​Joustava rahoitus

  • Rahoita haluamasi laskut
  • 100% rahoitus laskuille
  • ​Rahat laskuista heti kassaan

Selkeä hinnoittelu

  • Rahoituskulu per rahoitettu lasku
  • Ei ​avaus-, kuukausi- tai vuosimaksua
  • Ei vakuustalletusta tai limiittimaksua

Pääomat ​käyttöön

  • Nopeutat saatavien kiertoa
  • Tasaat kassanvaihteluita
  • Parannat maksuvalmiutta

Laskurahoituksella laskut rahaksi heti

Laskurahoitus

1. Rekisteröidy

Rekisteröidy yritysportaaliimme ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia

Rahoita laskusi

2. Tarjous laskulle

Lähetä meille lasku ja saat heti tarjouksen laskuasi vastaan

Myyntilaskun rahoitus

3. Rahat kassaan

Jos hyväksyt tarjouksen, saat rahat tilillesi samana päivänä

Laskujen rahoittaminen

4. Automaattisuus

Voit ladata haluamasi rahoitettavat laskusi yritysportaaliimme

Hae rahoitusta myyntilaskulla

Laskurahoitukselle yrityksesi ei enää tarvitse odottaa, että asiakkaasi maksavat laskun 14, 21, 30, 45 tai jopa 90 päivän kuluttua, vaan saat rahan heti saatavasta käyttöön. Laskurahoitusta hyödyntämällä saat kassavirrastasi helpommin ennustettavaa poistaen itseltäsi epävarmuuden myyntilaskujen kotiutumisaikataulusta, etkä vasta myyntisaatavan eräpäivänä tai pahimmassa tapauksessa vielä myöhemmin. Laskut rahoittamalla yrityksesi nopeuttaa pääoman kiertoa ja parantaa omaa maksuvalmiuttaan. Fellow Financelta voivat kaikki yritykset kokoon katsomatta hakea laskurahoitusta.

Mahdollista rahoittaa myös ulkomaalaisten loppuasiakkaiden myyntilaskuja!

Yritysten rahoitusvaihtoehdot ovat olleet jo jonkin aikaa murroksessa uusien rahoitusmuotojen täydentäessä nopeasti kiristynyttä pankkirahoitusta. Erityisesti laskurahoituksen tarve pk-yrityksissä on kasvanut viime vuosina nopeasti, koska suuret yritykset ovat pidentäneet omia maksuaikojansa sekä rahoituksen vakuusvaatimukset ovat kasvaneet pankeissa. Yritysten reaalivakuuksien puute ja liiketoiminnan nopea kasvu ovatkin olleet selkeitä syitä siihen, miksi yritykset ovat alkaneet rahoittamaan laskunsa kauttamme. Myyntisaamisten eli laskujen rahoittaminen on helpoin tapa saada käyttöpääomaa.

Laskurahoituksen hinta

Laskurahoituspalvelussamme ei ole perinteisiä avaus-, kuukausi, tai vuosimaksuja. Yrityksesi ei myöskään tarvitse kerryttää erillistä vakuustiliä tai maksaa laskurahoituksesta limiittimaksua tai komissiota rahoituksesta. Maksat vain kertakorvauksen per rahoitettu lasku. Laskurahoituksen hinta on aina yrityskohtainen riippuen yrityksesi luottoriskiarviosta. Ota meihin yhteyttä ja saat rahoitustarjouksen laskullesi. Voit myös itsenäisesti rekisteröityä laskurahoituspalveluumme ja ensimmäisen laskun lataamisen jälkeen saat meiltä laskurahoitustarjouksen. Otamme tällöin yhteyttä pikaisesti.

Avaa asiakkuus

Haluan lisätietoja laskurahoituksesta

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä

Asiakastarinoita laskurahoituksesta

3D Wind Service

"Fellow Finance on tarjonnut markkinoilla olevista vaihtoehdoista selkeästi parhaan asioinnin, nopean toiminnan ja pistetään tulemaan asenteen laskurahoituksen käytössä."

Miksi hyödynnätte laskurahoitusta?

Tuulivoimaloiden lavojen huoltokausi on lyhyt ja keskikokoisen yrityksen kassavirta on kovilla, kun kauden alussa pitää saada kaikki tiimit varustettuina töihin, mutta laskutus tulee viikkoja perässä töiden valmistumisen ja kunkin asiakasyrityksen laskunkäsittelyn mukaan.

Toimialana tuulivoimaloiden kunnossapitoa.

Asfalttihuolto AH

"Halusimme perheyhtiönä rahoitusyhtiön, joka rahoittajana pysyy taustalla. Suoralaskutus ja yhteydenpito omiin asiakkaisiimme pysyy meidän ja asiakkaan välisenä."

Miksi hyödynnätte laskurahoitusta?

Asfalttialalla on ollut vuosien saatossa havaittavissa yleinen maksuehtojen pidentyminen. Lisäksi alkavissa työmaissa kustannukset ovat usein etupainotteisia suhteessa saataviin. On syntynyt tarve kotiuttaa myyntisaamisia heti yrityksen kassaan.

Toimialana asfalttityöt.

Laskurahoitus on nykypäivää

Laskurahoitus pitkiin maksuehtoihin

Unohda odottelu

Rahoittamalla laskusi saat kotiutettua rahat myyntisaatavastasi välittömästi yrityksesi kassaan. Laskurahoituksella sinun ei tarvitse enää odottaa laskun eräpäivää ja asiakkaasi maksua laskusta, vaan voit laittaa saatavasi hyötykäyttöön heti. Saatavarahoituksella pidät huolen, että kassassa on aina sinne kuuluva summa rahaa. Paremmalla maksuvalmiudella voit investoida, ostaa uusia työvälineitä sekä hoitaa yllättäviä yrityksesi menoja joustavasti.

Laskurahoitus kausivaihteluihin

Tasainen kassavirta

Yrityksen käyttöpääoman tarve ja kassa voi vaihdella huomattavasti kausittain. Kausivaihtelusta kärsivien yrityksien yksi isoimmista haasteista on epätasainen kassavirta, joka haittaa liiketoiminnan kasvattamista sekä synnyttää turhaa stressiä yrittäjälle. Laskurahoituksella luot kassavirrastasi paremmin ennustettavaa tietäessäsi tarkalleen, milloin saat laskun täysimääräisenä kassaasi. Meillä päätät itse milloin ja mitkä laskut rahoitat, joten voit halutessasi rahoittaa laskusi vain kausivaihtelun aikoihin.

Laskurahoitus kasvuyrityksille

Tehosta rahan kiertoa

Kasvuyrityksille tyypillistä on investointien sekä rekrytointien tekeminen. Nopea kasvu kuitenkin vaatii joustavaa kassaa, joka ei usein uusissa kasvuyrityksissä pysy kasvun mukana. Laskurahoituksella tehostat rahan kiertoa, jolloin liiketoiminnan kasvattaminen helpottuu, kun raha on valmiina käyttöön eikä saamisissa paperilla. Rahoita laskusi netissä nopeasti ja helposti, jolloin voit keskittyä toiminnan kasvattamiseen.

Kotiuta rahat laskusta kassaan

Aina paras ratkaisu

Laskurahoituksen ohella tarjoamme yrityksille kuukausi- tai kertalyhenteistä yrityslainaa aina miljoonaan euroon asti sekä mahdollisuuden rahoittaa yrityksen ostolaskut osamaksulla. Perehdymme aina henkilökohtaisesti yrityksesi tilanteeseen. Rekisteröidy ilman sitoumuksia ja ilmaiseksi yritysportaaliimme tai lähetä meille yhteydenottopyyntö ja kerromme lisää pikaisesti eri rahoitusvaihtoehdoistamme.

Unohda laskujen myynti, aloita laskujen rahoittaminen

Tiesitkö, että laskun myyminen ja rahoittaminen eivät ole sama asia? Laskurahoitus on miellyttävämpi tapa vaalia tärkeää asiakassuhdetta verrattuna laskujen myyntiin perintäyhtiölle. Laskujen myynnin periaatteen mukaisesti laskusi siirretään automaattisesti perintään yhteistyökumppanisi toimesta, mikäli ilmenee, esimerkiksi inhimillisestä virheestä johtuva, maksun myöhästyminen. Laskurahoitus on taas selvästi pehmeämpi ja kunnioittavampi menetelmä parantaa omaa maksuvalmiutta, koska säilytät mahdollisuuden neuvotella asiakkaasi kanssa, mikäli ilmenee ongelmia laskun maksussa. Tarjoamme nyt käyttöösi markkinoiden vaivattomimman työkalun laskujen rahoitukseen, joka on koko ajan ulottuvillasi. Lisää tietoa löydät usein kysytyistä kysymyksistä.

Kotiuta rahat laskustasi tilille jo tänään

Avaa asiakkuus

Asiakkaiden ​arvosteluja palvelustamme

4.4 tähteä (207 arvostelua)