Remonttilaina nopeasti netistä

Remonttilaina netistä ilman vakuuksia tai takaajia alkaen 7% korolla. Palvelumme remonttilaina sopii niin pienimuotoiseen pintaremonttiin kuin myös rahoituksen yhtenä osana laajempaakin remonttiprojektia. Remonttilainaa on otettu usein keittiöremonttiin, piharemonttiin, mökkiremonttiin ja kylpyhuoneremonttiin sekä myös pienempiin asunnon korjaus- ja ylläpitoremontteihin. Lisäksi remonttilainaa voidaan ottaa myös uudisrakentamiseen paikkaamaan äkillisesti kasvanutta kokonaisbudjettia. Kodin mukavuuteen tähtäävät parannukset lasketaan myös lainapalvelun alle.

Hae lainaa

Remonttilainan korko

Remonttilainan korko muodostuu verkkopalvelussamme vertaislainaperiaatteella. Rahoittajat joutuvat kilpailemaan remonttilainasi rahoittamisesta, koska saat vain heiltä lainatarjouksen, jotka ovat valmiita tarjoamaan lainaa remonttiisi matalimmalla korolla. Lainatarjouksen saatuasi voit tutustua siihen rauhassa ja katsoa mille tasolle lopullinen remonttilainasi korko asettui ja päättää vasta sen jälkeen hyväksytkö vai hylkäätkö lainatarjouksen. Lainahakemuksen tekeminen ei sido vielä nostamaan remonttilainaa. Lainakoron muodostumisprosessin takia palvelumme on yksi lainamarkkinoiden edullisimpia vaihtoehtoja rahoittaa remontti ilman vakuuksia. Tämä johtuu siitä, että Fellow Finance ei määritä korkoa, vaan korko muodostuu markkinaehtoisesti.

Laina-aika on 2 vuodesta jopa 10 vuoteen asti, mutta voit milloin tahansa halutessasi maksaa koko remonttilainan takaisin veloituksetta. Tarpeen vaatiessa voit nauttia lyhennysvapaista kuukausista tai mahdollisesti siirtää eräpäivää kahdella viikolla eteenpäin. Remonttilainan korottaminen on mahdollista aina 3 kuukauden välein. Voit myös liittää kattavan lainaturvan remonttilainallesi lainahakemuksen yhteydessä. Lainaturvavakuutus auttaa lainalyhennysten maksamisessa, jos joudut työttömäksi, työkyvyttömäksi, sisältäen turvan myös kuoleman varalle.

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Laske lainalaskurilla talouteesi sopivin kuukausierä tarvittavalla lainamäärällä vaihtelemalla laina-aikaa ja täytä ei-sitova lainahakemus minuuteissa.

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00

Raha remonttiin heti

On tavallista, että remontin kustannukset voivat kasvaa helposti alkuperäisestä budjetista. Yksi yleinen syy tähän on se, että remontin aikana on löytynyt rakennuksesta yllättäviä ongelmia, joita ei olla osattu ottaa alkuperäistä budjettia ja remonttilainaa mietittäessä huomioon. Toiseksi alkuperäistä budjettia laadittaessa on tehty virhelaskelmia, eikä olla osattu laskea koko remontin todellista kokonaiskustannusta. Myös työmaalla sattuvat inhimilliset tapaturmat ja työkoneiden äkillinen hajoaminen pidentävät tavallisesti remontin aikataulua nostaen samalla kokonaisbudjettia ylöspäin. Remonteissa tulee siis usein vastaan tilanteita, joihin ei olla osattu täysin varautua remonttia suunniteltaessa.

Remonttilainamme pitkälle automatisoitu lainankäsittely mahdollistaa sen, että voit saada jopa samana päivänä remonttilainan yllättäväänkin tilanteeseen. Ilmaisen lainahakemuksen täytät vaivattomasti jopa muutamassa minuutissa. Saat lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen jätettyäsi, jonka hyväksyt tai hylkäät. Jos hyväksyt lainatarjouksen, voit nostaa remonttirahat tilillesi samana päivän arkisin kello 9.00-17.00.

Remonttirahoituksen vinkkejä

Remonttiprojektisi helpottamiseksi olemme keränneet alapuolelle tärkeitä neuvoja ja vinkkejä liittyen onnistuneeseen remonttiin ja oikean remonttilainan valitsemiseen. Esittelemme muun muassa miksi vertaileminen kuuluu olennaisesti jokaiseen remonttiprojektiin sekä miksi remonttilainan ottaminen pitäisi nähdä investointina eikä kuluna.

Vertaileminen kannattaa aina

Suomen remonttimarkkinat ovat täynnä huomattavankin eritasoista osaamista omaavia remonttiyrityksiä vaihtelevilla hinnoilla. Toisin sanoen vertaileminen eri palveluntarjoajien kesken on välttämätöntä hinta-laatusuhteeltaan onnistuneen remontin toteutumisessa. Luonnollisesti mielenkiinto kiinnittyy vertailussa heti ensimmäisenä halvimpaan remonttitarjoukseen - jäähän rahaa enemmän remonttilainan lyhennyksiin ja muuhunkin elämiseen. Tutki kuitenkin kokonaiskuvaa ja mieti missä remonttitarjouksessa on paras hinta- laatusuhde. Aina ei välttämättä kannata valita automaattisesti halvinta remonttitarjousta, jos yritys vaikuttaa epämääräiseltä - työn laatu voi hyvinkin olla sen mukaista. Sama sääntö pätee remontin rahoittamisessa: muista aina verrata eri lainoja keskenään parhaimman lainatarjouksen saamiseksi.

Remonttilaina investointina eikä kuluna

Remonttilainan nostaminen taloudellisesti järkevän remontin rahoittamiseksi pitäisi aina suhtautua investointina eikä kuluna. Viisaasti suunniteltu remontti nostaa asunnon hintaa ja parantaa samalla elämänlaatua kokonaisvaltaisesti paremman asumismukavuuden myötä. Lisäksi pitkällä aikavälillä katsottuna remontin tekeminen heti kun tarve syntyy, tulee huomattavasti halvemmaksi kuin remontin pitkittäminen tai huonoimmassa tapauksessa kokonaan jättämättä tekeminen. Usein mediassa tulee vastaan uutisia, joissa remonttilainaa ei ole haluttu nostaa ja remonttia on pitkitetty niin pitkälle, että korjaukset maksavat moninkertaisesti enemmän, kuin mitä ne olisivat maksaneet, jos remontti olisi heti toteutettu. Esimerkiksi, jos märkätilan kosteuseristeissä huomataan olevan vikaa, kannattaa vika korjata mahdollisimman nopeasti ennen kuin kosteus pääsee rakenteisiin. Vastaavasti remonttilainalla voidaan myös pienentää asunnon käyttökustannuksia pitkällä aikavälillä. Esimerkiksi vetoisten ikkunoiden vaihtaminen tiiviisiin voi näkyä heti pienempänä asunnon lämmityskuluna. Yksinkertaisesti todettuna, viisaasti suunniteltu remonttilaina pitäisi aina nähdä pitkän aikavälin investointia eikä kuluna.

Hae lainaa