Vippi ei toimi. Hae tilalle halvempi ja joustavampi laina tästä

- Sinulle sopiva ja edullinen kk-erä alkaen 25€
- Lainakorko alkaen 5 % p.a.
- Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
- Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi tunnissa.

Vippi on lyhytaikainen ja joustamaton kertalyhenteinen laina

Vippi syntyi Suomessa vuonna 2005 ja on saanut osakseen paljon kriittistä kirjoittelua medioissa lähinnä helpon saatavuutensa sekä korkeiden palkkioidensa vuoksi. Vippiä voinee luonnehtia uuden ajan helposti verkosta haettavaksi vekseliksi ilman jonotusta pankkitiskillä. Tyypillinen 2000-luvun alun vippi oli keskimäärin muutamien satojen suuruinen ja yleensä kuukaudessa takaisinmaksettava.

Halvempia lainoja löytyy arjen rahoitustarpeisiin

Vippi on pieni vakuudeton laina, jonka on voinut hakea lyhyeksi laina-ajaksi. Vipin todellinen vuosikorko saa olla max. 50,5%. Nykyään vaivattomasti verkosta haettavia lainoja tarjoavat useat rahoitusyhtiöt ja vertaislainapalvelut. Vertaislainapalvelun etuna lainanhakijalle on päästä itse vaikuttamaan lainan ehtoihin kuten korkotasoon.

Vippi on korkean kuluosuutensa vuoksi kallis laina ja sen hakemista on syytä miettiä aina tarkasti. Vipin takaisinmaksu korottomalla tai korollisella vipillä eräpäivään mennessä on lainanhakijalle yleensä ehdoton edellytys. Oikean lainan valinta on hyvä pohtia tarkkaan ja tehdä vertailuja eri lähteistä. Todellinen vuosikorko on ilmoitettava lainaa tarjoavan palvelun sivulla ja se on varmin tapa myös vertailla lainojen kuluja keskenään. Lainavertailu on koonnut eri vaihtoehtoja vertailtavaksesi.

10 perustelua vipin unohtamiseen

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 299€ ja tilinhoitopalkkio 12€/kk. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.