Matkalaina lomareissuun netistä

Matkalaina kauan unelmoidulle ja ansaitulle lomamatkalle alkaen 24€ kuukaudessa joustavilla lainaehdoilla ja talouteesi sopivalla laina-ajalla. Matkalaina sopii mainiosti niin kaupunkilomalle, rantalomalle ja perhelomalle sekä eksoottisemmalle seikkailulomalle tai näiden matkojen yhdistelmälomalle. Lomalainan saat tilillesi mahdollisesti saman päivän aikana lainahakemuksen jälkeen, mikä mahdollistaa muun muassa nopean lainan äkkilähdöille.

Hae lainaa

Matkalaina äkkilähdölle

Matkalainan hakeminen on ilmaista ja ei-sitovan lainahakemuksen täyttää verkkopalvelussamme täysin sähköisesti muutamassa minuutissa. Saat lainatarjouksen välittömästi lainahakemuksen jätettyäsi. Jos hyväksyt saadun lainatarjouksen ja toimitat vaadittavat liitteet tulosi todistamiseen, nostamme lainan lomamatkaasi varten tilillesi jopa saman päivän aikana arkisin kello 9.00-17.00. Käytännössä voit hakea aamulla lomalainaa ja matkustaa jo illalla ulkomaille. Lainan saaminen matkaan palvelustamme ei vaadi aikaa vieviä vakuuksia tai takaajia. Nopeaa ja helppoa palvelua.

Matkalainan korko

Uudenaikaisessa verkkopalvelussamme kilpailutat matkalainasi tuhansilla rahoittajillamme, jotka ovat valmiita antamaan sinulle lainatarjouksen. Näytämme sinulle aina vain yhden edullisimman lainatarjouksen yhdellä kiinteällä korkoprosentilla, jonka hyväksyt tai hylkäät. Rahoittajien välinen kilpailu matkalainastasi painaa automaattisesti reissusi rahan korkoa alaspäin vertaislainaamisen mukaisesta. Huutokaupan ansiosta pääset nauttimaan markkinaehtoisesti palvelumme halvinta mahdollista korkoa. Lainaajan näkökulmasta lomamatkan rahoittaminen palvelumme kautta ei kuitenkaan ulospäin ole yhtään erilaisempi kokemus kuin muiden perinteisten lainantarjoajien lainapalvelut. Kaikki asiointi liittyen matkalainaan tapahtuu Fellow Financen kanssa.

Lainaa matkailuun

Matkalainahakemuksen tekeminen ei sido sinua nostamaan lainaa lomareissuun. Saat rauhassa miettiä saamaasi lainatarjousta ja päättää hyväksytkö vai hylkäätkö sen. Jos et ole tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, tarjous peruutetaan veloituksetta. Jos sinulla ei ole kiire matkalle, voit jäädä myös verkkopalveluumme odottamaan edullisempaa lainatarjousta lomasi rahoituksen turvaamiseksi. Lisäksi tarjoamme kattavan lainaturvavakuutuksen. Lainaturva auttaa lainalyhennysten maksamisessa, jos joudut työttömäksi tai työkyvyttömäksi, sisältäen turvan myös kuoleman varalle.

Matkalainan takaisinmaksuaika on 2 vuodesta aina 10 vuoteen asti, mutta voit milloin tahansa maksaa reissuun lainatun rahan takaisin ilman mitään lisäkustannuksia, vaikka heti loman jälkeen. Sinä itse päätät omaan talouteesi parhaiten sopivimman laina-ajan. Jos syntyy tarve matkustaa pidempi aika tai sinulle tulee muuten vain tarve lisärahoitukselle, vakuudettoman matkalainan korottaminen on aina mahdollista 3 kuukauden välein. Voit myös tarvittaessa ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää eräpäivää kahdella viikolla tarpeen vaatiessa.

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Laske lainalaskurilla talouteesi sopivin kuukausierä tarvittavalla lainamäärällä vaihtelemalla laina-aikaa ja täytä ei-sitova lainahakemus minuuteissa.

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00