Tililuotto ja mitä se tarkoittaa

Tililuotto on lainamuoto, jossa lainanhakijalle on myönnetty luottotili, josta voi nostaa luottoa omalle tilille kuten haluaa, kunhan kokonaisluotto pysyy asetetun luottorajan sisällä. Käytännössä tililuotto on jatkuva luotto. Tililuoton maksimiraja on yleensä hieman yli 2000 euroa. Tililuotto on yleistynyt Suomen luotonantolakien tiukentuessa ja 50%:in korkokaton syntyessä vuonna 2013. Vaikka tililuotossa korkoa maksetaan vain ulos nostetulle luotolle, voi todellinen vuosikorko nousta jopa yli 400%:iin. Voidaankin sanoa, että tililuotto myydään yleensä pikavipin ehdoin. Yleensä tililuotolla tarkoitetaan myös joustoluottoa.

Vertaile tililuottoa tavalliseen lainaan

Tililuotolla siirrät menopiikin vain seuraavalle kuukaudelle, jolloin rahallinen ahdistus ainoastaan siirtyy hetkellisesti. Tämä ei tuo pysyvää ratkaisua tilanteeseen. Maksuajaltaan pidempi ja tavanomaisempi laina, jopa 7 vuotta, on järkevä vaihtoehto tasoittamaan menoja pidemmälle aikavälille.

Hae lainaa

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Laske lainalaskurilla lainan kuukausieräsi tarvitsemallasi lainasummalla ja talouteesi sopivalla takaisinmaksuajalla. Täytä tämän jälkeen ei-sitova lainahakemus muutamassa minuutissa verkkopalvelussamme. Saat heti lainatarjouksen, tutustu siihen ja päätä hyväksytkö vai hylkäätkö sen.

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00