Vertaa pikalaina aitoon kotimaiseen ja edulliseen vertaislainaan

- Edullinen maksuerä alkaen 25€/kk
-Lainakoron valitset itse
- Ei vakuutta tai takausta
- Lainapäätös heti ja rahat tilille jopa pikalainaa nopeammin

Pikalaina on tunnettu kalleudestaan ja joustamattomuudestaan

Pikalaina yhdistetään usein korkeisiin korkoihin sekä sanoihin vippi ja pikavippi. Pikalainat ovat yleensä 100-​1999 euron lainoja ja uuden lainsäädännön myötä vanhat pikalainayhtiöt ovat siirtyneet myöntämään tililuottoja ja limiittejä. Niissä lainansaaja tyypillisesti maksaa edelleen korkeita korkoja nostaessaan pieniä eriä saamastaan luottolimiitistään. Pikalainaa ei saa myöntää vuoden 2013 lakimuutoksen myötä yhtään sen köykäisemmin perustein kuin pankkilainaakaan. Myös kuluttajasuojalain korkokattosäädöksiä on noudatettava.

Fellow Finance lainan ja pikalainan erot

Fellow Finance lainan hakeminen on yhtä joustavaa ajasta ja paikasta riippumatta kuin pikalainan hakeminen. Mikäli olet hoitanut raha-asiasi moitteetta ja sinulla on säännöllinen tulo, josta toimittaa tosite, niin voit saada vertaislainan tilillesi jopa 15 minuutissa. Erona pikalainaan on kulut. Fellow Finance laina on huomattavasti edullisempi korkokuluiltaan ja lisäksi sinulla on enemmän joustavuutta ja takaisinmaksuaikaa.

Ohjeita pikalainan valitsijalle

1. Hae pikalainaa paikasta, jonka tiedät olevan kotimainen luotettu toimija. Laina-alalla vallitsee kova kilpailu, mikä saattaa sisältää joukossaan myös huijareita ja lainsäädännöstä piittaamattomia vippiyhtiöitä.

2. Vertaile verkkosivustoja monipuolisesti, jotta löydät sinulle sopivan pikalainapalvelun. Pikalainapalveluiden hinnoissa saattaa olla kymmenien tai satojen eurojen eroja ja maksuajat voivat vaihdella. Tämän vuoksi on kannattavaa tehdä vertailua pikalaina sivustojen välillä.

3. Tutustu sopimusehtoihin tarkasti ennen kuin nostat pikalainan. Sopimusehtojen tulee muun muasss sisältää todellinen vuosikorko sisältäen pikalainan kaikki kulut. Todellisella vuosikorolla voit vertailla eri lainoja puolueettomasti. Lue sopimusehdot tarkasti.

4. Älä hae pikalainaa tai muutakaan lainaa, mikäli säännölliset tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksuun. Kaikki lainat, myös pikalainat, tulee maksaa ajallaan takaisin.

5. Hae pikalainaa vain perusteltuun tarpeeseen ja harkiten. Hae pikalainaa vain tarvitsemasi määrä. Pikalainassa ja kaikissa lainoissa laina-ajalta maksetaan korkoa, joten lainamäärällä on vaikutus maksamiisi kuluihin.

6. Suunnittele lainan takaisinmaksu pikalainapalveluiden tai lainapalveluin sivuilta löytyviltä laskureilla. Varmista, että saat itsellesi sopivan edullisen kuukausierän, jonka pystyt maksamaan pikalainan maksuohjelman mukaisesti takaisin.

7. Vertailtuasi ja harkittuasi eri vaihtoehtoja, valitse sinulle edullisin vaihtoehto. Älä ota uutta lainaa ennenkuin olet maksanut vanhan lainasi takaisin.

Pikalainavertailut

Pikalainavertailuja löytyy internetistä hakemalla lukemattomia. Niistä lainoja vertailemalla kannattaa muistaa olla tarkkana ja käyttää myös omaa harkintaa sekä tarkistaa lainapalvelujen sivuilta myös ajantasaiset hinta- yms. tiedot.

Lainavertailu auttaa sinua myös vertailemaan.

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 299€ ja tilinhoitopalkkio 12€/kk. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.