Yhdistä lainat yhdeksi lainaksi

Yhdistä lainat

Yhdistämällä kaikki vanhat lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi säästät selvää rahaa pienempien lainanhoitokulujen takia, koska et joudu enää maksamaan lainanhoitokuluja kuten tilinhoitomaksuja ja muita mahdollisia sivukuluja moninkertaisina. Lisäksi selkeytät talouttasi, koska lainojen yhdistäminen vähentää maksettavien lainojen eli laskujen määrän yhteen. Tarjoamme lainojen yhdistämiseen takaisinmaksuajaksi jopa 10 vuotta, joten voit valita itsellesi riittävän pitkän laina-ajan, jonka avulla voit sovittaa lainan kuukausimaksut talouteesi juuri sopiviksi. Lisäksi voit turvata uuden lainasi kattavalla lainaturvavakuutuksella. Lainaturva auttaa lainalyhennysten maksamisessa, jos joudut työttömäksi tai työkyvyttömäksi, sisältäen turvan myös kuoleman varalle.

Yhdistä lainasi jo tänään, maksamme vanhat velkasi pois

Lainojen yhdistämisen hakeminen on ilmaista, helppoa ja onnistuu nopeasti minuuteissa. Lainayhdistelyhakemuksen jätettyäsi saat lainayhdistelytarjouksen välittömästi. Tämän jälkeen sinulla on rauhassa aikaa tutustua saatuun tarjoukseen ja päättää hyväksytkö vai hylkäätkö sen. Yhdistelyhakemuksen tekeminen ei sido lainojen yhdistämiseen. Jos et ole tyytyväinen saamaasi tarjoukseen, hakemuksesi peruutetaan ilman kuluja. Jos taas hyväksyt saamasi tarjouksen, maksamme puolestasi velkasi niille rahoituslaitoksille joille olet velkaa. Tällöin velkasi ovat siirtyneet Fellow Financelle ja jatkossa maksat vain yhtä, halvempaa ja järkevämpää, lainaa Fellow Financelle. Voit maksaa lainamme milloin tahansa haluat takaisin ilman lisäkustannuksia.

Yhdistä lainat

Yhdistelmälainan hyödyt

Yhdistä lainasi ja säästät rahaa

Pienennä lainanhoitokulujasi

Yhdistä useat pienet lainat yhdeksi isoksi lainaksi ja näin et maksa monen lainatilin hallinnointikuluja. Yhden lainan kokonaiskulut koostuvat aina lainan lyhennyksen lisäksi tilinhoitopalkkiosta ja muista yrityskohtaisista sivukuluista. Jos henkilöllä on monia pienlainoja monesta eri lähteestä, voi pelkästään lainojen hallinnointikulut olla yllättävän suuria, koska ne ovat moninkertaistuneet. Tällöin on ehdottomasti järkevää yhdistää useat lainat yhdeksi lainaksi ja maksaa vain yhden lainatilin hallinnointikulua.

Yhdistä lainat

Lainojen yhdistäminen nopeasti ja helposti

Selkeytä talouttasi

Useiden lainojen eräpäivien muistamiseen ja kuukausimaksujen hoitamiseen menee turhaa aikaa ja vaivaa. Toisin sanoen sinun tulisi olla jatkuvasti tietoinen kuinka paljon mitäkin lainaa on vielä maksamatta, mitä lainaa pitää milloinkin lyhentää ja onko lainanantajasi tehneet jotakin sinuun liittyviä uudistuksia palveluunsa. Näiden asioiden hallinta voi olla vaikeaa tai ainakin se on turhauttavaa ja aikaa vievää. Lainojen yhdistäminen takaa sen, että sinun ei tarvitse enää murehtia näistä ongelmista, koska maksat vain yhtä lainaa yhdellä lainaehdolla.

Yhdistä lainat

Yhdistelmälaina auttaa hallitsemaan talouttasi

Taloutesi mukainen laina

Lainojen niputtaminen yhteen auttaa sinua hallitsemaan talouttasi sekä säästämään rahaa. Lisäksi Fellow Financen joustavat lainaehdot eli pidempi maksuaika ja haluamasi kuukausierä helpottavat takaisinmaksua ja sinulle jää rahaa muuhunkin kuin lainojen maksuun. Voit myös pitää tarvittaessa kuukausia, jolloin sinun ei tarvitse maksaa lainaa takaisin ollenkaan. Näin ollen lainojen yhdistäminen Fellow Financen kautta helpottaa arjen hallintaa ja säästää rahaa muuta elämistä varten.

Yhdistä lainat

Esimerkki lainojen yhdistämisestä

Seuraavaksi esitetään hypoteettinen laskuesimerkki kuvamaan tilannetta, jossa yhdistelemällä lainat henkilö säästää lainanhoitokuluissaan selvää rahaa ja selkeyttää talouttaan. Oletetaan aluksi, että henkilöllä on kolme eri lainaa kolmelta eri lainantarjoajalta, joista jokaista lainaa on jäljellä tasan 1 000€. Kuukausittain jokaista lainaa lyhennetään 10% ja yhden lainatilin hallinnointikulut ovat 30€. Näin henkilö maksaa lainakuluja kyseisenä kuukautena 390€. Toisaalta, jos sama henkilö yhdistää lainat yhdeksi 3 000€ lainaksi samoilla ehdoilla, hän maksaa kyseisenä kuukautena 330€. Eli henkilö on säästänyt yhdessä kuukaudessa 60€ poistamalla kahden lainatilin hallinnointikulut. Yhdistelmälainalla henkilö on päässyt tilanteeseen, jossa hän lyhentää vain yhtä lainaa ja maksaa vain yhden lainan tilinhoitopalkkiot. Lisäksi henkilö pystyy seuraamaan omaa talouttaan jatkossa huomattavasti helpommin, koska lainojen yhdistämisen seurauksena hänen tarvitsee seurata vain yhtä lainaa.

Yhdistä lainat

Olemme täällä auttamassa sinua

Onko sinulla vielä kysymyksiä mielessä vai haluatko saada apua lainojen yhdistämisessä? Rahoitusasiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja neuvovat tai tekevät yhdistelylainahakemuksen puolestasi, kuten haluat. Ota rohkeasti yhteyttä meihin jo tänään ja keskustellaan lisää!

  • Kysy heti soittamalla numeroon 02 93 230 920 arkisin kello 9.00-17.00

Asiakkaiden ​arvosteluja palvelustamme

4.4 tähteä (207 arvostelua)