Lainavertailu vakuudettoman kulutusluoton hakemiseen

Lainavertailu apuana edullisen kulutusluoton valitsemisessa. Suomessa vakuudetonta lainaa voi hakea kotimaisten pankkien lisäksi useista rahoitusyhtiöstä. Koska lainatarjontaa on paljon ja löytääksesi itsellesi sopivan ja edullisen vaihtoehdon, vertailimme lainoja todellisten vuosikorkojen perusteella, jolloin lainoista saadaan hinnoittelultaan vertailukelpoisia. Todelliseen vuosikorkoon on laskettu mukaan lainan avaus- ja tilinhoitopalkkiot sekä mahdolliset muut kulut nimelliskoron lisäksi. Lainavertailu on tehty kuukausittain lyhennettävälle vähintään 2 000€ kulutusluotolle ilman vakuuksia kahden vuoden laina-ajalla. Lähteinä on käytetty kyseisten yhtiöiden verkkosivuilta luotoista saatavia tietoja. Tuloksia pyritään päivittämään mahdollisimman usein.

Lainavertailussa kulutusluotto pankista

Lainavertailussa on mukana Suomen suurimpien pankkien vakuudettomat kulutusluotot. Pankit yleensä vaativat lainanmyönnön ehtona myös päivittäisasioinnin siirtämistä pankkiin, jolloin asiakassuhteeseen tulee lainan lisäksi muita palveluita kuten esimerkiksi pankkitili, verkkopankki, luottokortti ja asuntolaina. Kyseiset palvelut ovat pääsääntöisesti maksullisia ja nostavat kuukausittaisia palvelumaksuja 5-20€ riippuen pankista ja ostetuista palveluista. Laina haetaan joko pankin konttorista tai verkkopankista. Pankissa kulutusluotolla on monta nimeä kuten joustoluotto, remonttilaina ja autolaina.

Lainavertailussa kulutusluotto pankista

Lainavertailussa kulutusluotto ulkomaalaisesta pankista

Suomessa toimii perinteisten kivijalkapankkien lisäksi lukuisia pankkeja muun muassa Ruotsista, Norjasta, Virosta ja Espanjasta. Kyseiset pankit ovat erikoistuneet kulutus- ja muiden vakuudettomien luottojen tarjoamiseen pääasiassa sähköisesti. Suurimpana erona kivijalkapankkien lainoihin on, että asiakkaan ei tarvitse siirtää kokonaisasiakkuutta ko. pankkiin eikä yleensä tarvitse käydä lainaneuvottelua pankkineuvojan kanssa pankissa. Lainavertailun pankit harjoittavat talletuspankkitoimintaa eli keräävät liiketoimintansa rahoittamiseksi talletuksia 0-2% koroilla ja lainaavat rahan lainanhakijalle jopa 40,6%:n korolla. Kyseiset pankit keskittyvät pankkitoiminnassaan antolainaustoiminnan kannattavimpaan osaan eli vakuudettomaan luotonantoon kuluttajille.

Lainavertailussa kulutusluotto ulkomaalaisesta pankista

Lainavertailussa kulutusluotto pikavippinä

Lainavertailun kolmantena lainamuotona käydään läpi pikavipit. Suomessa toimii kymmeniä pikavippi, vippi ja pienlainayhtiöitä. Pikavippi oli ennen vuoden 2013 kuluttajasuojalain muutosta tyypillisesti 100-600€ suuruinen laina laina-ajaltaan kahdesta viikosta muutamaan kuukauteen. KSL:n muutos rajoitti alle 2000€ kuluttajaluottojen todelliset vuosikorot enintään 50,5% suuruisiksi. Muutoksesta huolimatta Suomen lainamarkkinoilla tarjotaan edelleen vippejä nimillä tililuotto, limiitti tai muina lyhytaikaisina lainoina satojen prosenttien vuosikoroilla. Lainavertailu auttaa tässäkin. Kuluttaja on omalla ostopäätöksellään vaikuttamassa parhaiten lainamarkkinoiden muovautumiseen, joten suosittelemme valitsemaan aina itselle sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon kymmenien tarjolla olevien luottomuotojen joukosta.

Lainavertailussa kulutusluotto pikavippinä

Vertaile kulutusluottoamme muihin vaihtoehtoihin

Palvelussamme haet kulutusluottoa aina itse määrittelemillä ehdoilla ja talouteesi sopivalla kuukausierällä. Voit esimerkiksi vapaasti asettaa itsellesi maksimikoron, jonka yli et halua lainatarjouksen menevän. Lisäksi kulutusluotto ei vaadi vakuuksia tai takaajia. Maksimi lainasumma on 30 000 euroa ja laina-aika jopa 10 vuotta. Laina sisältää kiinteän vuosikoron ilman yllättäviä piilokuluja, kuten limiittiprovisioita tai lainan lisänostokuluja. Lainan voit maksaa milloin tahansa takaisin veloituksetta. Neuvomme ja opastamme mielellämme sinua sopivan lainan hakemisessa.

Yhteenveto lainasta

Hae lainaa

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Laske lainalaskurilla lainan kuukausieräsi tarvitsemallasi lainasummalla ja talouteesi sopivalla takaisinmaksuajalla. Täytä tämän jälkeen ei-sitova lainahakemus muutamassa minuutissa verkkopalvelussamme. Saat heti lainatarjouksen, tutustu siihen ja päätä hyväksytkö vai hylkäätkö sen.

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00