Vippi ei kannata suuren koron takia

Vippi on muutamien satojen eurojen suuruinen lyhytaikainen ja joustamaton kertalyhenteinen laina, jonka saa heti tilille netistä. Vippi on synonyymi pikavipille. Vippi syntyi Suomessa vuonna 2005 ja on saanut osakseen paljon kriittistä kirjoittelua medioissa lähinnä helpon saatavuutensa sekä korkean korkotason vuoksi. Vippi on korkean kuluosuutensa vuoksi kallis laina ja sen hakemista on syytä miettiä aina tarkasti. Vipin takaisinmaksu eräpäivään mennessä on lainanhakijalle yleensä ehdoton edellytys, koska tämän jälkeen rahan hinta kasvaa voimakkaasti. Oikean lainan valinta on hyvä pohtia tarkkaan ja tehdä luottovertailuja eri lähteistä. Todellinen vuosikorko on ilmoitettava vippiyhtiöiden verkkosivuilla ja se on varmin tapa myös vertailla vippien kuluja keskenään. Nykyään vaivattomasti verkosta haettavia kohtuullisen koron kulutusluottoja tarjoavat useat rahoitusyhtiöt, jonka seurauksena vipin suosio on laskenut.

Vippi historiaan – valitse kohtuullinen laina

Lainallemme voit itse määritellä haluamasi maksimikorkotason ja talouteesi sopivan kuukausierän, jolloin rahaa jää kuukausittaisesta tilille tulevasta palkasta muuhunkin kuin lainan takaisinmaksuun. Laina on huomattavasti halvempi kuin perinteinen vippi, vaikka saat sen yhtä nopeasti ja asiakasystävällisesti täysin sähköisesti ilman odottelua. Lainamme ei sisällä joidenkin vippien tavoin yllättäviä piilokuluja ja kiinteä vuosikorko lasketaan aina jäljelle olevalle pääomalle, ei alkuperäiselle lainasummalle. Lainapäätöksen saat välittömästi lainahakemuksen jälkeen ja arkisin raha maksetaan tilille jopa samana päivänä hakemuksesta.

Hae lainaa

Näin vaivattomasti haet ​lainaa

Lainasumman valitseminen

1. ​Lainasumma

Valitse sopivin summa ja kuukausittainen maksuerä heti hakemuksen alussa

Lainahakemuksen täyttäminen

2. Hakemustiedot

Täytä hakemus ​netissä vaivattomasti vain muutamassa minuutissa

Ei-sitova lainatarjous

3. Lainatarjous

Saat välittömästi tarjouksen, päätä rauhassa hyväksytkö vai hylkäätkö sen

Rahat tilille heti

4. ​Lainan nosto

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat ​rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana

Hae lainaa

Laske lainalle kuukausierä

/kk

Hae lainaa

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Fellow Finance Oyj:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Laske lainalaskurilla lainan kuukausieräsi tarvitsemallasi lainasummalla ja talouteesi sopivalla takaisinmaksuajalla. Täytä tämän jälkeen ei-sitova lainahakemus muutamassa minuutissa verkkopalvelussamme. Saat heti lainatarjouksen, tutustu siihen ja päätä hyväksytkö vai hylkäätkö sen.

Vai haluatko saada lisätietoja lainasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

  • Kysy heti soittamalla numeroon 0203 80101 arkisin kello 9.00-17.00