Kulutusluotto on ratkaisu arjen ja hankintojen rahoittamiseen

Kulutusluottolla 500-15000€ edullisesti

Fellow Financen kautta voit hakea 500-1 5000€ suuruista kulutusluottoa. Laina-ajaksi voit valita kahdesta kymmeneen vuotta ja lainan kuukausittaiset takaisimaksuerät ovat tasaeräisiä.

Hakemasi lainasumma myönnetään ja maksetaan pankkitilillesi jopa saman arkipäivän aikana hakemuksen jättämisestä. Lainahakemuksen voit tehdä täysin sähköisesti ja hakemuksen liitteeksi tarvitsemme vain tulotositteen säännöllisistä tuloistasi ja yli 2000 euron hakemuksissa lisäksi tiedot viimeisimmästä verotuspäätöksestä. Tulotositteen voit liittää hakemukseen sähköisesti lataamalla se ohjeidemme mukaan lainahakemuksen aikana tai lähettää sähköpostitse asiakaspalveluumme. Myös postitse tositteen voi asiakaspalveluumme toimittaa.

Lainavertailu vertaa kulutusluottoa pankkien ja muiden rahoitusyhtiöiden tarjoamiin luottoihin. Vertaa ja vakuutu. Fellow Financesta voit hakea markkinoiden yhtä edullisimmista kulutusluotoista. Lainasanasto muuntaa pankkitermit suomeksi.

Kulutusluotto haetaan seuraavasti

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 299€ ja tilinhoitopalkkio 12€/kk. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.