutusluottoja alkaen 7% kiinteällä vuosikorolla. Kiinteä vuosikorko ei nouse eikä täten tuo yllätyksiä laina-aikana, koska korkoa ei ole sidottu euriboriin. Tarjoamme turvallisen kulutusluoton, jonka voit maksaa milloin tahansa takaisin etuajassa ilman lisäkustannuksia. Kulutusluoton päälle voit halutessasi valita kattavan lainaturvan, joka auttaa lainalyhennysten maksamisessa, jos joudut yllättäen työttömäksi tai pitkäaikaiselle sairaslomalle. Täytä ilmainen ja ei-sitovan kulutusluottohakemuksen netissä minuuteissa ja katso laintarjouksesta oletko tyytyväinen tarjottuun korkoon ja päätä vasta sitten nostatko lainan vai et.

Hae lainaa

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Laske lainalaskurilla lainan kuukausieräsi tarvitsemallasi lainasummalla ja talouteesi sopivalla takaisinmaksuajalla. Täytä tämän jälkeen ei-sitova lainahakemus muutamassa minuutissa verkkopalvelussamme. Saat heti lainatarjouksen, tutustu siihen ja päätä hyväksytkö vai hylkäätkö sen.

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00