Joustava rahoitus

  • Rahoita haluamasi laskut
  • 100% rahoitus laskuille
  • Rahat laskuista heti kassaan

Selkeä hinnoittelu

  • Rahoituskulu per rahoitettu lasku
  • Ei ​avaus-, kuukausi- tai vuosimaksua
  • Ei vakuustalletusta tai limiittimaksua

Rahat ​käyttöön

  • Nopeutat saatavien kiertoa
  • Tasaat kassanvaihteluita
  • Parannat maksuvalmiutta

Yrityksen laskujen myynti edullisesti

Laskujen myynnillä yrityksesi voi hakea rahoitusta myyntilaskuillaan. Älä odota enää myyntilaskujesi eräpäiviä, vaan kotiuta rahat heti laskustasi yrityksesi tilille myymällä laskusi. Laskut myymällä nopeutat pääoman kiertoa ja parannat omaa maksuvalmiuttasi. Samalla saat kassavirrastasi helpommin ennustettavaa, kun voit saada laskun loppusumman heti tilillesi etkä vasta myyntilaskun eräpäivänä tai pahimmassa tapauksessa vielä myöhemmin. Maksuajat ovat myös monella alalla pidentyneet huomattavasti ja samalla vakuusvaatimukset pankkirahoitukselle kasvaneet. Laskujen myynti tarjoaa näin yrityksellesi muita rahoituskanavia täydentävän muodon, jossa voit itse päättää, mitkä laskut haluat rahoittaa heti ja millä ehdoilla. Laskujen myynnillä asiakkaillesi antama mahdollisesti pitkäkin maksuaika voi vaihtua yhteen vuorokauteen. Laskujen factoring-rahoitus ja laskulaina toimivat synonyymeina laskumynnille.

Hinta laskujen myymiselle

Laskupalvelussamme ei ole perinteisiä avaus-, kuukausi, tai vuosimaksuja. Yrityksesi ei myöskään tarvitse kerryttää erillistä vakuustiliä tai maksaa laskujen rahoituksesta limiittimaksua tai komissiota. Yrityksesi ei tarvitse siirtää kaikkia myyntilaskuja palveluumme vain voit myydä vain haluamasi laskut. Ei sitoutumispakkoja tai määräaikaisia sopimuksia laskujen myymiseen. Palvelumme joustaa tarvitsemallasi tavalla ja on aina tarvittaessa heti saatavillasi laskumyymiseen. Myydystä laskustasi rahoitetaan 100% ja maksat rahoituksesta ainoastaan edullisen rahoituskulun per myyty lasku. Laskupalvelussamme perustuu huutokauppaperiaatteeseen tuhansien palveluumme rekisteröityneiden sijoittajien kesken. Sijoittajien välinen kilpailu yritysten myyntilaskuista ajaa rahoituskulua alas sekä varmistaa aina parhaan markkinahinnan laskullesi. Pyydä ei-sitova ja ilmainen rahoitustarjous ja saat hinnan laskullesi.

Kuinka myyt laskusi

Laskupalvelussamme voivat yritykset kokoon katsomatta rahoittaa laskunsa. Rekisteröidy palveluun ja syötä lasku, jonka haluat myydä. Laskun syöttämisen jälkeen otamme pikaisesti yhteyttä ja esittelemme rahoitustarjouksen laskullesi, jonka hyväksyt tai hylkäät. Voit myös suoraan ottaa meihin yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, jolloin palaamme asiaan tarjouksen kanssa. Ensimmäisen hyväksytyn laskun myymisen jälkeen voit ladata laskujasi myytäväksi mihin aikaan tahansa samoilla ehdoilla kuin ensimmäisen laskun kanssa. Samassa verkkopalvelussa voit lisäksi tarkastella reaaliajassa omaa laskutilannettasi ja luoda raportteja laskutapahtumista, esimerkiksi kirjanpitäjällesi. Koska laskujen myynti on pitkälti automatisoitu prosessi, tarjoamme markkinoiden vaivattomimman työkalun laskujen myymiseen, joka on aina ulottuvillasi nopeasti ja mihin tahansa aikaan vuorokaudessa.

Avaa asiakkuus

Haluan lisätietoja laskurahoituksesta

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

Miksi yritykset myyvät laskunsa

Pankkien vaatimukset yritysten rahoittamiselle ovat kiristyneet viranomaisten taholta, joka on synnyttänyt markkinoille uusia vaihtoehtoisia yritysrahoituskanavia. Lisäksi liiketoiminnan kasvu voi olla nopeaa, joka edellyttää joustavaa rahoitusta. Aina ei ole aikaa odotella rahoituspäätöstä tai pankkien pääomavaatimukset ja mahdollisten reaalivakuuksien puute laittaa etsimään uusia rahoitusratkaisuja. Tarjoamme yrityksille nopean ja joustavan rahoituskanavan. Palvelussamme yritys ei ole kiinni pitkäaikaisissa sopimuksissa, vaan rahoitus mukautuu tarpeiden mukaan ja yritys voi itse päättää, mitkä laskut myydään. Rahoituspalvelumme täydentää yritysten perinteisiä pankki- ja julkisrahoituslähteitä monipuolistaen ja joustavoiden Suomen yritysrahoitusmarkkinaa. Laskurahoituksen lisäksi tarjoamme yrityksille yrityslainaa ja luottolimiittiä sekä ostolaskurahoitusta.

Rahat laskusta yrityksen kassaan jo tänään

Avaa asiakkuus