Pikalaina on netistä heti tilille saatava laina

Hae lainaa

Pikalaina on yleensä heti tilille saatava 100-1999 euron joustamaton laina. Pikalaina yhdistetään usein korkeisiin korkoihin sekä sanoihin vippi ja pikavippi. Pikalainat ovat käytännössä jääneet historiaan, koska uuden lainsäädännön myötä vanhat pikalainayhtiöt ovat siirtyneet myöntämään tililuottoja ja limiittejä maksimikorkotason kiertämiseksi. Niissä lainansaaja tyypillisesti maksaa edelleen korkeita korkoja nostaessaan pieniä eriä saamastaan luottolimiitistään. Pikalainayhtiöitä löytyy internetistä hakemalla lukemattomia. Niiden pikalainoja vertailemalla kannattaa muistaa olla tarkkana ja käyttää myös omaa harkintaa sekä tarkistaa lainantarjoajien sivuilta todellinen vuosikorko ja muut hintatiedot, esimerkiksi paljonko mahdollisen eräpäivän siirto maksaa.

Pikalainan hakuvinkkejä

Vertaile tavallista lainaa pikalainaan

Lainan hakeminen on yhtä helppoa ja nopeaa, kuin pikalainan hakeminen. Ilmainen ja ei-sitova lainahakemus täytetään sähköisesti muutamassa minuutissa ja mikäli olet hoitanut raha-asiasi moitteetta sekä sinulla on säännöllinen tulo, voit saada lainan tilillesi jopa samana päivänä lainahakemuksesta. Ero pikalainaan on rahan hinta eli korkotaso. Lainamme on huomattavasti edullisempi korkokuluiltaan ja lisäksi tarjoamme joustavuutta takaisinmaksuajassa.

Hae lainaa

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Laske lainalaskurilla lainan kuukausieräsi tarvitsemallasi lainasummalla ja talouteesi sopivalla takaisinmaksuajalla. Täytä tämän jälkeen ei-sitova lainahakemus muutamassa minuutissa verkkopalvelussamme. Saat heti lainatarjouksen, tutustu siihen ja päätä hyväksytkö vai hylkäätkö sen.

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00