Lainaturva vakuuttaa lainan

Fellow Finance lainaturva on lainalle vapaaehtoinen ja kattava lainan takaisinmaksuturva yllättävien elämäntilanteiden varalle. Lainaturva tarjoaa taloudellista mielenrauhaa tukemalla lainalyhennysten maksamista, mikäli ​joudut tuotannollisista tai taloudellisista syistä työttömäksi tai joudut työkyvyttömäksi sairauden tai tapaturman seurauksena. Kattavalla lainaturvavakuutuksella suojaat itsesi lisäksi myös läheisesi, jolloin ikävät yllätykset eivät rasita koko perheen taloutta esimerkiksi kuolemantapauksessa. Fellow Finance lainaturva maksaa keskimäärin vain 6 euroa kuukaudessa. Hintaan vaikuttaa asiakkaan ikä ja lainalyhennyksen suuruus. Saat yksilöllisen lainavakuutustarjouksen lainahakemuksen yhteydessä, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Hae lainaa

Miksi lainaturva?

Lainahakemusta tehdessä on mahdotonta ennakoida mitä elämässä voi tapahtua laina-aikana. Usein lainanhakija ei ole edes miettinyt lainaturvaa saati erilaisten riskien vaikutusta laina-aikana omaan takaisinmaksukykyyn. Miten esimerkiksi pärjäisit lainan kanssa, jos joutuisit yllättäen työttömäksi tai sairauslomalle? Tiedätkö kuinka paljon palkkatulosi tippuisivat ​tämänkaltaisessa tilanteessa? Tai miten perheesi pärjäisi lainan kanssa, jos menehtyisit? Alapuolella olevaan taulukkoon on kerätty tietoa siitä, kuinka paljon palkansaajan tulot laskevat työttömyyden tai pitkäaikaisen työkyvyttömyyden vuoksi.

Katso oman bruttopalkkasi mukaan, kuinka paljon tulosi pienenisivät ja laske, miten tämä vaikuttaisi sinun lainasi takaisinmaksukykyyn. Olisiko lainaturva sinulle hyödyllinen ja järkevä vaihtoehto turvaamaan lainan takaisinmaksua ​yllättävän työttömyyden tai työkyvyttömyyden sattuessa?

Lainaturva on järkevä lainavakuutus

Lainaturvan edellytykset

Seuraavassa on esitelty lyhyesti Fellow Finance lainaturvavakuutuksen myöntöedellytykset.

Tutustu tarkemmin lainaturvan myöntöedellytyksiin ja vakuutusehtoihin ja vakuutustietoasiakirjaan.

Lainaturvan korvaushakemus

Lainaturvaan sisältyvän korvattavan vahinkotilanteen (työttömyys, sairausloma, kuolema) sattuessa sinun tulee olla suoraan yhteydessä vakuutusyhtiöön. Vakuutusyhtiö antaa tarvittaessa yksityiskohtaisempaa tietoa lainaturvavakuutukseen sisältyvistä vakuutuskorvauksista ja kuinka ​korvausta voidaan hakea.

Vakuutusyhtiö AXA
PL 67, 00501 Helsinki
Vakuutuspalvelut, puh. 010 802 834
Korvauspalvelut, puh. 010 802 841

Hae korvausta vakuutusyhtiön sivulta

Lainaturvan myöntäjä

Vakuutuksen myöntää AXA. Fellow Finance Oyj toimii AXAn vakuutusasiamiehenä ja on rekisteröity Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin.

Katso tarkemmat tiedot vakuutusyhtiöstä ja lainaturvavakuutuksen yleiset ennakkotiedot etämyynnistä.

Autamme mielellämme myös arkisin kello 9.00-17.00 puh: 0203 80101 sekä sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Hae lainaa